İçeriğe Yönlendir

Kurs için Piyano İhtiyacı

Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk

Kesin tecrübesi olan vardır diyerek sormak istedim.

Bizim ufaklık 8 yaşında ve piyano kursuna başladı. Evde çalışmalara devam etmesi için piyano bakmaya başladım, marka model çok fazla. Öğretmen akustik olmasın , ayaklı olsun dedi sadece.

Yamaha , kawai , fenix, cosmos, herman....

Ne almalı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

Akustik piyano çeşitleri, dijital piyanolardan farklı olarak daha doğal ve güzel bir tınıya sahiptir. Yani akustik piyano ve dijital piyano arasındaki fark akustik piyanoların daha mekanik olmayan ve doğal bir tınıya sahip olmasıdır. Her zaman akustik piyano sesi çok daha etkileyici bir sese sahiptir.

dedi gagıl

lakin veliye 450 kg piyano al diyemeyeceği için, elektronik demiştir. musiki açıdan bakınca  olmaz, öğretmen öğrenci kaybeder

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Balıkesir Edremit Berk Müzik benim kayınbiraderim Caner arayın yardımcı olur her türlü. 

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Bizde klavye var, oradan devam ediyoruz. Severek devam ediyor. Yüksek maliyet ama gelecek vaat ederse almayı planlıyoruz :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Benim kızım da geçen yıl başladı. Casio tuş hassasiyeti olan bir klavye önerdi öğretmenimiz onu aldık. Eğer ileride iyice ilerlerse piyano alabiliriz. O yüzden bununla başlasın istedik. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Erhan Doruk yazdı:

Kesin tecrübesi olan vardır diyerek sormak istedim.

Bizim ufaklık 8 yaşında ve piyano kursuna başladı. Evde çalışmalara devam etmesi için piyano bakmaya başladım, marka model çok fazla. Öğretmen akustik olmasın , ayaklı olsun dedi sadece.

Yamaha , kawai , fenix, cosmos, herman....

Ne almalı?

ayaklı olmasına ne gerek var? dersler uzun süre devam edecekse alınabilecek en iyi aleti almalı. bu bir heves ise başlangıç için casio cts1 alınabilir. başka aletler zaman ve para kaybı olur.

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Ayni konu sanki daha önce de açılmıştı, orada birkaç tavsiye vardı. O konuyu bulabilirseniz oradaki tavsiyeleri de inceleyebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Doğan Arşiray yazdı:

ayaklı olmasına ne gerek var? dersler uzun süre devam edecekse alınabilecek en iyi aleti almalı. bu bir heves ise başlangıç için casio cts1 alınabilir. başka aletler zaman ve para kaybı olur.

Pek heves gibi durmuyor, 2 derse gitti, ciddi bir öğrenme isteği var ve hızlı gelişiyor.

Şöyle bir şey bakacağım sanırım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-kawai-es110-dijital-piyano-1204150960/detay/

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Sahibinden de denk gelince garantisi devam eden Kawai KDP 120 aldım. Es ile Kdp serisi arasında ciddi özellik farkı var. Kdp de öğretmenlerin en çok önerdiği seri olduğundan ikinci eli hızlı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...