Çağlar Bayur 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Doğan Arşiray yazdı: Araya bir kopek koyarsak okuyamaz da, mis gibi. iştre bakış açısı farkı , okusun daha iyi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Çarşamba 10:06 Paylaş Çarşamba 10:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Henüz değerlendirilmemişİlk sen değerlendir Yerli üretim diyor kim nerede üretmiş acaba !!! Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 10:45 Paylaş Çarşamba 10:45 Erdoğan Temur yazdı: Henüz değerlendirilmemişİlk sen değerlendir Yerli üretim diyor kim nerede üretmiş acaba !!! bilmem. Çin malı ürünlerle karşılaştırmayın diyor. şişli’de. Epey referans marka yazmışlar https://www.vensenerji.com.tr/tr-TR/referanslar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 11:33 Paylaş Çarşamba 11:33 geçen yangın çıkan 3 kişinin vefat ettiği yeni yapım 26 katlı binada kontroller yapılınca, inşaattaki elektrik tesisatının mevzuata aykırı olduğu, graja çekilen ev şarj kablolarının da uygunsuz olduğu tespit edilmiş. coğrafya gerçekleri ve matemeatik yanıltmaz. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 11:36 Paylaş Çarşamba 11:36 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu cihaz aslında trifaze, adaptörü ile ev prizine takılıyor öyle olunca da şarjı da 7 ya da altına -umuyorum- düşürecektir. Ana panodan sağlam ayrı bir hat alınmadığı sürece bunlara yaklaşmamak lazım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 13:42 Paylaş Çarşamba 13:42 Çağlar Bayur yazdı: geçen yangın çıkan 3 kişinin vefat ettiği yeni yapım 26 katlı binada kontroller yapılınca, inşaattaki elektrik tesisatının mevzuata aykırı olduğu, graja çekilen ev şarj kablolarının da uygunsuz olduğu tespit edilmiş. coğrafya gerçekleri ve matemeatik yanıltmaz. Hıyarlık gene sağlayıcıda. Anormal bir akım soğurması tespit ettiklerinde çağırması lazım. Normalde yapılması gerekeni söyleyeyim, Önce şarj aletinin olduğu yer için proje çizdiriyorsun, sonra o proje uygulanıyor, TEDAŞ BEDAŞ her kimse sağlayıcı onun adamları geliyor ve projedekine uygun olup olmadığını kontrol ediyor. Sonra dağıtım şirketini senin hattının kurulu gücünü yükseltiyor. Eğer bulunduğun yerdeki trafonun kapasitesi uygun değilse en başından sepetliyorlar mesela. Ve hepsi bitince sözleşme yeniliyorsun. Pek tabi bunların hepsinin bir maliyeti var. Eğer kuralına uygun yaparsanız 48 bin lira para çıkıyor cebinizden. (16 m 5x6 kablo, panolar, kaçak akım röleleri sigortalar cart curt dahil) Ya da edebinizle monofaz şarj aleti alıp sabitlemeyecek ve max 3 kw ile şarj edeceksiniz işte. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 13:55 Paylaş Çarşamba 13:55 Normal düz 220 volt ile şarj oluyor bu araçlar, okadar maliyete neden gerek var. günde 250 km şarj etse yeter bana. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Çarşamba 14:57 Paylaş Çarşamba 14:57 Ali Darbaz yazdı: Normal düz 220 volt ile şarj oluyor bu araçlar, okadar maliyete neden gerek var. günde 250 km şarj etse yeter bana. Günlük 250 km kadar şarj etmeyebilir 220 volt ile. ilgilendiğim modeller tam şarj süresine 30-32 saat diyor. zaten şehir içi 350km'nin biraz üstü menzil vaad ediyor. en azından iyi bir cihazla desteklemek lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 15:25 Paylaş Çarşamba 15:25 2-3 kw’a kadar ev prizinden şarj edilir. 10 saatte 25kwh günlük ihtiyacı görür. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 15:31 Paylaş Çarşamba 15:31 Mertol Kip yazdı: . Anormal bir akım soğurması tespit ettiklerinde çağırması lazım. her coğrafi bölge için geçerli olmaz o çağırma işi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:41 Paylaş Perşembe 09:41 Altımda E-c3 olsa günlük şarj ile Çekmeköy - Darıca git gel yetmiyor gibi. Takviye yapmak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:51 Paylaş Perşembe 09:51 (düzenlendi) Bu siteye göre 220 volt 10 amper şarj hızı ile 100 km menzil şarj olması 8 saat sürüyor. %0 dan %100 ise 22 saat sürüyor. Benim eve giriş saatim akşam 18:00 sabah çıkışım 08:00. Tam 14 saat de ne kadar şarj oluyor diye bakıldığında E-c3 tam 0 dan başlarsa %63 şarj olabiliyor. https://greencarscompare.com/global/cars/citroen-e-c3/charging/ Hiç bir zaman şarj istasyonuna gitmeme yada şarj istasyonuna ihtiyacım yok. Çünkü E-c3 sahibi olursam ve her gün işe gidersem %100 dolu halden eve döndüğümde %63 şarja düşer. Evde zaten 14 saat kalıyorum , %63 --> %100 şarj olması zaten 8 saat sürüyormuş. gece 12 bekler gece tarfisei ile şarj etsem ile bana yetermiş. tabi halen gece tarifesi varsa. Oysaki ben 10 amper seçtim Türkiye altyapıs teorik 16 ampere çıkabiliyor. Perşembe 09:53 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 06:58 Paylaş Dün saat 06:58 Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrikli araç konusunda paylaştığım ( Paylaşıma git ) EWatt'ın da buna benzer bir ürünü vardı sanki. fotosunu çekmiştim hatta. Ben aldığım adaptörü daha kullanamadım. çantasında duruyor. Elektrikçi priz çekecek park yerime bekliyorum paşamın keyfini. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Onur Demir yazdı: elektrikli araç konusunda paylaştığım ( Paylaşıma git ) EWatt'ın da buna benzer bir ürünü vardı sanki. fotosunu çekmiştim hatta. Ben aldığım adaptörü daha kullanamadım. çantasında duruyor. Elektrikçi priz çekecek park yerime bekliyorum paşamın keyfini. dün gündem olan bir paylaşımda elektrikçi 2 avize takmak için 4 bin lira para istemiş. tesisat, inşaat tarzı şeyler herkes tarafından yapılır da bu elektrik işleri tehlikeli. okullarda ev ekonomisi yerine ev elektriği okutsalar yeridir bu arada kendisi arkadaşım. bana atmış. bu işler sarpa sarar. çoluk çocuk gecesi falan bubi tuzağı gibi Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 11:04 Paylaş Dün saat 11:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dün gündem olan bir paylaşımda elektrikçi 2 avize takmak için 4 bin lira para istemiş. tesisat, inşaat tarzı şeyler herkes tarafından yapılır da bu elektrik işleri tehlikeli. okullarda ev ekonomisi yerine ev elektriği okutsalar yeridir bu arada kendisi arkadaşım. bana atmış. bu işler sarpa sarar. çoluk çocuk gecesi falan bubi tuzağı gibi Çok var böyle şarj eden. hatta takip ettiğim ilanlardan biride adam video çekip koymuş ilana. ahanda videodan foto Bu arada adam şuan garajda kablo işini hallediyor. 6.500TL istedi 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 11:56 Paylaş Dün saat 11:56 Onur Demir yazdı: Çok var böyle şarj eden. hatta takip ettiğim ilanlardan biride adam video çekip koymuş ilana. ahanda videodan foto Bu arada adam şuan garajda kablo işini hallediyor. 6.500TL istedi Kabloyu tam bakır halojen free çektirin. 2kw ile şarj edecekseniz bile kabloyu 3x6 çektirin bir kere çektirmiş olun. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 12:24 Paylaş Dün saat 12:24 Çağlar Bayur yazdı: her coğrafi bölge için geçerli olmaz o çağırma işi E kesersin elektrigini gelmezse Tansu Kalafatoğlu yazdı: dün gündem olan bir paylaşımda elektrikçi 2 avize takmak için 4 bin lira para istemiş. 3 bine + 250cc soğuk kutu cola zero' ya takarım. Onur Demir yazdı: hatta takip ettiğim ilanlardan biride adam video çekip koymuş ilana. @H.Cenk Bayrakçı camasir da asiyormus hatta 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 13:39 Paylaş Dün saat 13:39 Mertol Kip yazdı: E kesersin elektrigini gelmezse 3 bine + 250cc soğuk kutu cola zero' ya takarım. @H.Cenk Bayrakçı camasir da asiyormus hatta sepet de bağlarsak bakkaldan ekmek de alabiliriz geri çekerken. sabah mis gibi kokar. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Doğan Arşiray yazdı: sepet de bağlarsak bakkaldan ekmek de alabiliriz geri çekerken. sabah mis gibi kokar. Işte feraset işte yaratici zeka shdjdjdjd Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mertol Kip yazdı: @H.Cenk Bayrakçı camasir da asiyormus hatta Bende vaziyet böyle, çamaşır asmadım . Balkondaki prize doğrudan takıyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bende vaziyet böyle, çamaşır asmadım . Balkondaki prize doğrudan takıyorum. Tamam camasir asmamissin ama ip atlanir bence bununla shdjdjdj Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bende vaziyet böyle, çamaşır asmadım . Balkondaki prize doğrudan takıyorum. hocam toprak altından arabanın yanına hat çekebilirsiniz aslında. Arabanın yanındaki duvara da priz. Mis gibi. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam toprak altından arabanın yanına hat çekebilirsiniz aslında. Arabanın yanındaki duvara da priz. Mis gibi. Ben olsam bahçeyi balkona katarım. 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts