Mustafa Bahar 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı cumalar, 2000 ghia focus 2007 yılında aldım bu yıla kadar bu sorunu hiç yaşamadım 8 ay içinde bazen ön yolcu tarafı kapı dıştan açılmıyordu içten açmak zorunda kalıyordum sonra düzeliyordu Bu sefer 1 hafta önce bu kez şoför tarafındaki kapıda aynı sorunu yaşadım 1- Kapı kolunu yüzeye yapışmıyor 3 mm kadar boşluk var 2- Merkezi kilit kapatma ve açma sesini veriyor fakat şoför tarafı açmak istediğimde açılmıyor 3- Anahtar ile açma veya kapama yaptığımda biraz zor döndürebiliyorum 4- Bazen Kapıyı kolla açıp kapıyı kapattığımda kapı kapanmıyor kilit karşılığa geçiyor fakat kapanmıyor kapı açık kalıyor Arabayı kendim yıkarım o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum kilit sistemiyle ilgili aldığımdan beri hiç bir işlem yapılmadı Yaşadığım sorunlar bunlar bununla ilgili bilgi, Tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var İhtiyaç olursa diye tanıdık güvenli işinin ehli titiz Kapı kilidi ve Merkezi sistem ilgili Anadolu yakası Servis konusunda yardımcı olursanız da çok memnun olurum İstanbul /Ümraniye'de oturuyorum. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum Herkese Allah kaza bela vermesin inşallah. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Şoför tarafında kapı içerisinde kilitle ilgili beyaz soket gibi bir parça var. Onun tamiri ile düzelmişti benim arabam. Çok uzun zaman geçtiği için parçanın ismini ve tam olarak ne yapıldığını hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Yıllar yıllar önce Bursa Beşyol da bulunan Kilitçi Ali (İnternetten telefonunu bulunuyor) Focus 1 aracımın kendi kendine açılan kapı kilitlerimi tamir etmişti. Yakınsanız tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Kapı kilit motorunu ve soketini söküp temizleyin muhtemelen düzelir. Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Teşekkür ederim sökmeden dıştan yağlama Yapabilirmiyiz Mustafa Erkan yazdı: Yıllar yıllar önce Bursa Beşyol da bulunan Kilitçi Ali (İnternetten telefonunu bulunuyor) Focus 1 aracımın kendi kendine açılan kapı kilitlerimi tamir etmişti. Yakınsanız tavsiye ederim. İstanbul'da ikamet ediyorum çok uzak Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak İstanbul Anadolu yakasında ümraniye veya bostancı semtinde kapı kilidi ve Merkezi sistem ilgili tamir yapan güvenli bir firma bilen var mı Kendim söküp takma yapamayacağım için acil olarak forum arkadaşlardan önerilerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Sökülüp temzilenmesi tekrar yağlanması gerek yılların birikimi grese yapışan tozlar sistemi kullanılmaz hale getirmiştir.Sattığım mondeo aracımda da sağ arka cam çok yavaş çalışıyordu ve kilit bazen geri atıyordu içeriden kilitlemek zorunda kalıyordum.Güzelce söküp temizleyip, kauçuk gresle tekrar yağlamıştım sıkıntılarım gitmişti.Usta sağolsun 2000 lira işçilik yazarım demişti sanki motoru indirecek 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hızlı çözüm; kapı kilidini sökmeden kapının üzerinde içine bir kutu wd40 sıkın. Normalde söküp benzine yatırmak en garanti çözüm ama wd40 zaman kazandırabilir size. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Mehmet Taner Kadak yazdı: Hızlı çözüm; kapı kilidini sökmeden kapının üzerinde içine bir kutu wd40 sıkın. Normalde söküp benzine yatırmak en garanti çözüm ama wd40 zaman kazandırabilir size. Teşekkür ederim Mehmet bey deniycem WD40 bastıktan sonra sprey şeklinde satılan sıvı Gres bassam olurmu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat Paylaş 1 Şubat wd40 tan ümit edilen temizlenecek yerlere sızacak ise sıvı gres sıkılmaz. o mekanik yani kilidin diline meslea az sıkılabilir, menteşelere vb. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts