Cem Işık 13 Mart Paylaş 13 Mart Gökhan Tuna yazdı: Ah bu Almanlar.. Yazar @Cem Işık gormuyorum bir suredir sanki ama? Buralardayım abi, eksik olma:) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Mart Paylaş 13 Mart manuel tiguan alana temudan masajlı koltuk minderi hediye... 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: manuel tiguan alana temudan masajlı koltuk minderi hediye... şimdi baktım, teknik Tut önerisi veriyor haberin olsun tabi kullanılmayan yük olan habire vergi falan boşa duran araçlarsa yolla gitsin... 13 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Mehmet Göktürk yazdı: manuel tiguan alana temudan masajlı koltuk minderi hediye... 88.144TL yapmışlar hocam 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Guncel gelisme, 11 Mart Sali gunu verdigimiz araci bugun (20 Mart) az once eve teslim ettiler. Bu esnada 2 farkli Tiguan ikame olarak kullandik, ikisi de bir onceki jenerasyondu. Ilki oldukca hor kullanilmis, icinde bol bol sigara icilmis kahverengi (rengi bekledigimden guzeldi) bir modeldi; esim vites problemleri yasayinca daha 25K km'de olan guzel bir R-Line geldi; ancak koltuklar falan isitmali olmasina ragmen manueldi. Yazilim guncelleme ise yaramadigi icin motor vs denediklerini soylediler; ancak yazili bir is emri dokumani vs gelmedi; ayrica isteyecegim (yazili olarak aracin kendi navigasyonunu acin ya da menuden kaldirin demistim ) Netice itibariyle masaj fonksiyonu her iki koltukta da calisiyor artik. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart Paylaş 20 Mart Gökhan Tuna yazdı: Netice itibariyle masaj fonksiyonu her iki koltukta da calisiyor artik. Audinin telefon uygulaması var.. Vw'de uyuyglama yok mu. Detay görürsün belki. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Mart Paylaş 20 Mart Volkswagenim uygulamasi var. Orada yazması lazım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mart Paylaş 20 Mart Metin Akbal yazdı: Volkswagenim uygulamasi var. Orada yazması lazım. Onu kapadılar galiba 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 20 Mart Paylaş 20 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Onu kapadılar galiba Açık Mehmet Hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Mart Paylaş 20 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Onu kapadılar galiba Arabamın sipariş sürecini bile oradan takip etmiştim hocam. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart Uygulama kurulu bende; arac servis durumu takibi kismina girdigimde dönüp duruyor sadece Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Mart Paylaş 21 Mart Gökhan Tuna yazdı: Uygulama kurulu bende; arac servis durumu takibi kismina girdigimde dönüp duruyor sadece İletisim merkezlerini arayıp güncelleme yaptırin düzelir.. Ben yıllardır kullanıyorum. Cok kullanışlıdır.. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Bu arada dün akşam itibariyle sözde düzelttikleri sürü koltuğunun hafıza ve binme kolaylıkları özelliklerini bozduklarını farkettim Dün akşam eşimden arabayı aldım, 2 numaralı hafızaya (#1 tabii ki patronun) bastım, hiç bir şey olmadı; sonra koltuğu ayarlayıp hafızaya almak istediğimde çalışmadığını farkettim. Perşembe günü arabayı getirdiklerinde koltuğun masaj, ısıtma ve soğutma özelliklerini kontrol etmiştim, düzgün çalışıyordu. Kendime de kızıyorum tabii ki; hafızaya niye bakmadın diye. .Ancak bu nasıl bir servis ise, koltuğun bütün özelliklerini test etmeden göndermişler.. Ben yazılım geliştirirken, hatasını çözdüğüm bir modülü en detaylı şekilde test ederken, göreceli olarak dokunmadığım modüllerin de otomatik "sanity" ve "smoke" testlerinin yapılmasını da sağlarım. Benzerini servisten bekleyemez miyim? Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye aynı ayarları yolcu koltuğunda denedim, hafızaya aldığını ve düzgün çalıştığını belirledim. Pazartesi sabah 8'e randevu aldım (açıklama kısmına da masajı tamir edip hafızayı bozdunuz yazdım); hem de mobil uygulama üzerinden; isteyenler Doğuş Oto Maslak'a çekirdeklerini (tercihen niyetli olmayanlar) alıp gelebilirler; koltuğu o gün düzeltmezlerse şenlik çıkacak. Önerileriniz var mı arkadaşlar, direkt servis müdürünün odasına mı dalayım? 1 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Mertol Kip yazdı: Sat kurtul Hafızalı koltuğu çalışmayan Tiguan'ı ederine alacak birini bulayım hemen satayım Bugüne kadar 7 tane 0 araba alıp kullandım, en baştan bu kadar çok problem çıkaran ve servisi bu kadar yeteneklisiyle (!) ilk kez karşılaşıyorum. FE1 Civic 5-6 aylıkken şansıman bozulmuş ve komple değişmişti ve hala sorunsuz devam ediyor (takip ediyorum yeni sahibinde) Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 Mart Paylaş 22 Mart Gökhan Tuna yazdı: Hafızalı koltuğu çalışmayan Tiguan'ı ederine alacak birini bulayım hemen satayım Para etmezki o Gökhan Tuna yazdı: Bugüne kadar 7 tane 0 araba alıp kullandım, en baştan bu kadar çok problem çıkaran ve servisi bu kadar yeteneklisiyle (!) ilk kez karşılaşıyorum. 90 senesinden bu yana arabam var. Kaç tane olduğunu ben karıştırdım artık. Vakti zamanında sıfır GolfGTi MK2 almıştım, servis beceriksizlikleri, iletişim özürleri ve sıfır arabada yaşadığım saçma sapan sorunlardan sonra tövbe ettim ve o gün bugündür VW almıyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Para etmezki o 90 senesinden bu yana arabam var. Kaç tane olduğunu ben karıştırdım artık. Vakti zamanında sıfır GolfGTi MK2 almıştım, servis beceriksizlikleri, iletişim özürleri ve sıfır arabada yaşadığım saçma sapan sorunlardan sonra tövbe ettim ve o gün bugündür VW almıyorum. Üstat; benim ilk VW ve Doğus tecribem; Kuga'ya giderken @Çağlar BayurAbi bi'şeyler yazdı Doğuş'a gittim (Doğuş'a git demedi tabii ki) Ama bi' daha VW alır mıyım; hakikaten çok zor, 2 ayda emin oldum. 22 Mart tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 Mart Paylaş 22 Mart Gökhan Tuna yazdı: Üstat; benim ilk VW ve Doğus tecribem; Kuga'ya giderken @Çağlar BayurAbi bi'şeyler yazdı Doğuş'a gittim (Doğuş'a git demedi tabii ki) Kılavuzu Çağlar olanın burnu servisten çıkmazmış 8 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Mart Paylaş 22 Mart Gökhan Tuna yazdı: Hafızalı koltuğu çalışmayan Tiguan'ı ederine alacak birini bulayım hemen satayım Temiz kullan abi, bende 👍 👋 2 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Mart Paylaş 22 Mart Adnan Çakır yazdı: Koltuğu bozuk tiguanlarınız 350 😎🤭 İyi teklif verdin abi. Oğuzkan olsaydı sağlamına 350, arızalısına 250 falan verirdi 😂 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Gökhan Tuna yazdı: Kuga'ya giderken @Çağlar BayurAbi bi'şeyler yazdı Doğuş'a gittim (Doğuş'a git demedi tabii ki) tiguan alınacaktı boşuna zaman kaybı olmasın dedik Mertol Kip yazdı: Kılavuzu Çağlar olanın burnu servisten çıkmazmış ayudi almayan c5 in kıymetini bilmez der güney sudanlı 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 Mart Paylaş 22 Mart Çağlar Bayur yazdı: tiguan alınacaktı boşuna zaman kaybı olmasın dedik ayudi almayan c5 in kıymetini bilmez der güney sudanlı Herkesi zehirliyorsun herrrrkesi... 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts