Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Mertol Kip yazdı: Herkesi zehirliyorsun herrrrkesi... putin ne demişti, ben sadece olacakları hızlandırdım zaten olacaktı (zaten 2006 da 2014 te neler yapacağını anlatmıştı canlı yayında AB zirvesinde) pandemi mandemi diye uyuttunuz dünyayı dedi, ve o gün pandemi de bitti ne acaip. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mart Paylaş 22 Mart Kafa kafaya Taigo takası hemde mercan kırmızı 😍 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Mart Paylaş 22 Mart Mertol Kip yazdı: Kılavuzu Çağlar olanın burnu servisten çıkmazmış Bu cümle ile @Çağlar Bayurövölmüş doğuş sevise mahkeme yolu görünmüş 2 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Mart Paylaş 22 Mart Çağlar Bayur yazdı: tiguan alınacaktı boşuna zaman kaybı olmasın dedik Senin mesajdan sonra yiğende Egea 1.6 limited edişın aldı 🤭🫣 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Adnan Çakır yazdı: Senin mesajdan sonra yiğende Egea 1.6 limited edişın aldı 🤭🫣 lpg li mi Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Metin Akbal yazdı: Kafa kafaya Taigo takası hemde mercan kırmızı 😍 Taigo'yu T-Roc'tan daha cok seviyorum Tiguan danasina bir sans daha verecegim simdilik. Pazar aksami Gumusdere'de arkadasin arsasindayiz; mangal yapacagiz aksam; hanim geldi araba ile (bu arada ben pazartesi servise goturup olay cikartacagim). Ben de bir centilmen olarak arabayi parketmek icin bir vale edasiyla aldim; tam parkediyorum; hanim "Gokhan lastik patlamis!" dedi (sol on) Yolda farketmemesi imkansiz; lastik neredeyse tamamen sonmus.. Hemen michelin marka pompayi cikardim, lastik 15 dakikada bana misin demiyor, 4 PSI gosteriyor. Mangalda kofteler var, milli mac icin de Anker Nebula Capsule 3 (#reklam oldu) hazirlamisim, arkadasin (fotografci) difuzoru asmisiz, goruntu cam gibi. Maci izleyelim, kofteleri yiyelim bakariz dedik.. (bakamadik ) Kofteler guzeldi (Carrefour'dan) Arabayi bahceye kilitledik; evlere geldik. Haliyle servis ile mac sali gunune kaldi; halbuki ben milli mactan gazi almisim, Arda Guler gibi golumu atacaktim pazartesi gunu; onun icin evden calisma ayarlamisim vs vs. Randevuyu saliya cektim; Dogus'un guzel tarafi randevu hem web uzerinden hem de mobil uygulama uzerinden kolay yonetiliyor. Ancak pazartesi gunu esim servisi arayip bir hasladi; servis tabii ki randevuya gerek yok (uyaniklar), getirin bakalim dedi. Pazartesi aksam uzeri 5 gibi arkadasla arsaya gittik; stepneyi taktik; lastikte bir de baktik ki minik bir delik var (civi muhtemelen girmis ve cikmis) Uskumrukoy'de bir lastikcide iftar oncesi hemen problemi cozdurdum ve rahatladim. Ancak ben sali ise gitmek zorunda oldugum icin arabayi hanim goturdu; cozemezlerse arabayi al gel dedim; her gune ayri randevu alip servis mudurunu darlarim dedim (Kocaeli'deymis zat-i muhterem) Netice itibariyle hemen cozmusler; aksam kontrol edecegim, arkasindan da bir nazar boncugu takacagim; yeter artik 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart (düzenlendi) Gökhan Tuna yazdı: Mangalda kofteler var, milli mac icin de Anker Nebula Capsule 3 (#reklam oldu) hazirlamisim, arkadasin (fotografci) difuzoru asmisiz, goruntu cam gibi. Kim takar arabayı lastği 25 Mart tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mart Paylaş 25 Mart Vallaha gözüm yok büyük arabada 😅 Nazar benden değil kesin Alpay dan o Tiguan sattı 😄 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Mart Paylaş 25 Mart Gökhan Tuna yazdı: Netice itibariyle hemen cozmusler; aksam kontrol edecegim, arkasindan da bir nazar boncugu takacagim; yeter artik Sat kurtuuuuuul 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Metin Akbal yazdı: Vallaha gözüm yok büyük arabada 😅 Nazar benden değil kesin Alpay dan o Tiguan sattı 😄 Yok yok ne sizden ne @Alpay Sumer'den degil.. Kasko'ya nazar klozu ekletmek icin @Mehmet Ozyurek Abi ile bir konusacagim Mertol Kip yazdı: Sat kurtuuuuuul Grandland ile degis tokus? 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mart Paylaş 25 Mart Gökhan Tuna yazdı: Yok yok ne sizden ne @Alpay Sumer'den degil.. Kasko'ya nazar klozu ekletmek icin @Mehmet Ozyurek Abi ile bir konusacagim Grandland ile degis tokus? Emmiye güven Gökhan hocamm 🧿 Metin Akbal yazdı: Vallaha gözüm yok büyük arabada 😅 Nazar benden değil kesin Alpay dan o Tiguan sattı 😄 Yıllarca Cenk hocamın arabasına heves ettik ne zararımız oldu yaa Cok sükür bindik az da olsa.. Yine binecegiz Allahın izniyle.. cok kızdırma senin taygoyuda alırım 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Alpay Sumer yazdı: Emmiye güven Gökhan hocamm 🧿 Her daim; bütün sağlık, deprem, ev, trafik, kasko kendisinde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart Paylaş 25 Mart Gökhan Tuna yazdı: Yok yok ne sizden ne @Alpay Sumer'den degil.. Kasko'ya nazar klozu ekletmek icin @Mehmet Ozyurek Abi ile bir konusacagim Ben okuyum ona bi ya. Bişey olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Mart Paylaş 25 Mart Gökhan Tuna yazdı: Grandland ile degis tokus? Pşşşşk. Sana sat kurtul derken bana kakalamanı kastetmemiştim. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Mart Paylaş 26 Mart (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Yıllarca Cenk hocamın arabasına heves ettik ne zararımız oldu yaa Cok sükür bindik az da olsa.. Yine binecegiz Allahın izniyle.. cok kızdırma senin taygoyuda alırım Ben elektrikli aldım ya. Sen de alacaksın gör bak. Artık eski arabanın adını anmıyorum, yoksa kızıyorsun bana. 26 Mart tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart Paylaş 26 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben elektirkli aldım ya. Sen de alacaksın gör bak. Artık eski arabanın adını anmıyorum, yoksa kızıyorsun bana. Abi dün beni cok üzdüler.. Ben nazar etmişmişimde neymiş Yıllarca heves ettim tiguda tigu diye.. bak masallah satip üzerine cereyanlıya bile gectin 😂 Estagfurullah gaz oluyor, hevese devam 😂🧿 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Mart Paylaş 26 Mart Alpay Sumer yazdı: Abi dün beni cok üzdüler.. Ben nazar etmişmişimde neymiş Yıllarca heves ettim tiguda tigu diye.. bak masallah satip üzerine cereyanlıya bile gectin 😂 Estagfurullah gaz oluyor, hevese devam 😂🧿 Allah gönlüne göre versin. Ev aldın ya, gerisi gelir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts