Metin Akbal 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Alpay Sumer yazdı: taygo degil alınan araba 😂 Yemin et ciddi olamazsın 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun r line alan arkadaşım sizin le aynı ayrıntılardan memnun değil her şeyi ekran dan yapmak ona da çok kötü gelmiş. Biraz önce çabi aradı Gökhan a söyle sana konum atsın arabayı kutlamaya gidelim dedi. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 Şubat Paylaş 7 Şubat hayırlı olsun. ALLAH her türlü kazadan beladan kötülerden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun 2.sayfada tam olarak anlayabildim ne olduğunu, fotolar gelince haber edin 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Çağlar Bayur yazdı: konu ne ara pist e geldi yahu Hep iç güçler 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Fatih Keskin yazdı: Hayırlı olsun r line alan arkadaşım sizin le aynı ayrıntılardan memnun değil her şeyi ekran dan yapmak ona da çok kötü gelmiş. Biraz önce çabi aradı Gökhan a söyle sana konum atsın arabayı kutlamaya gidelim dedi. Hafta sonlari Sariyer/Bahcekoy, hafta ici Acibadem/Akasya'da kutlamalar gerceklestirilecektir; butun forumdaslar istedikleri zaman damlayabilirler, spontane kutlariz Metin Akbal yazdı: Araba o kadar büyük ki arkası yarın Bir onceki aracimiz Qashqai J12'den kabaca 10 cm uzun ve 2 cm genismis; insallah arkasi cumartesi Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın Fakat merak ettik, kapılardan başlayıp yavaş yavaş mı alınacak araç? Gerisi nerde bunun Sadece kapiyi ve dis ambiyans aydinlatmayi verdiler; kalanlari cumartesi verecekler insallah 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Tiguan candır. 2 kasasını da kullandım. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat Paylaş 7 Şubat E hani fotoğraflar.. Neyi sigortaladım ben Güle güle kullan kardeşim.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: E hani fotoğraflar.. Gizli bilgi üç vakte kadar yüklenir. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Gökhan hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: E hani fotoğraflar.. Neyi sigortaladım ben Güle güle kullan kardeşim.. Korkarım kazalı aleti alıp sana kasko yaptırdı anlaşılan. Tutanak gelince anlaşılır 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Şubat Paylaş 8 Şubat @Gökhan Tuna abi cteside geldi.. hani bizim fotolar Yoksa 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 Şubat Yazar Paylaş 8 Şubat (düzenlendi) Selamlar Dostlar, Arabayı patron (eşim) kullanıyor, ben de akşamları geç geldiğim için çok fırsatım olmuyor; o yüzden bugün kızımı voleyboldan getirdiğimde hızlı bir kaç foto çektim; arabanın varolduğunu göstermek için İlk 2 foto dün akşamdan; erken geldiğim için önünden geçerken çekiverdim. Sonrasında çam ağaçları altında olduğu için yerini değiştirdim ve patronu aynı yere parketmemesi için bilgilendirdim. Aşağıdaki foto bu sabahtan, voleybol dönüşü, çok belli olmasa da sağ tarafta silecek yerine vites kolu var (ileride daha detaylı foto çekeceğim) Hala vites değiştirmek için ortada vites arıyorum. Sol tarafki far kontrol koluna silecek ayarları da eklemişler, her kullandığımda saydırıyorum hala. Mesela Qashqai J12'de otomatik sileceğin hassasiyeti vardı, sanırım burada yok; ya da henüz bulamadım. Kolun üzerindeki minicik çıkıntı da arka sileceği kontrol ediyor; bence kötü bir kullanıcı deneyimi. Ortadaki ekran epey büyük, henüz koruyucusunu takmadım, fabrika çıkşlı plastiği duruyor. En altında sabit bir şekilde klima kontrolleri var, bir de en üst taraf hep sabit gibi. Sol üst köşede bütün foksiyonların olduğu listeye ulaşmanızı sağlayan hamburger menü tarzı kısa yol var. Hemen yanındakı araba ikonlu bölüm ise arabanın en çok kullandığınız bazı fonksiyonlarına kısayol atayabildiğiniz bir yer. Ben oraya start-stop kapatmayı ve auto-brake koydum mesela. Detaylı fotolar ekleyeceğim bu menülerden ileride. Direksiyon kontrolleri oldukça iyi, solda ACC vs ile ses kontrolleri var. Sağda ise medya (radyo, spotify) içinde ileri geri yanı sıra ana kadranı ayarlamaya yarayan kontroller var. Ana kadran 3 parçadan oluşuyor ve her biri ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Aşağıdaki ise kolçak önünde bulunan kumanda grubu. Yuvarlak düğmenin sadece ve sadece iki fonksiyonu var; ses kontrol ve ambiyans. Ambiyans değiştirdiğinizde ses seviyesi, kadranların etrafındaki aydınlatma, sürücü tarafındaki kısımlar vs değişiyor. 4-5 hazır ayar var, kendiniz de detaylı ayarlayabiliyorsunuz. Sürüş modları ile ambiyans arasında da bir takım fırsat bulup bakamadığım ilişkiler de var. Ben bu yuvarlak işlevsiz düğmeye ileride daha çok fonksiyonu buraya bağlayabileceklerini / bağlamaları gerektiğini düşünüyorum. Aşağıdaki foto ise sunroof ve tavan perdesi kumandalarına ait. Dokunmatik olması kullanıcı deneyimini kötülestiriyor bana göre. Ayrıca harita okuma lambaları da dokunmatik; aydınlatmaları epey başarılı. Arabayı kapattığınızda ekranda böyle bir uyarı çıkıyor, hoşuma gittiği için paylaşayım dedim. Sürücü ve yolcu tarafındaki koltuklar elektrik kontrollü ve hafızalı. Ayrıca ısıtma, havalandırma ve masaj fonksiyonları da var. Şimdilik bu kadar dostlar; sabah oğlum arkadaşlarıyla futbol antrenmanına gittiği için acilen rizline paspasları yerleştirdim. Ekran koruyucuları da yarın kızımı voleybola götürdüğümde takmayı hedefliyorum. O esnada ana ekrandaki menüler, paspaslar ve bagaj ile arka koltuklardan foto çekmeye çalışacağım. 8 Şubat tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Harbi çok güzel arabaymış, iyi günlerde kullanın. Jantlar Merso E - S serisini andırdı. Nedense turuncu - Opel Sarısı çok yakışırmış gibime geldi şu an. Makyajlı olmasından sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Tekrar 🧿 Bos paket almamana cok ama cok sevindim.. Donanım olmayınca tadı olmuyor bence bu tarz aracların.. Orta paketi doyurucu seviyede.. Ufak tefek detaylar var ama.. kadran ekranı bence ufak kalmış.. Bu kasa tiguyu önden yeni caddy e benzetiyorum, daha yumuşak hatlı, bendeki kasada ise far tasarımından dolayı elegance ve R ında ön daha agresif görünüyor.. Bu kasa da keske az daha agresif olsaydı dadından yinmezdi Bağırmıyor bu kasa Vites secici bence güzel olmuş zamanla alısılır, ama o alanı daha moduler yapılsaydı.. ufak bir butonla gecistirmelerini sevmedim acıkcası.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Ağır başlı , güzel bir tasarımı var. Çin arabalarında işte bu tasarım yok( Henüz) . İç mekan da çok geniş gibi. Hayır olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Tiguana Çok şık çok güzel tekrardan hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Direksyonda soldaki tuslar sağdaki tuslardan büyük uzun geniş gibi görünüyor. Doğru mu Gökhan hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Çok güzelmiş, özellikle jantlar çok yakışmış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts