İçeriğe Yönlendir

Tiger + Iguana = Tiguan

Gökhan Tuna

Recommended Posts

Eren Gökmen
Gökhan Tuna yazdı:

Sagolun, bir bakayim, ben sadece ac kapa gordum gibi; ama cok detayli ayar secenekleri var; bazilari araba acik ve sadece P iken cikiyor yanlis anlamadiysam; kontrol edecegim.

Ben simdi tekrar baktim da "manevra frenleme fonksiyonu" sadece aç kapa seklinde, ön bölge asistani (front asist) secenekliymis. Yine de denemekte fayda var. Bir de sensorlerin ve kameralarin temiz oldugundan emin olmak lazim.

Benim arac da bazen garaja girerken frenleme yapiyor. Biraz hizli manevra yaparken duvara girecez zannediyor sanirim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Eren Gökmen yazdı:

Ben simdi tekrar baktim da "manevra frenleme fonksiyonu" sadece aç kapa seklinde, ön bölge asistani (front asist) secenekliymis. Yine de denemekte fayda var. Bir de sensorlerin ve kameralarin temiz oldugundan emin olmak lazim.

Benim arac da bazen garaja girerken frenleme yapiyor. Biraz hizli manevra yaparken duvara girecez zannediyor sanirim. 

manevrada erken gec vs yok.. O front asisstte.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Bende de Front Assist var; ancak isminden dolayı bu bana biraz ters geliyor, front dediği için sanki sadece önden çarpışmalara karşı gibi geliyor bana. 

image.png.c473a14e67ddc03515bf1836ee17a91e.png

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...