Murat Kırçal 12 Şubat Paylaş 12 Şubat İyi akşamlar arkadaşlar. Babama araç arayışındayız. Sizce daihatsu teriosmu yoksa lada nivamı? Nivalara baktık 85 model nivada aynı 2024 model olanda kasa içi ve dışı aynı . Bir tane kayseri de nivaya baktık adam direksiyona tofaş doğan direksiyonu takmış . Bir kaç gündür daihatsuya yöneldim 300 ve 400 bin bantlarında . Daihatsu galiba ülkemize 10 yıldır araç göndermiyormuş ama motor filan toyota imiş. Japon arabası sonuçta. Cuma günü kocaeli de bir adet ona bakmaya gideceğiz birader le. Bakalım nasıl çıkacak. Ama daihatsunun yedek parçaları toyota ile uyumludur umarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Amaç nedir nerde kullanacak? Dağ var mı ne taşıyacak nereye gidecek? Suzuki vitara bakın eski kasa 3 kapı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Amaç nedir nerde kullanacak? Dağ var mı ne taşıyacak nereye gidecek? Suzuki vitara bakın eski kasa 3 kapı. Abi yerden yüksek olsun dedik. Arazi tarla normal yol vs kullanacağız. Suzukilere hiç bakmadım ama 4 kapı suzuki de olabilir. Araştırayım . Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Niva sürüşü mücadele gerektiriyor derler. Deneyin bence. Pert kayıtlı Jimmy belki bulunur taklacı güvercin oldukları için:) Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Niva sürüşü mücadele gerektiriyor derler. Deneyin bence. Pert kayıtlı Jimmy belki bulunur taklacı güvercin oldukları için:) Abi niva ile Nevşehir merkeze gidene kadar (46 km bize ) başka araçla kayseri 'ye gidilir. Evet sürüşü mücadele gerektirdiği iç kısmından belli 265 lik massey ferguson da bulunan 3 vites mevcut. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Murat Kırçal yazdı: Abi yerden yüksek olsun dedik. Arazi tarla normal yol vs kullanacağız. Suzukilere hiç bakmadım ama 4 kapı suzuki de olabilir. Araştırayım . 3 kapı bakın. ben 3 dedim hoca lafı dinleyin. 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 3 kapı bakın. ben 3 dedim hoca lafı dinleyin. Ben şahidim. Dinleyin. Yaptığını yapmayın 11 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat Paylaş 12 Şubat (düzenlendi) Murat Kırçal yazdı: Babama araç arayışındayız. dayhatsu olur, vitara olur sx4 olur, crv olur , ama lada olmaz. çok kalender genç işi onlar. terios, aslında toyoya rush olarak çıkıyor, bir bakıyorlar ki benzini içiyor, aman diyor capon duyulmadan bunu dayhatsuya verelim onlar satsın. bunun dışında kusur yok, bir de hiç binmediniz sanırım, ultra minik bir araç, şehirler arası da gidecek ise vitara grand veya tek kapı . 12 Şubat tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Çağlar Bayur yazdı: dayhatsu olur, vitara olur sx4 olur, crv olur , ama lada olmaz. çok kalender genç işi onlar. terios, aslında toyoya rush olarak çıkıyor, bir bakıyorlar ki benzini içiyor, aman diyor capon duyulmadan bunu dayhatsuya verelim onlar satsın. bunun dışında kusur yok, bir de hiç binmediniz sanırım, ultra minik bir araç, şehirler arası da gidecek ise vitara grand veya tek kapı . toyota cami diye de satılmış abi. İstanbuldayken daihatsu yetkili servisi bir ahbabımız vardı çok gidip gelirdim seviyorum daihatsuları. Niva ile ikisi elma ile armut. Uzun yolda ikiside yorar ama. SX4 filan bulursanız daha kullanışlı olur hatta dacia stepway bile olabilir 4x4 şart değilse. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben şahidim. Dinleyin. Yaptığını yapmayın haha. Tabi land rover tavsiye etmem mesela. Bir de terrano var yahut belki xtrail olmadı hyundai tucson felan da bulabilirsiniz. Nadiren galloper yahut pajero pinin bulunabilir ustası bulunursa memnun ediyor. daha ucuzları var da misal bu: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-tam-otomatik-274000-km-7-kisilik-otomobil-ruhsatli-muayene-2026-1222452203/detay macera: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-bakimli-arazi-gormemis-arac-arayanlara-1216777249/detay 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Suzuki SJ serisine bakılabilir bence. Uzun yolda yorar ama akdeniz tarafında baya yaygındı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Diğerini kullanmadım ama, Niva ben kullandım.. Niva olmaz 1 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mitsubishi Outlander da bakabilirsiniz... "Başlıkta Daihatsu yazıldığı için tavsiye ettim bu arada..." 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Niva saplanır da çekelim derseniz ikiye ayrılır. 1 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Çağlar Bayur yazdı: terios, aslında toyoya rush olarak çıkıyor, Bunlar hep böyle. Bizim bi arkadaş var, aracında şanzıman bile yok. 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Mehmet Cihat yazdı: toyota cami diye de satılmış abi. İstanbuldayken daihatsu yetkili servisi bir ahbabımız vardı çok gidip gelirdim seviyorum daihatsuları. Niva ile ikisi elma ile armut. Uzun yolda ikiside yorar ama. SX4 filan bulursanız daha kullanışlı olur hatta dacia stepway bile olabilir 4x4 şart değilse. Yorar derken abi yol tutuşları sıkıntılımı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Murat Kırçal yazdı: Yorar derken abi yol tutuşları sıkıntılımı. Bi deneyin.. land rover mersedes gibi gelecektir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Talha Bilgi yazdı: Mitsubishi Outlander da bakabilirsiniz... "Başlıkta Daihatsu yazıldığı için tavsiye ettim bu arada..." pajero pinin diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Hangisini alırsanız alın traktörden az hallice olacak. Hangisinin parçası ucuzsa onu alın, hatta toros candır 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Doğan Arşiray yazdı: pajero pinin diyorum. aaa Evet pajero yada... 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 3 kapı bakın. ben 3 dedim hoca lafı dinleyin. Suzuki jimny araştırmaya başladım derli toplu araç . 2004 2007 model güzel araçlarmış. Değerlendireceğiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Murat Kırçal yazdı: Suzuki jimny araştırmaya başladım derli toplu araç . 2004 2007 model güzel araçlarmış. Değerlendireceğiz. jimny değil. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Eski Vitara kullanım klavuzunda yüksek bir araç olduğu için takma atabilir dikkatli olun gibi bir ifade vardı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Evren Erakçora yazdı: Eski Vitara kullanım klavuzunda yüksek bir araç olduğu için takma atabilir dikkatli olun gibi bir ifade vardı. O hooo. onlar samuray. 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Honda Hrv bakmanızı da öneririm. En azından servis olarak daha kolaylık çekersiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts