İlkay Başaran 9 Mart Paylaş 9 Mart Konudan bağımsız ama bugün kelimesini bu gün şeklinde yazmak neden moda oldu? 2 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 9 Mart Paylaş 9 Mart (düzenlendi) Kullanıcılar haklı. Şahsurvaroğlu webastoyu ısı poması olarak göstermeye çalışıyor ama aynı şey değil. 9 Mart tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 9 Mart Paylaş 9 Mart https://www.cnnturk.com/turkiye/ford-otomotivde-yolsuzluk-iddiasi-adim-adim-248-milyonluk-yolsuzlugun-sifreleri-1642566 İşin içinde şahsuvaroğlu otomotiv olunca insan bi şüphelenmiyor değil. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mart Paylaş 10 Mart ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 10 Mart Paylaş 10 Mart Doğan Arşiray yazdı: ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. Forumda yoktur herhalde:)) 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mart Paylaş 10 Mart Cavit Çırakoğlu yazdı: Forumda yoktur herhalde:)) bize de ekmek çıkar belki diye şey ettiydim. nereden bileyim herkesin ısı pompasının olduğunu... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mart Paylaş 10 Mart Doğan Arşiray yazdı: ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. rc araçlarınız alınır 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mart Paylaş 10 Mart Doğan Arşiray yazdı: ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. Bizde pompa var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mart Paylaş 10 Mart Selim Bilgin yazdı: Bizde pompa var. işte amaç popması olmayanları kand.. yol göstermek. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Mart Paylaş 10 Mart Bundan 5 yıl sonra Servet abinin dükkana gidip araca pompa takar mısın dediğinde destek verecek mi meraktayım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mart Paylaş 10 Mart BKZ: https://www.eberspaecher-emv.com/products-systems/fuel-operated-heaters 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 14 Mart Paylaş 14 Mart Web sayfalarina su duyuruyu koymuslar; detaylari su linkte Sahsuvaroglu dendiginde neden bilmiyorum; guven algim cok dusuk; mercedes dahi satsalar almam derecesinde. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Bir firmanın böyle bir açıklama yapmak zorunda kalması çok saçma yaw. Var diyorsa vardır, eğer var deyipte yoksa nitelikli dolandırıcılık suçuna girer araba da ayıplı mal olur, gider hakkını mahkemede ararsın. Bu biraz karalamaya dönüştü artık. Klima bile hava kaynaklı bir tür ısı pompası zaten. Neden bu kadar tatava döndü anlamadım. Batarya ısıtmaksa e ısıtıyormuş işte. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Klima kompresörü zaten olayın merkezinde. Ya vardır ya yok. Vebasto da webasto yazılmalı evet onların ürünleri var ama çoğu kez rezistif Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart Mertol Kip yazdı: Bir firmanın böyle bir açıklama yapmak zorunda kalması çok saçma yaw. Var diyorsa vardır, eğer var deyipte yoksa nitelikli dolandırıcılık suçuna girer araba da ayıplı mal olur, gider hakkını mahkemede ararsın. Bu biraz karalamaya dönüştü artık. Klima bile hava kaynaklı bir tür ısı pompası zaten. Neden bu kadar tatava döndü anlamadım. Batarya ısıtmaksa e ısıtıyormuş işte. katılıyorum. daha önceden dediğim gibi ısı pompası olmadığını düşünüğünüz torresleriniz değerinden satın alınır, zaten değeri acaip düşer böyle olunca da. öyle değilmi? madem mutsuz olanlar var anme hizmeti olsun... 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Klima kompresörü zaten olayın merkezinde. Ya vardır ya yok. Vebasto da webasto yazılmalı evet onların ürünleri var ama çoğu kez rezistif Usta webastonun o kadar çok çeşidi var ki. Çorum kaloriferi denen şey bile ondan türetme. Eski vosvoslardaki ve hatta Deutz minibüslerde mazotlu/benzinli webasto ısıtıcıları bile var. Benim evdeki yerden ısıtma ısı pompasının içinde zibilyon tane webasto logolu alet var. Kompresör falan başka marka. (ısı pompası monoblok hitachi) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Mertol Kip yazdı: Usta webastonun o kadar çok çeşidi var ki. Çorum kaloriferi denen şey bile ondan türetme. Eski vosvoslardaki ve hatta Deutz minibüslerde mazotlu/benzinli webasto ısıtıcıları bile var. Benim evdeki yerden ısıtma ısı pompasının içinde zibilyon tane webasto logolu alet var. Kompresör falan başka marka. (ısı pompası monoblok hitachi) Ben elektrikli araçlar için olan webasto ürünü demek istedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Gökhan Tuna yazdı: Sahsuvaroglu dendiginde neden bilmiyorum; guven algim cok dusuk benim ki de düşük nedenini de biliom 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: benim ki de düşük nedenini de biliom ford daki dolandırma olayında sadece bayilikler elinden alınmış 200 küsür milyon tllik dolandırmanın karşılık cezası bu kadar mı oldu abi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Ali Gülmez yazdı: ford daki dolandırma olayında sadece bayilikler elinden alınmış 200 küsür milyon tllik dolandırmanın karşılık cezası bu kadar mı oldu abi ? o basına yansıyan ufak bir haberdi çıtır çerez iş Yorum bağlantısı
Recommended Posts