İçeriğe Yönlendir

Isı Pompası Olayı

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Bu gün ortam bunla çalkalanmış yeni gördüm. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Konudan bağımsız ama bugün kelimesini bu gün şeklinde yazmak neden moda oldu?

• Beğen 2
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
(düzenlendi)

Kullanıcılar haklı. Şahsurvaroğlu webastoyu ısı poması olarak göstermeye çalışıyor ama aynı şey değil.

tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

PTC nin markası webastoymuş. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır.

Forumda yoktur herhalde:))

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cavit Çırakoğlu yazdı:

Forumda yoktur herhalde:))

bize de ekmek çıkar belki diye şey ettiydim. nereden bileyim herkesin ısı pompasının olduğunu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Doğan Arşiray yazdı:

rc araçlarınız alınır :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Doğan Arşiray yazdı:

Bizde pompa var.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Bizde pompa var.

işte amaç popması olmayanları kand.. yol göstermek.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

Bundan 5 yıl sonra Servet abinin dükkana gidip araca pompa takar mısın dediğinde destek verecek mi meraktayım :)

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

webasto takarız.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Çorum kaloriferi candır

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Web sayfalarina su duyuruyu koymuslar; detaylari su linkte

Sahsuvaroglu dendiginde neden bilmiyorum; guven algim cok dusuk; mercedes dahi satsalar almam derecesinde.

image.png.5f30ad81ecfa2fc2aa7e4cafe73c5286.png

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Bir firmanın böyle bir açıklama yapmak zorunda kalması çok saçma yaw. Var diyorsa vardır, eğer var deyipte yoksa nitelikli dolandırıcılık suçuna girer araba da ayıplı mal olur, gider hakkını mahkemede ararsın. Bu biraz karalamaya dönüştü artık. 

Klima bile hava kaynaklı bir tür ısı pompası zaten. Neden bu kadar tatava döndü anlamadım. Batarya ısıtmaksa e ısıtıyormuş işte. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Klima kompresörü zaten olayın merkezinde. Ya vardır ya yok. Vebasto da webasto yazılmalı evet onların ürünleri var ama çoğu kez rezistif

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mertol Kip yazdı:

Bir firmanın böyle bir açıklama yapmak zorunda kalması çok saçma yaw. Var diyorsa vardır, eğer var deyipte yoksa nitelikli dolandırıcılık suçuna girer araba da ayıplı mal olur, gider hakkını mahkemede ararsın. Bu biraz karalamaya dönüştü artık. 

Klima bile hava kaynaklı bir tür ısı pompası zaten. Neden bu kadar tatava döndü anlamadım. Batarya ısıtmaksa e ısıtıyormuş işte. 

katılıyorum.

daha önceden dediğim gibi ısı pompası olmadığını düşünüğünüz torresleriniz değerinden satın alınır, zaten değeri acaip düşer böyle olunca da. öyle değilmi? madem mutsuz olanlar var anme hizmeti olsun...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Göktürk yazdı:

Klima kompresörü zaten olayın merkezinde. Ya vardır ya yok. Vebasto da webasto yazılmalı evet onların ürünleri var ama çoğu kez rezistif

Usta webastonun o kadar çok çeşidi var ki. Çorum kaloriferi denen şey bile ondan türetme. Eski vosvoslardaki ve hatta Deutz minibüslerde mazotlu/benzinli webasto ısıtıcıları bile var. Benim evdeki yerden ısıtma ısı pompasının içinde zibilyon tane webasto logolu alet var. Kompresör falan başka marka. (ısı pompası monoblok hitachi)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mertol Kip yazdı:

Usta webastonun o kadar çok çeşidi var ki. Çorum kaloriferi denen şey bile ondan türetme. Eski vosvoslardaki ve hatta Deutz minibüslerde mazotlu/benzinli webasto ısıtıcıları bile var. Benim evdeki yerden ısıtma ısı pompasının içinde zibilyon tane webasto logolu alet var. Kompresör falan başka marka. (ısı pompası monoblok hitachi)

Ben elektrikli araçlar için olan webasto ürünü demek istedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Gökhan Tuna yazdı:

Sahsuvaroglu dendiginde neden bilmiyorum; guven algim cok dusuk

benim ki de düşük nedenini de biliom :mangal: 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Çağlar Bayur yazdı:

benim ki de düşük nedenini de biliom :mangal: 

ford daki dolandırma olayında sadece bayilikler elinden alınmış 200 küsür milyon tllik dolandırmanın karşılık cezası bu kadar mı oldu abi ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gülmez yazdı:

ford daki dolandırma olayında sadece bayilikler elinden alınmış 200 küsür milyon tllik dolandırmanın karşılık cezası bu kadar mı oldu abi ?

o basına yansıyan ufak bir haberdi :rofl: çıtır çerez iş

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...