Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Ahmet Türedi yazdı: yeni hesap açılmıyor aslında açılıyor, takasbank ta açılıyor, yeni iban yeni mevduat hesabı demektir. takasbank özel bir kuruluştur ilk kurulma amacı borsadaki para giriş çıkışları içindi, sonradan bireysel de de hizmet sunmaya başladı, şubesi yoktur bddk izni ile faaliyet gösterir eski imkb yeni adı bist kurumları tarafından yönetilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: açılıyor, takasbank ta açılıyor, yeni iban yeni mevduat hesabı demektir. takasbank özel bir kuruluştur ilk kurulma amacı borsadaki para giriş çıkışları içindi, sonradan bireysel de de hizmet sunmaya başladı, şubesi yoktur bddk izni ile faaliyet gösterir eski imkb yeni adı bist kurumları tarafından yönetilir. Yani o hesap sizin için değil sadece ortak havuz hesabı oluyor.Şahsi bir hesap gibi değil bir daha kullanılmaz sanırım. Zaten farklı bankalardan işlem yapılacak ise başka bir şansınızda olmuyor malesef. Ben bir zorluk veya olumsuz bir durumda yaşamadım yani hoşuma gitti.Yok para geldi gelmedi güvensizlik ortamı olmuyor en azından. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Ahmet Türedi yazdı: Yani o hesap sizin için değil sadece ortak havuz hesabı oluyor.Şahsi bir hesap gibi değil bir daha kullanılmaz sanırım. Zaten farklı bankalardan işlem yapılacak ise başka bir şansınızda olmuyor malesef. Ben bir zorluk veya olumsuz bir durumda yaşamadım yani hoşuma gitti.Yok para geldi gelmedi güvensizlik ortamı olmuyor en azından. çözüm bulmuş olmalı güzel, farklı banklarda sistemin çalıştırması daha güzel olurdu tabii 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 15 Mart Paylaş 15 Mart (düzenlendi) Şu anda zorluk yazanlara şaşırdım çünkü ben 1 hafta arayla arabamı bu sistem üzerinden satıp yine bu sistem üzerinden yeni araç aldım. Para her ikisinde de anında geçti. Hiç bir zorluk yaşamadık. Evet aynı banka olduğunda daha iyi ve zaten noter bu konuda söylüyor. Ancak paranın noterde olması ve her hangi bir sıkıntı olmadığını bilmek bile bence insanın içini rahatlatıyor. Daha dün adam 3.7 milyon dolandırılmış. Bence çok güzel bir sistem. Geliştirilebilir mi? Elbette ama bence bu haliyle bile güven veriyor.. 15 Mart tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts