İçeriğe Yönlendir

Sunroof Tam Kapanmıyor

Behlül Baş

Recommended Posts

Behlül Baş
(düzenlendi)

Bir süredir bu durum var ve sanki gittikçe daha kötüye gitti. Görselde de görüldüğü üzere sunroof camının arka tarafı tavanla hizalı değil yukarıda duruyor bu da hem kötü görüntü oluyor hem de rüzgar sesi geliyor haliyle.

Sıfırlama nasıl yapılıyor çözemedim. Sunroof yarım açıkken tozluğu kaldırınca gözüken iki tane civata var gibi torx uçlu. Onlarla mı oynamak gerekiyor? Gevşemiş mi? Dokunmadan önce bir sorayım dedim.

Sunroof fonksiyonlarında herhangi bir sıkıntı yok bu arada. Yarım açılıyor tamamen açılıyor takılma yok. Bir ara kısa gibi bir oldu sonra düzeldi. Yani çalışmasını engellecek bir kir pislik yok gibi

IMG_7633.jpeg

tarihinde Behlül Baş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Behlül Baş
Emre Şimşek yazdı:

Araç ne ve kaç model?

2010 model Chevrolet Cruze 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

araç çalışır vaziyette iken kapatma düğmesine 15 saniye basılı tutun diyor reset için kullanıcılar. Aslında servis manuelleri var chevroletlerin internette oradan da net bilgi edinilebilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sunroof etrafındaki lastiğe biraz pudra sürüp deneyin, bebepudrası pıt pıt diye, bir pamukla yardımı olur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Behlül Baş yazdı:

Sunroof yarım açıkken tozluğu kaldırınca gözüken iki tane civata var gibi torx uçlu. Onlarla mı oynamak gerekiyor? Gevşemiş mi? Dokunmadan önce bir sorayım dedim.

Oradaki civatadan ayar yaptıklarını görmüştüm cama,

Biraz gevşetip ayar yapıp tekrar sıkmışlardı yanlış hatırlamıyorsam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ehil sunroofcu baksın. Vidalarla oynayacam diye sekronu bozup ayakları kırdırabilirsin.  Sunroof açıkken fitilin içinde toz çamur birikmiş mi onu kontrol edip dikkatlice silin. Kirden fitil şişmiş olur 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...