Ali Darbaz 13 Mart Paylaş 13 Mart Kopy paste ABD yaklaşık 25 yıl önce ülkesinin güney eyaletlerinde karada başladığı Şeyl devrimi ile kendisini Gaz ve Petrol’de dünyanın enleri arasına sokmayı başardı. Şimdi sanıyorum benzer bir teknoloji ile Diyarbakır Havzası’na geliyorlar. Hayırlısı olsun. https://x.com/aBayraktar1/status/1899841140330750405?t=KtvEMC7b4ruJ6nJulbAsyw&s=19 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Mart Paylaş 13 Mart Hala sorunun petrolü veya gazı bulmak oluğunu düşünüyoruz. İnşallah bir şey bulunmaz. Yoksa demokrasi gelir. 1 3 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 13 Mart Paylaş 13 Mart Avrupa zamanında yasaklanan arama şekli değilmi bu şeyl tipi? Deprem tetiklemesi nedeniyle 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Kaya gazı da bulunacak mı? Abd kaya gazından köşe oldu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Mart Paylaş 13 Mart Konuyu başlığını çok yanlış okudum. ........... devrilesice Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: kendimiz yapamıyormuyuz?? sanırım yapamıyoruz kendi altınımızı çıkaramadığımıza göre yoksa yapardık dimi.... amik konudur bunlar, çok mühendis kemiği bulundu arama yaparken kaybolan, 10 yıl sonra.... 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: çok mühendis kemiği bulundu arama yaparken kaybolan, 10 yıl sonra.... resmî gazetede bulamadım 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: resmî gazetede bulamadım PAzar ekinde 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: resmî gazetede bulamadım gagılda bile bulamazsın zira kaçakçı örgütün kemikleri diye haber edilmişti o zamanlar.... 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Mart Paylaş 13 Mart İlkay Başaran yazdı: PAzar ekinde Cumartesi olmaz mı, hem şey de var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts