Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: ne koçu 2023 de ayrıldım ben. koça iş yapan firmada mısın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: koça iş yapan firmada mısın Evet koç iş yapan firmaya girdim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda Ne demessin, Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi ben 2,5 milyona Yazlık alırım . Bu rakamı bir arabya gömebilcek mental kafaya sahip değilim. 2,5 milyona nerede yazlık var? Alınacak gibi var mı yani? 40 yaşında dubleks falan manyak olur ama her sezon 500 bin yer en az. 2 ay sonra dökülür sonra yine yer falan.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: 2,5 milyona nerede yazlık var? Alınacak gibi var mı yani? 40 yaşında dubleks falan manyak olur ama her sezon 500 bin yer en az. 2 ay sonra dökülür sonra yine yer falan.. peşinat olur , köye yaptırdığım ev aldığım en harika karardı. 2 kardeş ve babam üçümüz yazlığa girsek bize yeter. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: peşinat olur , köye yaptırdığım ev aldığım en harika karardı. 2 kardeş ve babam üçümüz yazlığa girsek bize yeter. ortak gurbana girer gibi sonra gelsin yazlık kavgaları ilk kim gidecek bu bayramda kim gidecek vs o değilde elektrikli araç tam senlik harbiden, belki yeni gelecek uygun maliyetli togg t6 veya t8 olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: ortak gurbana girer gibi sonra gelsin yazlık kavgaları ilk kim gidecek bu bayramda kim gidecek vs o değilde elektrikli araç tam senlik harbiden, belki yeni gelecek uygun maliyetli togg t6 veya t8 olabilir. Ya arkadaş biz ailecek bir arada geçirmeyi seviyoruz ilk kimi son kimi mi olur. Her aile için bir oda yeter yatak için. Devre mülk mu bu babamın yazlığına gidiyorum. Gelsin kardeşim yürü git buradan mı diyeceğim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda Ali Darbaz yazdı: Ne demessin, Senin için deği Ali patronun için geçerli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts