İçeriğe Yönlendir

Tesla Model Y SR ile Uzun Yol Deneyimi

Selim Bilgin

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

ne koçu 2023 de ayrıldım ben. 

koça iş yapan firmada mısın

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

koça iş yapan firmada mısın

Evet koç iş yapan firmaya girdim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda

Ne demessin,

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Abi ben 2,5 milyona Yazlık alırım . Bu rakamı bir arabya gömebilcek mental kafaya sahip değilim. 

2,5 milyona nerede yazlık var? Alınacak gibi var mı yani? 40 yaşında dubleks falan manyak olur ama her sezon 500 bin yer en az. 2 ay sonra dökülür sonra yine yer falan..

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

2,5 milyona nerede yazlık var? Alınacak gibi var mı yani? 40 yaşında dubleks falan manyak olur ama her sezon 500 bin yer en az. 2 ay sonra dökülür sonra yine yer falan..

peşinat olur , köye yaptırdığım ev aldığım en harika karardı. 2 kardeş ve babam üçümüz yazlığa girsek bize yeter. 

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Ali Darbaz yazdı:

peşinat olur , köye yaptırdığım ev aldığım en harika karardı. 2 kardeş ve babam üçümüz yazlığa girsek bize yeter. 

ortak gurbana girer gibi :) sonra gelsin yazlık kavgaları ilk kim gidecek bu bayramda kim gidecek vs :D 

o değilde elektrikli araç tam senlik harbiden, belki yeni gelecek uygun maliyetli togg t6 veya t8 olabilir. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
ibrahim Tiryaki yazdı:

ortak gurbana girer gibi :) sonra gelsin yazlık kavgaları ilk kim gidecek bu bayramda kim gidecek vs :D 

o değilde elektrikli araç tam senlik harbiden, belki yeni gelecek uygun maliyetli togg t6 veya t8 olabilir. 

Ya arkadaş biz ailecek bir arada geçirmeyi seviyoruz ilk kimi son kimi mi olur. Her aile için bir oda yeter yatak için. Devre mülk mu bu babamın yazlığına gidiyorum. Gelsin kardeşim yürü git buradan mı diyeceğim

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Çağlar Bayur yazdı:

koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda

Ali Darbaz yazdı:

Ne demessin,

Senin için deği Ali patronun için geçerli.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...