Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Ali Darbaz yazdı: ne koçu 2023 de ayrıldım ben. koça iş yapan firmada mısın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: koça iş yapan firmada mısın Evet koç iş yapan firmaya girdim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda Ne demessin, Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mart Paylaş 13 Mart Ali Darbaz yazdı: Abi ben 2,5 milyona Yazlık alırım . Bu rakamı bir arabya gömebilcek mental kafaya sahip değilim. 2,5 milyona nerede yazlık var? Alınacak gibi var mı yani? 40 yaşında dubleks falan manyak olur ama her sezon 500 bin yer en az. 2 ay sonra dökülür sonra yine yer falan.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart Paylaş 13 Mart İlkay Başaran yazdı: 2,5 milyona nerede yazlık var? Alınacak gibi var mı yani? 40 yaşında dubleks falan manyak olur ama her sezon 500 bin yer en az. 2 ay sonra dökülür sonra yine yer falan.. peşinat olur , köye yaptırdığım ev aldığım en harika karardı. 2 kardeş ve babam üçümüz yazlığa girsek bize yeter. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 13 Mart Paylaş 13 Mart Ali Darbaz yazdı: peşinat olur , köye yaptırdığım ev aldığım en harika karardı. 2 kardeş ve babam üçümüz yazlığa girsek bize yeter. ortak gurbana girer gibi sonra gelsin yazlık kavgaları ilk kim gidecek bu bayramda kim gidecek vs o değilde elektrikli araç tam senlik harbiden, belki yeni gelecek uygun maliyetli togg t6 veya t8 olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart Paylaş 13 Mart ibrahim Tiryaki yazdı: ortak gurbana girer gibi sonra gelsin yazlık kavgaları ilk kim gidecek bu bayramda kim gidecek vs o değilde elektrikli araç tam senlik harbiden, belki yeni gelecek uygun maliyetli togg t6 veya t8 olabilir. Ya arkadaş biz ailecek bir arada geçirmeyi seviyoruz ilk kimi son kimi mi olur. Her aile için bir oda yeter yatak için. Devre mülk mu bu babamın yazlığına gidiyorum. Gelsin kardeşim yürü git buradan mı diyeceğim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda Ali Darbaz yazdı: Ne demessin, Senin için deği Ali patronun için geçerli. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Ali Darbaz yazdı: Ya arkadaş biz ailecek bir arada geçirmeyi seviyoruz ilk kimi son kimi mi olur. Her aile için bir oda yeter yatak için. Devre mülk mu bu babamın yazlığına gidiyorum. Gelsin kardeşim yürü git buradan mı diyeceğim emekli olunca sorunlar başlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: emekli olunca sorunlar başlar Emekli olmaya 20 yıl var ben o zamana kadar 2 yazdık daha alırım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Ali Darbaz yazdı: Emekli olmaya 20 yıl var ben o zamana kadar 2 yazdık daha alırım sorunlar duble olur vesile ile konut satışları yıllık bazda da geen yılın aynı dönemine göre de rekor artmış. yoprrrokk kumuldamuıooo videolarının çekildiği yıl bu Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Mart Paylaş 13 Mart Emekli olunca arabanin değil insanin kendi yağ kaçirmaya başlıyor valla. Siboplari vs yazmiyorum bile 😂 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İki gündür yoldayım. Bu sefer A6’mı özledim gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Stres adamı hasta eder demin Edirne den geldim depoyu doldurdum otobana girmeden ev 205 km çeyrek depo yaktı ort 7.3 tl 19 in 235 taban kışlıklar ve ısıtıcı 24,5 ayarlı daha ne olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selim Bilgin yazdı: İki gündür yoldayım. Bu sefer A6’mı özledim gerçekten. Yollar kalabalık mıydı şarj bulamama durumu vs nasıldı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yollar kalabalık mıydı şarj bulamama durumu vs nasıldı? Ankara’dan 7,5 saatte geldim. Kalabalık, yağmur, kar, sis her şey var. Highway’de adım atacak yer yoktu. Eski yoldan indim dağı. Orada şarj ettim. Üçüncü köprüden gelince menzil hesabı şaştı. Bir yerde sonra yavaşlayıp %1 ile girdim eve çok şükür. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts