Doğan Arşiray Salı 21:27 Yazar Paylaş Salı 21:27 eh bir de siyah KJ olmasa olmazdı. yadigar... farları sildik: 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 06:42 Paylaş Çarşamba 06:42 Ben doğduğumda babam 1999 model 9.9 litre motorlu Chevrolet Suburbanını satmak zorunda kalmış. Ailemiz genişliyor, daha geniş arabaya geçmeliyiz demiş Murat 131 almıştı. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 12:15 Paylaş Çarşamba 12:15 Ali Darbaz yazdı: Ben doğduğumda babam 1999 model 9.9 litre motorlu Chevrolet Suburbanını satmak zorunda kalmış. Ailemiz genişliyor, daha geniş arabaya geçmeliyiz demiş Murat 131 almıştı. Kime çektiğin belli oldu 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Çarşamba 19:57 Paylaş Çarşamba 19:57 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Kj❤️ Sana özel abi 👑 Çarşamba 20:09 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 2 5 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 05:21 Paylaş Dün saat 05:21 PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 05:47 Paylaş Dün saat 05:47 İlkay Başaran yazdı: PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara 6 3 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 06:00 Paylaş Dün saat 06:00 İlkay Başaran yazdı: PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara Hepsini fırına vermiş közde patlıcan olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 07:15 Paylaş Dün saat 07:15 Cem Işık yazdı: Bu görsellerden sonra hayati tehlikemiz var gibi abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:42 Paylaş Dün saat 09:42 Oğuzhan Çakır yazdı: Sana özel abi 👑 bittin olm kompozisoyna bak 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 09:51 Paylaş Dün saat 09:51 Çağlar Bayur yazdı: bittin olm kompozisoyna bak pasaportum, kimliğim, çantam... ozaman ben 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İlkay Başaran yazdı: PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara Bi taraflara girmiş (mide) Oğuzhan Çakır yazdı: pasaportum, kimliğim, çantam... ozaman ben Kaçabileceğini mi sanıyon tatlı şey 1 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts