Ali Darbaz 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Buda benden ola. Şirket Egeası ile seyir yaparken Ali'nin Sensörleri ve Kendi Citroen ile seyir yaparken Ali'nin sensörleri 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Bundan sonrasında böbrek nakli gerekli. Almak icin bobrek lazim zaten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Oğuzhan Çakır yazdı: Buraya bir de köpek koysunlar.. orada köpek de vardı Oğuzhan Çakır yazdı: Sana özel abi ? Bu harika olmuş. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Almak icin bobrek lazim zaten Ben elendim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 08:55 Paylaş Dün saat 08:55 İnan Çınar yazdı: Merzifon görmeyeli bayağı gelişmiş 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 10:14 Paylaş Dün saat 10:14 Metin Akbal yazdı: Merzifon görmeyeli bayağı gelişmiş Baya gelişti evet, Merzifon hanımın memleketi, sen bir de benim memleket, medeniyetin beşiği To(H)at'ı gör 😄 Kendi havaalanı bile var 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İnan Çınar yazdı: Merzifon hanımın memleketi Kavgada söylenmez yahu 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: mükemmel bir foto ama gerçek değil gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Neden ters gidiyorsun.. 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce İnan Çınar yazdı: Soldaki mavi yeşil tabela da ters yöne bakıyo 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Alptuğ Özcan yazdı: Soldaki mavi yeşil tabela da ters yöne bakıyo Türk Hava Yolları için yapay zeka ile yapılmış olabilir. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce 90 model lamboda mavi plaka olduğuna inanıyorsunuz da bana neden inanmıyorsunuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts