Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Saç ekerek bi yere varamazsınız O zaman dikelim abi. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gelir.. İlkay yapsın istersen @İlkay Başaran Kelin yapay zekası olsa kendi başına saç yapar diye değiştirdim atasözünü. Arada böyle güncelleme yapmak lazım. İlkay yapmasın ama lütfen 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İnan Çınar yazdı: Kelin yapay zekası olsa kendi başına saç yapar diye değiştirdim atasözünü. Arada böyle güncelleme yapmak lazım. İlkay yapmasın ama lütfen ilkay yapmasın inan belki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: Kelin yapay zekası olsa kendi başına saç yapar diye değiştirdim atasözünü. Arada böyle güncelleme yapmak lazım. İlkay yapmasın ama lütfen Valla Önder'e falan yapıyor, çok güzel oluyor. bi dene istersen.. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Valla Önder'e falan yapıyor, çok güzel oluyor. bi dene istersen.. 1 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Keanu Reeves? Tom Cruise yahu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Keanu Reeves? Tom Cruise yahu İzzet Goldenmeşe? 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: İzzet Goldenmeşe? Ben yapmamışsın 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce du bakalım konu ne zaman doğumgününe bağlanacak... 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: İzzet Goldenmeşe? Daha çok ona benzemiş evet Doğan Arşiray yazdı: du bakalım konu ne zaman doğumgününe bağlanacak... Ne yapsın İlkay,kafama mum mu diksin? 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Rüzgarda ahenkle dans ediyor saçlarınız ne kadar güzelmiş hangi şampuanı kullanıyorsunuz 🤔🤭 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Rüzgarda ahenkle dans ediyor saçlarınız ne kadar güzelmiş hangi şampuanı kullanıyorsunuz 🤔🤭 Arap sabunu Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Arap sabunu Arap mısınız? Kaça gidiyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Daha çok ona benzemiş evet Ne yapsın İlkay,kafama mum mu diksin? forumda şöyle bir algoritma var. bir konu dağılıyorsa, illaki ya servet ustanın doğumgünü kutlamasına, zeytinyağı satışına, iphone seçimine, hibrit termoforuna yada aşk vadisinde mangala bağlanır. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: forumda şöyle bir algoritma var. bir konu dağılıyorsa, illaki ya servet ustanın doğumgünü kutlamasına, zeytinyağı satışına, iphone seçimine, hibrit termoforuna yada aşk vadisinde mangala bağlanır. Biliyorum mangala yada doğum gününe bağlandığını, espri olsun diye şaaptıydım 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Arap sabunu Yalan söylüyor. Haftada bir sleepy ile tozunu alıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts