Ali Darbaz 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Buda benden ola. Şirket Egeası ile seyir yaparken Ali'nin Sensörleri ve Kendi Citroen ile seyir yaparken Ali'nin sensörleri 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Bundan sonrasında böbrek nakli gerekli. Almak icin bobrek lazim zaten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Oğuzhan Çakır yazdı: Buraya bir de köpek koysunlar.. orada köpek de vardı Oğuzhan Çakır yazdı: Sana özel abi ? Bu harika olmuş. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Almak icin bobrek lazim zaten Ben elendim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ekim Paylaş 13 Ekim İnan Çınar yazdı: Merzifon görmeyeli bayağı gelişmiş 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Metin Akbal yazdı: Merzifon görmeyeli bayağı gelişmiş Baya gelişti evet, Merzifon hanımın memleketi, sen bir de benim memleket, medeniyetin beşiği To(H)at'ı gör 😄 Kendi havaalanı bile var 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ekim Paylaş 13 Ekim İnan Çınar yazdı: Merzifon hanımın memleketi Kavgada söylenmez yahu 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ekim Paylaş 14 Ekim İnan Çınar yazdı: mükemmel bir foto ama gerçek değil gibi. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Ekim Paylaş 14 Ekim İnan Çınar yazdı: Soldaki mavi yeşil tabela da ters yöne bakıyo 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Alptuğ Özcan yazdı: Soldaki mavi yeşil tabela da ters yöne bakıyo Türk Hava Yolları için yapay zeka ile yapılmış olabilir. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 14 Ekim Paylaş 14 Ekim 90 model lamboda mavi plaka olduğuna inanıyorsunuz da bana neden inanmıyorsunuz 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim idiogram ile yaptım. 7 8 ay sonra geldiği nokta çok ilginç son derece gerçekçi. SORA ile Joep 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: mükemmel bir foto ama gerçek değil gibi. Evet hocam yapay zeka. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İnan Çınar yazdı: Evet hocam yapay zeka. Saçların dökülmüş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İnan Çınar yazdı: Evet hocam yapay zeka. Kumru mu yaptı, doğru söyle 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Kumru mu yaptı, doğru söyle Gemini yaptı emmi İlkay Başaran yazdı: Saçların dökülmüş Yapay zeka ile geri getiriliyor mu acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ekim Paylaş 16 Ekim İnan Çınar yazdı: Yapay zeka ile geri getiriliyor mu acaba? Gelir.. İlkay yapsın istersen @İlkay Başaran 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Gelir.. İlkay yapsın istersen @İlkay Başaran 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts