Zeynel Bergel 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Araç honda civic 2021 model 1.5 turbo. Araçta hybrid turbo,frost intercooler,downpipe,frontpipe,açık hava filtresi ve hondata flash pro yazılım mevcut. Sıkıntım şudur. Short term ve long term trim aşırı yüksek geliyor. Geçen otobanda sakin gideyim dedim,100-120 hızlarda. Long term trim 25lere kadar çıktı. kat iptali ve yazılımsal olarak sekonder oksijen sensörü iptali var. Araç herhangibir arıza vermiyor. Normal kullanırken afr 14-14.7 arasında. Gazlarken 11 civarında. Long term trime göre fakir karışım olduğunu öğrendim. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Bujiler 10 bin km önce değişti. araç şu an 99bin kmde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Zeynel Bergel yazdı: Long term trim 25lere kadar çıktı. Zeynel Bergel yazdı: Long term trime göre fakir karışım olduğunu öğrendim önce bunu unutun, yani atam olarak öyle değil, enjektörlere uzun süreli pükürtme bilgisi gidiyor. olması gereken 0, yanma sonucu hava fazla olarak ölçülür ise ltft benzini artırır dengelemek için. birkaç sebebi olabilir, genelde kontrolsüz yani maf ölçümünden sonraki bir yerden hava girişi var demektir, manifoldda emmede kaçak Yorum bağlantısı
Zeynel Bergel Çarşamba 15:27 Yazar Paylaş Çarşamba 15:27 kaçak yerini nasıl tespit edebilirim ? yakıt filtresi ,benzin pompası vs arızalı olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 15:33 Paylaş Çarşamba 15:33 sanayide duman /buhar ile tespit eden yerler vardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts