Fikri Keleş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Benimde sulanır,sonra romatizmasi koy yollarında köpeği filan deyip alamadığım şey Çağlar Bayur yazdı: Söyle deri ceketli 150+ üstü kilolu 1.95 biri canlandı gözümde.Benim clionun kaputa otursa göçertecek bi dayi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emin Önal yazdı: Pratikte pek öyle olmuyor be abim Bu kask değil zaten fes gibi birşey :P maslak pilavcıda buluşalım bi hafta sonu Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Motor almayın, aldırmayın Her yer motor oldu Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Motor almayın, aldırmayın Her yer motor oldu Bu mantıkla her yer araba oldu Problem saygılı şoförlerin az olması. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Azad Mirzade yazdı: Bu mantıkla her yer araba oldu Problem saygılı şoförlerin az olması. Problem saygısız motorcuların daha çok olması hocam, yoksa size değil lafım, latife yaptım Motorcu sollarken, arkasında giderken çok korkuyorum, bir sağımda hop bir solumda, düzgün kullanmayanlara lafım Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: maslak pilavcıda buluşalım bi hafta sonu Harleycileri hiç sevmem 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Problem saygısız motorcuların daha çok olması hocam, yoksa size değil lafım, latife yaptım Motorcu sollarken, arkasında giderken çok korkuyorum, bir sağımda hop bir solumda, düzgün kullanmayanlara lafım Üstüme alınmadım zaten ben arabacıyım yeni çıkan p1 olayıyla bu terör belki biraz azalır, asıl sorun kuryeler, motorla trafikteyken beni bile zorbalıyorlar Ben motor aldırmayın kısmına muhalif oluverdim sadece. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts