Ali Cihangiroğlu 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ali abiyi bi kıstırırsam varya yalan edecem o konforunu. Bir ses çıkıyor ki triumph scrambler almaya gerek kalmadı sesi için. ses süper canım, egsoza dokunmaya gerek yok, tortor, alacağım sonunda dur hele 17 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz dün X-ADV750 ilede turladım, sürekli yanlamada alet, tutamadım kendimi hoşuma gitmedi değil ama şehir içine uygun değil ve saçma pahalı... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: dün X-ADV750 ilede turladım, sürekli yanlamada alet, tutamadım kendimi hoşuma gitmedi değil ama şehir içine uygun değil ve saçma pahalı... Sesi dışında güzel tarafı yoktu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Sesi dışında güzel tarafı yoktu sonuçta benide pek açmadı... NC loading Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: sonuçta benide pek açmadı... NC loading Dedeye sahip çık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Dedeye sahip çık çok pis çıkıcam dur, gergin torun loading... 19 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts