Fikri Keleş 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Hayırlı uğurlu olsun Benimde sulanır,sonra romatizmasi koy yollarında köpeği filan deyip alamadığım şey Çağlar Bayur yazdı: Söyle deri ceketli 150+ üstü kilolu 1.95 biri canlandı gözümde.Benim clionun kaputa otursa göçertecek bi dayi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Emin Önal yazdı: Pratikte pek öyle olmuyor be abim Bu kask değil zaten fes gibi birşey :P maslak pilavcıda buluşalım bi hafta sonu Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Murat Sürmeli yazdı: Motor almayın, aldırmayın Her yer motor oldu Bu mantıkla her yer araba oldu Problem saygılı şoförlerin az olması. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Azad Mirzade yazdı: Bu mantıkla her yer araba oldu Problem saygılı şoförlerin az olması. Problem saygısız motorcuların daha çok olması hocam, yoksa size değil lafım, latife yaptım Motorcu sollarken, arkasında giderken çok korkuyorum, bir sağımda hop bir solumda, düzgün kullanmayanlara lafım 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: maslak pilavcıda buluşalım bi hafta sonu Harleycileri hiç sevmem 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Murat Sürmeli yazdı: Problem saygısız motorcuların daha çok olması hocam, yoksa size değil lafım, latife yaptım Motorcu sollarken, arkasında giderken çok korkuyorum, bir sağımda hop bir solumda, düzgün kullanmayanlara lafım Üstüme alınmadım zaten ben arabacıyım yeni çıkan p1 olayıyla bu terör belki biraz azalır, asıl sorun kuryeler, motorla trafikteyken beni bile zorbalıyorlar Ben motor aldırmayın kısmına muhalif oluverdim sadece. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban Pazar 18:28 Paylaş Pazar 18:28 Kazasız belasız binin inşallah. Ben de bir heves Eylül gibi A2 ye başvurdum bir süre ekstra eğitim alıp ehliyeti aldım. Aslında ulaşım için değil de tur ve gezi için düşünüyordum hali hazırda dağ bisikleti hobimiz var. Motor aile üyelerini tedirgin ediyor normal olarak, bir süre rafa kaldırdık. Yaşadığınız şehir önemli İstanbul da trafikte yaya, araba, motor pek fark etmiyor risk hep var. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Pazartesi 09:36 Yazar Paylaş Pazartesi 09:36 Alparslan Coban yazdı: Kazasız belasız binin inşallah. Ben de bir heves Eylül gibi A2 ye başvurdum bir süre ekstra eğitim alıp ehliyeti aldım. Aslında ulaşım için değil de tur ve gezi için düşünüyordum hali hazırda dağ bisikleti hobimiz var. Motor aile üyelerini tedirgin ediyor normal olarak, bir süre rafa kaldırdık. Yaşadığınız şehir önemli İstanbul da trafikte yaya, araba, motor pek fark etmiyor risk hep var. Açıkçası bizde de durum aynı, herkes tedirgin. Valla risk oluşturacak hiç bir harekete teşebbüs etmiyorum, yeri geliyor araba arkasından ilerliyorum yeri geliyor yürüyerek gibi ilerliyorum, yeri geliyor bekliyorum. Sadece ilerlemesi çok güvenli noktalar keşfedince o noktalara giriyorum. Trafik derdimi bitirdi denilebilir, mecidiyeköyden çamlıcaya araçla 60-70 dakikada gidebiliyordum. Şimdi 20-25 dakika sürüyor. Zaten arabalar hareket edemediği için 30km hızla bile ilerlesen yolu bitirmiş oluyorsun 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Dün saat 09:40 Yazar Paylaş Dün saat 09:40 Teknik bir sorum var Şimdi akşamları mecidiyeköyden çıkarken saçma sapan bir güzergah üzerinden dolanıp tam kapının önündeki diğer yola geçerek ilerlemeye çalışıyorum. Ama önümüzdeki yola yaya olarak geçmem 100metre, ben şimdi skuter çalışmaz halde skuterin yanında bisiklet ilerletir gibi ilerletsem yayalara ve kanunlara aykırılık teşkil eder miyim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:58 Paylaş Dün saat 09:58 Azad Mirzade yazdı: Teknik bir sorum var Şimdi akşamları mecidiyeköyden çıkarken saçma sapan bir güzergah üzerinden dolanıp tam kapının önündeki diğer yola geçerek ilerlemeye çalışıyorum. Ama önümüzdeki yola yaya olarak geçmem 100metre, ben şimdi skuter çalışmaz halde skuterin yanında bisiklet ilerletir gibi ilerletsem yayalara ve kanunlara aykırılık teşkil eder miyim Bence mahsuru yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Azad Mirzade yazdı: kuterin yanında bisiklet ilerletir gibi ilerletsem yayalara ve kanunlara aykırılık teşkil eder 100 mt sonra binip çalıştırıp ilerledikten sonraki 100. mt de tam denetimli serbestlik binası önünde çevirirse ... yazar yani Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 100 mt sonra binip çalıştırıp ilerledikten sonraki 100. mt de tam denetimli serbestlik binası önünde çevirirse ... yazar yani Ancak skuter bozuksa mı taşıyabiliyorum öyle yani bu arada altın elbiseli adam skuter diyor buna, onun anısına skuter diyorum ben de. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Azad Mirzade yazdı: Ancak skuter bozuksa mı taşıyabiliyorum öyle yani bu arada altın elbiseli adam skuter diyor buna, onun anısına skuter diyorum ben de. bu zaten bir skuter, fıtı fıtı gitmek için tasarlanmış sandalye derdi rahmetli Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Çevremde çok sevdiğim bir kaç kişi motorla kaza yapıp aramızdan ayrılınca benim hevesim kaçtı. Hatta elektrikli bisikleti bile sattım. Diğer taraftan yaşadığım şehirde çok fazla motosiklet ve skuter kullanıcısı var. Yüzde çok büyük bir kısmı ne kural tanıyor, ne de canının değerini biliyor. Ekipman çoğunda yok. Göstermelik bir kask var, onunda kayışları bağlamıyorla, yanlarda sallanıyor. Kısacası nereden nasıl çıktıkları belli olmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Çevremde çok sevdiğim bir kaç kişi motorla kaza yapıp aramızdan ayrılınca benim hevesim kaçtı. Hatta elektrikli bisikleti bile sattım. Diğer taraftan yaşadığım şehirde çok fazla motosiklet ve skuter kullanıcısı var. Yüzde çok büyük bir kısmı ne kural tanıyor, ne de canının değerini biliyor. Ekipman çoğunda yok. Göstermelik bir kask var, onunda kayışları bağlamıyorla, yanlarda sallanıyor. Kısacası nereden nasıl çıktıkları belli olmuyor. Teşekkür ederim, çok haklısınız, istanbul daha beter durumda, bu market alışverişini bile kurye ile yapma olayı çok arşa çıktı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Trafik kurallarına uymayan, aradan dereden zırt pırt çıkanların yüzde 90 ı scooterler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts