Ali Cihangiroğlu Cuma 08:16 Paylaş Cuma 08:16 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ali abiyi bi kıstırırsam varya yalan edecem o konforunu. Bir ses çıkıyor ki triumph scrambler almaya gerek kalmadı sesi için. ses süper canım, egsoza dokunmaya gerek yok, tortor, alacağım sonunda dur hele Cuma 09:07 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 18:12 Paylaş Cuma 18:12 dün X-ADV750 ilede turladım, sürekli yanlamada alet, tutamadım kendimi hoşuma gitmedi değil ama şehir içine uygun değil ve saçma pahalı... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:26 Paylaş Dün saat 04:26 Ali Cihangiroğlu yazdı: dün X-ADV750 ilede turladım, sürekli yanlamada alet, tutamadım kendimi hoşuma gitmedi değil ama şehir içine uygun değil ve saçma pahalı... Sesi dışında güzel tarafı yoktu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sesi dışında güzel tarafı yoktu sonuçta benide pek açmadı... NC loading Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sonuçta benide pek açmadı... NC loading Dedeye sahip çık Yorum bağlantısı
Recommended Posts