Erdem Doğan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Şok şok şok.... Yağ çubuğu bipper 1.9'un. Kısaymış. Yağ eksik dedik fulledik. Oldu mu sana bi dünya yağ blokta mis gibi. Motor bloğu zayıf yerden ki burada turbo içindeki sızdırmazlık contaları ( su hattı içinmiş ) patlatıp yağ çekiyor manifold. Turbo onarıldı. Bakım yapıldı karayoluna çıkıldı. Ancak ufak bir sorun gördüm bakıcam yarın. 25bin tl ile kurtulduk sanırım başka bişe çıkmazsa Cubuguna sahip cik ihtiyar 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İyi de işlev de yokmuş 😂 Sen nerden biliyon? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Erdem Doğan yazdı: Cubuguna sahip cik ihtiyar Kaşınma pis vosvoscu kıskanç alamanya işçisi Mehmet Göktürk yazdı: Zonno Usta bunu beğendi. Garanti bankası hesabım ağlıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce E bu aleti alınca hiç bakmadınız mı yağına? Çubuk sonradan mı değişti. Hoşuma gitmedi bu. Bilirkişi atıyorum konuya. Dava yeniden başlasın.! 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: E bu aleti alınca hiç bakmadınız mı yağına? Çubuk sonradan mı değişti. Hoşuma gitmedi bu. Bilirkişi atıyorum konuya. Dava yeniden başlasın.! itiraz ediyorummm..!! 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emin Önal yazdı: itiraz ediyorummm..!! Çelişkili ifadeler var. Araba tr turu yaptı. Son 100 km kala mı yağına baktılar? Son 100 km kala bakmadılarsa çubuğa ne oldu. Kim değiştirdi? Uzun çubuk kime lazım oldu da yerine kısa çubuk taktı uzunu alıp? Daha türetirim sorularımı?? Buralar karışacak vaziyet alın. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çelişkili ifadeler var. Araba tr turu yaptı. Son 100 km kala mı yağına baktılar? Son 100 km kala bakmadılarsa çubuğa ne oldu. Kim değiştirdi? Uzun çubuk kime lazım oldu da yerine kısa çubuk taktı uzunu alıp? Daha türetirim sorularımı?? Buralar karışacak vaziyet alın. Bilirkişi, araştırdığı olaydaki kişinin geçmişini bilse bence mesleği bırakır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Tanrı aşkına sakin ol dostum! Önceki ifademizde de belirttik, ilk bakımda yağ miktarı belli diye çubuk kontrolü yqpılamdı. Ustanın yeminli ifadesine göre asli kısır ve bi çay alabilirmiyim? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Yer probleminden dolayı kovuşturamayacağız sanırım. Kovuşturmaya yer olmadığı için dosyayı kapatıyorum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Bizim çaylar nooldu? Çay söyledik 15 dakka oldu.. EE? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Zaten insanın başına ne gelirse ya buçuktan ya da çubuktan gelirmiş derler. Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce abi bu aralar başına türlü türlü olmayacak işler geliyor bir kaç fakir sevindir. kurban falan kesip çevrendeki fakirlere falan dağıtsan mı (kuzu çevirme yapabilirsin forum ahalisi olarak hazırız biz) 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts