Ali Darbaz Cuma 06:38 Paylaş Cuma 06:38 Mertol Kip yazdı: Park butonu nerede bunda? Kolda falan mi? olmaması çok iyi. https://x.com/reposttr/status/1958638398924890570?s=46 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: içinde akide şekeri mi var kutunun? Çinden gelen misafirlerim kayısı ezmesi getirdi Mertol Kip yazdı: Park butonu nerede bunda? Kolda falan mi? Solda start stop yanında. Hiç lazım olmadı Bişe deniyorum 🔥🔥🔥🔥 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Çinden gelen misafirlerim kayısı ezmesi getirdi Solda start stop yanında. Hiç lazım olmadı Bişe deniyorum 🔥🔥🔥🔥 Abi yeşiller Arabanın orjinal pil paketinden çıkanlar mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Evet. Kapasiteleri 1100ma kalmış. Şimdiki işlem 7800ma c15 kapasiteli olacak. Verimli olursa 23.5 ah olacak kapasite 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Kapasiteleri 1100ma kalmış. Orjinali kaçtı? Evdeki AA pillerden vereyim mi bu arada? Kapasiteleri daha yüksektir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Orjinali kaçtı? Evdeki AA pillerden vereyim mi bu arada? Kapasiteleri daha yüksektir 1110 (:(: 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Evet. Kapasiteleri 1100ma kalmış. Şimdiki işlem 7800ma c15 kapasiteli olacak. Verimli olursa 23.5 ah olacak kapasite Peki bms ne olcak. Kafayı yiyip pilleri patlatmasın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 dakika önce Yazar Paylaş 8 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: Zev modunda kac km gider? Standart 5km. Hedef 30 Ali Darbaz yazdı: Peki bms ne olcak. Kafayı yiyip pilleri patlatmasın. O kadar cahil değilim bişeyler yaptım Mehmet Ozyurek yazdı: Bozmayacak. Bu sefer tamam bu iş. Kasko karşılarmı az önce duma.. öhööhmm yok bişe yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce 30 çok iyi bir rakam ama plug ine dönmesi durumunda anlamı olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts