Servet Aydın 17 Şubat Yazar Paylaş 17 Şubat Emre Şimşek yazdı: Tahmini ne kadara mal olur pili bitikse? 100-150 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Şubat Paylaş 18 Şubat @Servet Aydınseninkinin sw satlık https://shbd.io/s/8z73mTNB Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: Parası olan kaçırmasın https://shbd.io/s/8z73mTNB Metin Uzunoğlu yazdı: @Servet Aydınseninkinin sw satlık https://shbd.io/s/8z73mTNB Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Fatih Keskin yazdı: bi passat olamaz alan çok pişman olur daha önce neden almadım diye mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Servet Aydın yazdı: Bu araba alınca son sahibimi oluruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Ali Darbaz yazdı: Bu araba alınca son sahibimi oluruz Şu anda satılık. Demek ki birileri almış satmış. Beklentiye bağlı son sahiplik ki ben pejoyu pilini yaptıktan sonra aksilik olmazsa satmam. Emsal araç 7-8m tl 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Servet Aydın yazdı: Şu anda satılık. Demek ki birileri almış satmış. Beklentiye bağlı son sahiplik ki ben pejoyu pilini yaptıktan sonra aksilik olmazsa satmam. Emsal araç 7-8m tl BYD HAN var 4.8 milyon. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Ali Darbaz yazdı: Bu araba alınca son sahibimi oluruz Böyle bir durum hiç bir araba için söz konusu değil. Sen aldıysan senden de biri alır. Dünyada tek değilsin. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Servet Aydın yazdı: Şu anda satılık. Demek ki birileri almış satmış. Beklentiye bağlı son sahiplik ki ben pejoyu pilini yaptıktan sonra aksilik olmazsa satmam. Emsal araç 7-8m tl Söz sahibi olabilir miyiz peki bay mükemmel? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat İlkay Başaran yazdı: Söz sahibi olabilir miyiz peki bay mükemmel? Sen olamazsın! Mehmet Göktürk yazdı: BYD HAN var 4.8 milyon. Üç kağıtcı firma 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat Paylaş 20 Şubat İlkay Başaran yazdı: Söz sahibi olabilir miyiz peki bay mükemmel? İlkaaaayy, lo sientoo 🐓 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Yoo alakası yok herhangi patlama filan yaşanmadı 5 1 2 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çay cuhara kombini vucuda nufuz edince ee piller ortaya çıkti tamam. Abi eline sağlik Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: su dolu kova yakın mıydı? Küvet var Sinan Akgöl yazdı: Çay cuhara kombini vucuda nufuz edince ee piller ortaya çıkti tamam. Abi eline sağlik Çıktığı gibi rafa kalktı. Yeni sarf malzemeler sipariş verdim. Getti bi kaç bin tl'cik 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Küvet var 30k hz titreşim de varsa geleyim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: ooo okunmuş su. Bu anların kamera kaydı vardır. Yani suya nasıl okunduğunun 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet abi hayırlı olsun, kazasız cezasız kullan inş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 30k hz titreşim de varsa geleyim Opmaz mı var tabi Süha Demirtaş yazdı: Servet abi hayırlı olsun, kazasız cezasız kullan inş Sağol Süha Önder Özcan yazdı: Kumanda pili kullansan? İnce pil? aaa evet mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts