Ebrar Tüfek Salı 18:24 Paylaş Salı 18:24 Abi seninkinin sw olanından gelmiş bitane ilana, ama yabancıya malesef Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:31 Paylaş Dün saat 04:31 E tamam yabancısın işte bu adamla. Tanışıyor musunuz ? 7 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Dün gece hiç tanımadığım bir arabaya usulca sokulup kapora verdim. 1 9 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 saat önce Paylaş 21 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Dün gece hiç tanımadığım bir arabaya usulca sokulup kapora verdim. Hocam, sırf kime benziyor diye 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Sıfır sorunlu makina. Anlasım ki arabaları piş eden dandirik tamirciler 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hocam, sırf kime benziyor diye Sırf pejoya benziyor diye… Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce en çok uğraştığım arabam tamamen servis bakımlı pejo 308 di addblue deli etmişti beni Yorum bağlantısı
Recommended Posts