Ebrar Tüfek Salı 18:24 Paylaş Salı 18:24 Abi seninkinin sw olanından gelmiş bitane ilana, ama yabancıya malesef Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:31 Paylaş Dün saat 04:31 E tamam yabancısın işte bu adamla. Tanışıyor musunuz ? 7 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:14 Paylaş Dün saat 08:14 Dün gece hiç tanımadığım bir arabaya usulca sokulup kapora verdim. 1 10 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 08:26 Paylaş Dün saat 08:26 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Dün gece hiç tanımadığım bir arabaya usulca sokulup kapora verdim. Hocam, sırf kime benziyor diye 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 11:38 Yazar Paylaş Dün saat 11:38 Ebrar steyşın vagon çok şahane Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Sıfır sorunlu makina. Anladım ki arabaları piş eden dandirik tamirciler 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hocam, sırf kime benziyor diye Sırf pejoya benziyor diye… 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce en çok uğraştığım arabam tamamen servis bakımlı pejo 308 di addblue deli etmişti beni Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Add yok dpf yok düz cr dizel bendeki mis gibin. Hücreleri buldum çinde. 6.5ah kapasite. Gümrük sevk çevre bakanlığı işlerini hesaplatıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Piller gelirse nasıl bir güncelleme olacak abi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Hibrit sistem tamamen aktif olacak. Şehir içi güncel olan 4-5lt tüketimi sanıyorum 1.5-2lt seviyelerine inecek 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İyi ki dpf yok. Hibrit sistem çalışınca motor az çalışacak. Dizel için can alıcı bir detay. Egr de artık ne zaman dolarsa. bu araçta ayağı gazdan çekince motor hemen susmaz. Turbo yağlaması için kısa süreli cut off çalışır. Pilden enerji çekerek motoru döndürür ama koruma için önemlidir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İyi ki dpf yok. Hibrit sistem çalışınca motor az çalışacak. Dizel için can alıcı bir detay. Egr de artık ne zaman dolarsa. bu araçta ayağı gazdan çekince motor hemen susmaz. Turbo yağlaması için kısa süreli cut off çalışır. Pilden enerji çekerek motoru döndürür ama koruma için önemlidir. Dpf iptal. Egr iptal. Çıtır haram var. Turbo elektro pompa ile yağlanıyor. Frenler elektro pompa. Ha keza direksiyonda. Tek dezavantaj klima. Onu da elektrikli yapsam enfes olur ancak sistem bilmeyeceği için talep halinde motoru çalıştıracak. İlkay Başaran yazdı: Bunu kutlayalım o zaman Hangi hususu kutlayalım bayım? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Servet Aydın yazdı: Add yok dpf yok düz cr dizel bendeki mis gibin. Hücreleri buldum çinde. 6.5ah kapasite. Gümrük sevk çevre bakanlığı işlerini hesaplatıyorum. Bulgardaki ne oldu? Bi vekalete şak bulgardayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts