İçeriğe Yönlendir

Fusion Gösterge Ekranında Kararma

Osman Yavuz

Recommended Posts

Osman Yavuz

Merhaba arkadaşlar, forumun arama paneli forbidden hatası verdiği için yeni konu açtım.

Sorunum, göstergedeki lcd ekranda kararma mevcut, aracı park ettim döndüğümde böyleydi haftalar gecti herhangi bir düzelme olmadı şimdi ekranı temin edebilir miyim edemez miyim bunun hakkında araştırma yapıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 

20250701_132707.jpg

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül
(düzenlendi)

Bu işlem çok ince işçilik isteyen bir konu.

Aynı şekilde focus 1 in dijital saati de kararma yapmıştı. Kararan kısım LCD panelin içinde en üstteki plastik katmanı.

LCD panel dikkatlice yerinden çıkarılacak 

Panel üst kısımlarında ki katmanlar çıkarılacak, cam katman kalacak en son.

Sökülen ince katmanlar çift yönlü temizlenip kirden arındırılmış şekilde kurulayıp geri birleştirilecek. Sonuç mükemmel tertemiz görüntü elde ediliyor. 

*Bu işler ile ilginiz bilginiz yoksa kesinlikle kendiniz yapmayın. LCD ekranın ara plastik iletim hatları yada camı zarar görürse ekran arızalanır çalışmaz.

tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Yavuz

Ömer Sarıgül yazdı:

Bu işlem çok ince işçilik isteyen bir konu.

Aynı şekilde focus 1 in dijital saati de kararma yapmıştı. Kararan kısım LCD panelin içinde en üstteki plastik katmanı.

LCD panel dikkatlice yerinden çıkarılacak 

Panel üst kısımlarında ki katmanlar çıkarılacak, cam katman kalacak en son.

Sökülen ince katmanlar çift yönlü temizlenip kirden arındırılmış şekilde kurulayıp geri birleştirilecek. Sonuç mükemmel tertemiz görüntü elde ediliyor. 

*Bu işler ile ilginiz bilginiz yoksa kesinlikle kendiniz yapmayın. LCD ekranın ara plastik iletim hatları yada camı zarar görürse ekran arızalanır çalışmaz.

Cevabınız için teşekkür ediyorum, anlattığınız sekilde lcd temizliği gerçekten çok ince işçilik ister, bilinçli müdahale etmek gerek benim öyle bir niyetim yok eğer lcdnin yenisi parça olarak satılan bir seyse alıp değiştirmeyi düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Yenisi bulunuyor mu emin değilim. Bu şekilde de kullanmak mümkün yazılar okunuyor henüz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...