İçeriğe Yönlendir

Mobil Kaza Tutanak Uygulaması Hakkında

Coşku Mert

Recommended Posts

Coşku Mert

herkese kaza tutanaksiz surusler dilemekle beraber; kagit kaza tutanagi yerine kullanilan bu ugulamayi faal olarak kullanan, kaza aninda stresli ortamda tecrube eden, karsi tarafi da dahil ederek sorunsuz bir sekilde kullanan var mi aramizda? 

ben de dahil kimsenin tecrube etmesini istemem tabii ki ama kagit tutanaga gore teorik olarak daha basarili pratik gorunuyor. gercekte de pratik midir bunu merak ediyorum :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sbm

Screenshot_20250717_162610_Sigortam360.jpg

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bir keresinde ilk çıkan uygulamasını 2018 yılında kullandım, video eklenmiyor hatırladığım kadarıyla, 2 tarafında bilgilerini normal tutanak gibi eksiksiz girmek gerekiyor, işlemlerin sonuçlanması daha hızlı oluyor. Ek olarak harita üzerinde kaza istatistikleri de tutuyordu belirli bir süre kadar. Karşı taraf ikna edilebilirse çok kullanışlı oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

ben birkaç yıl önce kullanacak oldum fakat karşı tarafın sigortası olmadığı için kullanamadık. nakit olarak çözmüştük

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

kağıt candır. İstanbul’da kaza yapınca trafik kilitlendiği için sakin de kalamıyorsun. Panikle uygulama falan olmuyor 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bu şekilde diyelimki mobil tutanak tuttuk. Sbm nin sistemine direk düşüyor mu? Atıyorum tutanak tutuldu ama ben kendim hallettim diyelim.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)

anlasilan uygulamanin güncel surumu pek ragbet gormemis kullanan da cikmadi. pek kaza yapan yok da diyebiliriz belki :) yine garanti olsun torpidoda kagit bulundurmaya devam o zaman

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Metin Akbal yazdı:

Bu şekilde diyelimki mobil tutanak tuttuk. Sbm nin sistemine direk düşüyor mu? Atıyorum tutanak tutuldu ama ben kendim hallettim diyelim.

Anında düşüyor normalde 1 hafta süren işlemi 2 günde sonuçlandırıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Selçuk Bakış yazdı:

Anında düşüyor normalde 1 hafta süren işlemi 2 günde sonuçlandırıyor.

Ama hoca hemen düşmemesini istiyor :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ama hoca hemen düşmemesini istiyor :)

Abi misal basit bir kazanın her ihtimale karşı tutanağını tutalim garanti olsun ama adam da dediki bunda birsey yok ben yaptırayım. Böyle bir durumda sbm ye düşmesini istemem o sebepten sordum :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Metin Akbal yazdı:

Abi misal basit bir kazanın her ihtimale karşı tutanağını tutalim garanti olsun ama adam da dediki bunda birsey yok ben yaptırayım. Böyle bir durumda sbm ye düşmesini istemem o sebepten sordum :)

Anladım seni ve haklısın.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

O kağıttaki yazılacak alanları keşke daha ufak yapsalarmış. Adresin yarısı bile sığmıyor. 46.paralel yazacağım birdahakine..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Mehmet Zincirkıran
  • Yeni Oluştur...