Coşku Mert Perşembe 13:33 Paylaş Perşembe 13:33 herkese kaza tutanaksiz surusler dilemekle beraber; kagit kaza tutanagi yerine kullanilan bu ugulamayi faal olarak kullanan, kaza aninda stresli ortamda tecrube eden, karsi tarafi da dahil ederek sorunsuz bir sekilde kullanan var mi aramizda? ben de dahil kimsenin tecrube etmesini istemem tabii ki ama kagit tutanaga gore teorik olarak daha basarili pratik gorunuyor. gercekte de pratik midir bunu merak ediyorum https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sbm Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 13:43 Paylaş Perşembe 13:43 Bir keresinde ilk çıkan uygulamasını 2018 yılında kullandım, video eklenmiyor hatırladığım kadarıyla, 2 tarafında bilgilerini normal tutanak gibi eksiksiz girmek gerekiyor, işlemlerin sonuçlanması daha hızlı oluyor. Ek olarak harita üzerinde kaza istatistikleri de tutuyordu belirli bir süre kadar. Karşı taraf ikna edilebilirse çok kullanışlı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 13:52 Paylaş Perşembe 13:52 ben birkaç yıl önce kullanacak oldum fakat karşı tarafın sigortası olmadığı için kullanamadık. nakit olarak çözmüştük 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Perşembe 13:56 Paylaş Perşembe 13:56 Bunu sadece bir taraf mı tutuyor, 2 taraf birden mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 14:05 Paylaş Perşembe 14:05 Önder Özcan yazdı: Bunu sadece bir taraf mı tutuyor, 2 taraf birden mi? Tarafların birisi açıyor, birlikte düzenleniyor. Edevletten de oluyor, edevlet içinde aramaya kaza tutanağı yazınca geliyor. Şurada biraz detay var.. https://www.sbm.org.tr/tr/trafikte-mobil-kaza-tutanagi-donemi-basladi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 16:04 Paylaş Perşembe 16:04 kağıt candır. İstanbul’da kaza yapınca trafik kilitlendiği için sakin de kalamıyorsun. Panikle uygulama falan olmuyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 17:24 Paylaş Perşembe 17:24 Bu şekilde diyelimki mobil tutanak tuttuk. Sbm nin sistemine direk düşüyor mu? Atıyorum tutanak tutuldu ama ben kendim hallettim diyelim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:12 Paylaş Perşembe 19:12 semtine bağlı, müstesna yerler var mesela esenyurt falan 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 20:07 Yazar Paylaş Perşembe 20:07 (düzenlendi) anlasilan uygulamanin güncel surumu pek ragbet gormemis kullanan da cikmadi. pek kaza yapan yok da diyebiliriz belki :) yine garanti olsun torpidoda kagit bulundurmaya devam o zaman Perşembe 20:07 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 20:27 Paylaş Perşembe 20:27 Metin Akbal yazdı: Bu şekilde diyelimki mobil tutanak tuttuk. Sbm nin sistemine direk düşüyor mu? Atıyorum tutanak tutuldu ama ben kendim hallettim diyelim. Anında düşüyor normalde 1 hafta süren işlemi 2 günde sonuçlandırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:27 Paylaş Dün saat 07:27 e hani sadece uygulama ile yapılacaktı? kağıt kaldımı ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:06 Paylaş Dün saat 08:06 Selçuk Bakış yazdı: Anında düşüyor normalde 1 hafta süren işlemi 2 günde sonuçlandırıyor. Ama hoca hemen düşmemesini istiyor 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 09:19 Paylaş Dün saat 09:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Ama hoca hemen düşmemesini istiyor Abi misal basit bir kazanın her ihtimale karşı tutanağını tutalim garanti olsun ama adam da dediki bunda birsey yok ben yaptırayım. Böyle bir durumda sbm ye düşmesini istemem o sebepten sordum 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 10:07 Paylaş Dün saat 10:07 Metin Akbal yazdı: Abi misal basit bir kazanın her ihtimale karşı tutanağını tutalim garanti olsun ama adam da dediki bunda birsey yok ben yaptırayım. Böyle bir durumda sbm ye düşmesini istemem o sebepten sordum Anladım seni ve haklısın.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:34 Paylaş Dün saat 10:34 O kağıttaki yazılacak alanları keşke daha ufak yapsalarmış. Adresin yarısı bile sığmıyor. 46.paralel yazacağım birdahakine.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts