İçeriğe Yönlendir

2024 Opel Corsa-e

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Yeter
Mehmet Ozyurek yazdı:

Gideceğim. İlk fırsatta Ankara :)

Ankara kesmez abi Urfa olsun. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ancak 10 bin liralık bir ara ünite alınca 220 ile şarj olabiliyor. 

Arabadaki şarj kablosunun haricinde yani 

O zamani bu kabloyu alayım ben,bide araba kalıyor geriye :good1:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Fikri Keleş yazdı:

Arabadaki şarj kablosunun haricinde yani 

O zamani bu kabloyu alayım ben,bide araba kalıyor geriye :good1:

Arabadaki kablo ile AC istasyonlarda şarj ediliyor. 

DC istasyonlarda sabit kendi kablolasu var getirip onu takıyoruz. 

Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama :)

https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama :)

https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli

Anladım abi,:flowers:

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Ayni karoseri hybridte de kullandiklari icin. 

Ureticinin degil benim menfaatime olan bir tek neden gosterebilir misin?

Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz :) 

elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. 

böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

@Mehmet Ozyurek İstanbul daki opel bayisinin müdürünün arabasını nerden buldun abi sarı siteden mi denk geldi 😊 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. 

böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor

California yasaları için üretilen Toyota RAV4 çok güzel arabaydı mesela. 

Benim yaşım itibari ile Toyota prius lansmanına kadar hatırlarım. O zamanlar bloggerlar vardı. Yutube yoktu. Prius alan bir bloggeri takip ederdim. Üniversite öğrencisi bir genç doğa tutkunu idi. Translate yoktu lise İngilizcesi ile hasbel Kader anlar yolculuklarını okurdum. Bol bol resim koyardı. O adama özendiğim için bende bol bol resim koyuyorum. https://john1701a.com/prius/album/prius-album_fallcolors.htm

E_main_pic_100_all_around.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

alman malı mı 

varta yazıyor burada? sonra rusun biri gelecek okuyacak gidip yazacak 

Kabin içi pil markası farklı

Çağlar Bayur yazdı:

sebep?

Doğuştan pilli olan güzel araç varmı

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yav ikisi de biliyor cevabı. Üretim maliyeti ucuz. Yoksa bi milyona alınamaz. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Sistem basit akım sınırlayıcı. Yapılır mı kesinlikle ama atılan taş kurbağayı oynatmıyor yerinden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Resül Kara yazdı:

@Mehmet Ozyurek İstanbul daki opel bayisinin müdürünün arabasını nerden buldun abi sarı siteden mi denk geldi 😊 

Evet sarı sitede buldum.. Hangi müdür kullanıyordu bunu.. Kadın mı? Sürücü tarafı halı paspas delinmiş :)

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Abi hayırlı olsun ne zaman gelelim. Çarşamba sabah attığım adreste buluşalım. 😀😀😀😀😀😀😀😀

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Benzinli ile aynı kasa olduğundandır. 
Ama batarya nerede? 
Yoksa bataryayı oralara mı dizdi. 

stellantiste bataryanın blok blok olduğunu bir yerde okudum. oraya da dizmş olabilir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Erdem Dertsiz
  • Yeni Oluştur...