Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gideceğim. İlk fırsatta Ankara Ankara kesmez abi Urfa olsun. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ancak 10 bin liralık bir ara ünite alınca 220 ile şarj olabiliyor. Arabadaki şarj kablosunun haricinde yani O zamani bu kabloyu alayım ben,bide araba kalıyor geriye 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Fikri Keleş yazdı: Arabadaki şarj kablosunun haricinde yani O zamani bu kabloyu alayım ben,bide araba kalıyor geriye Arabadaki kablo ile AC istasyonlarda şarj ediliyor. DC istasyonlarda sabit kendi kablolasu var getirip onu takıyoruz. Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arabadaki kablo ile AC istasyonlarda şarj ediliyor. DC istasyonlarda sabit kendi kablolasu var getirip onu takıyoruz. Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli Anladım abi, Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mertol Kip yazdı: Ayni karoseri hybridte de kullandiklari icin. Ureticinin degil benim menfaatime olan bir tek neden gosterebilir misin? Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 14 saat önce Paylaş 14 saat önce @Mehmet Ozyurek İstanbul daki opel bayisinin müdürünün arabasını nerden buldun abi sarı siteden mi denk geldi 😊 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor California yasaları için üretilen Toyota RAV4 çok güzel arabaydı mesela. Benim yaşım itibari ile Toyota prius lansmanına kadar hatırlarım. O zamanlar bloggerlar vardı. Yutube yoktu. Prius alan bir bloggeri takip ederdim. Üniversite öğrencisi bir genç doğa tutkunu idi. Translate yoktu lise İngilizcesi ile hasbel Kader anlar yolculuklarını okurdum. Bol bol resim koyardı. O adama özendiğim için bende bol bol resim koyuyorum. https://john1701a.com/prius/album/prius-album_fallcolors.htm 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: alman malı mı varta yazıyor burada? sonra rusun biri gelecek okuyacak gidip yazacak Kabin içi pil markası farklı Çağlar Bayur yazdı: sebep? Doğuştan pilli olan güzel araç varmı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor Yav ikisi de biliyor cevabı. Üretim maliyeti ucuz. Yoksa bi milyona alınamaz. Mehmet Ozyurek yazdı: Arabadaki kablo ile AC istasyonlarda şarj ediliyor. DC istasyonlarda sabit kendi kablolasu var getirip onu takıyoruz. Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli Sistem basit akım sınırlayıcı. Yapılır mı kesinlikle ama atılan taş kurbağayı oynatmıyor yerinden. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: @Mehmet Ozyurek İstanbul daki opel bayisinin müdürünün arabasını nerden buldun abi sarı siteden mi denk geldi 😊 Evet sarı sitede buldum.. Hangi müdür kullanıyordu bunu.. Kadın mı? Sürücü tarafı halı paspas delinmiş 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Abi hayırlı olsun ne zaman gelelim. Çarşamba sabah attığım adreste buluşalım. 😀😀😀😀😀😀😀😀 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı Olsun abi. Elektirkli alınır mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benzinli ile aynı kasa olduğundandır. Ama batarya nerede? Yoksa bataryayı oralara mı dizdi. stellantiste bataryanın blok blok olduğunu bir yerde okudum. oraya da dizmş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Erdem Dertsiz yazdı: Hayırlı Olsun abi. Elektirkli alınır mı? Alınır tabi, satılık Qashqai Ümit Türk yazdı: Abi hayırlı olsun ne zaman gelelim. Çarşamba sabah attığım adreste buluşalım. 😀😀😀😀😀😀😀😀 Opel satılık değil. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Valla Emmi en doğru hamlen oldu bunca yıllık taşıt alımında. Bunun yerine aynı paraya mg4 alsan misal söverdim sana. Ya corolla hibrit yada bu olacaktı. Ha tek araç olsaydı hibrit mecburdu lakin kapında fosil yakıtlı var. Kapımda emrine hazır iki tane daha. Doğru zamanda aldın. Ciddi ekonomik olacak. Kazasız belasız tükkanımdaki prizden uzak kullan🍆 1 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli Bunlara para verme şunu al. Bu da monofaz. Yok eger illa portatif olsun diyorsan bilemem ama sabit yere takabilme imkanin varsa bu fiyata best buy bu alet. https://shbd.io/s/JSramwOg 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Valla Emmi en doğru hamlen oldu bunca yıllık taşıt alımında. Bunun yerine aynı paraya mg4 alsan misal söverdim sana. Ya corolla hibrit yada bu olacaktı. Ha tek araç olsaydı hibrit mecburdu lakin kapında fosil yakıtlı var. Kapımda emrine hazır iki tane daha. Doğru zamanda aldın. Ciddi ekonomik olacak. Kazasız belasız tükkanımdaki prizden uzak kullan🍆 Abi bu arabalar kapıda yatarsa haftada bir çalışsa bataryalara bişey olumu. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor Tebrik ederim ama umarım Toyota şanzımanı gibi incelemiyorsundur. Halâ benim menfaatime bir şey yazmadın. Şase konusunu geç, bana kalsa pilin önüne arkasına taşıyıcıların eklendiği bir modeli değil, monokok şaseli olanı seçerdim. Benim arabada kullanılan moduler tasarim mesela, kafalarina gore her modele uyarlayabiliyorlar. 3008 de 10 cm kisa 5008 de 10 cm uzun, elektrikli ile benzinlinin teker mesafesi bile farkli. Ayni şaseyi cherokee de falan da kullanacaklar. Uretici icin esneklik sagladigindan ve maliyetini düşürdüğünden iyi ama bana faydasi yok. Geçen bi önden vuran tesla videosu düştü önüme arabanın sol ön şasesi B direğine kadar girmiş. Yanıbaşında batarya. Korkutucu. Var mı bilmiyorum ama benzinlilerdeki kaza olunca motoru birakip arabanin altina girmesini saglayan sistem benzerini elektriklilerde bataryayi yere birakan bir önlem tasarlansa iyi olur bence. Madrm sürücü koltuğunu uçaklardaki gibi fırlatamıyoruz, bataryayi aşaği birakalim. Servet Aydın yazdı: Sistem basit akım sınırlayıcı. Yapılır mı kesinlikle ama atılan taş kurbağayı oynatmıyor yerinden. Akımı o sınırlamıyor, sadece kontrol ediyor. Akımı kontrol eden arabadaki OBC. Kontaktore bağlı düz kablo var bunlarda. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: stellantiste bataryanın blok blok olduğunu bir yerde okudum. oraya da dizmş olabilir. Her modelde farkli. Benimkinde arabanin altinda kapali kutu icinde 12 blok halinde toplamda 120 hucre var tek parca. Astrada iki ayri parca biri onde digeri arkads. Corsa da astra ile benzerdir muhtemelen. O aletler gecis modeli, şase batarya alani dusunulerek tasarlanmadigi icin adamlar bos bulduklari yere koymuslar. Ali Darbaz yazdı: Abi bu arabalar kapıda yatarsa haftada bir çalışsa bataryalara bişey olumu. %100 dolu sekilde birakmazsan bir sey olmaz. Cok cok bataryan biter o da bir haftada bitmez zaten. Gunes altinda olunca alet isi pompasini calistirip bataryayi sogutuyor ama tuketimi düşük, 300w falan bataryayi bitiremez. Tesla'ya tatil modu eklenecekmis, arabayi uzun sure terkedilecegi zaman uzak erisim, guncelleme, isitma sogutma falan gibi seyleri iptal edebilecekmissin. Kimsede benim kontrolum disinda arabama neden erisiyorsun ki dememis. Dogrudan mulkiyet hakkina tecavuz aslinda. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: tükkanımdaki prizden uzak kullan🍆 Youw dostum youw kurtulamazsın öyle. Istanbul'a dönünce şarja ben de sana geleceğim. 40-50 km falandir. 8-10kw harca 80 kw doldur misssss Ha cok istiyorsan kw ina 6 lira para da veririm, nasilsa o dolana kadar cay kahve yemek derken senden misliyle tahsil ederim ajsjdkdk 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Mehmet abi kazasız belasız sürüşler dilerim.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Tecrübelerini bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Her modelde farkli. Benimkinde arabanin altinda kapali kutu icinde 12 blok halinde toplamda 120 hucre var tek parca. Astrada iki ayri parca biri onde digeri arkads. Corsa da astra ile benzerdir muhtemelen. O aletler gecis modeli, şase batarya alani dusunulerek tasarlanmadigi icin adamlar bos bulduklari yere koymuslar. %100 dolu sekilde birakmazsan bir sey olmaz. Cok cok bataryan biter o da bir haftada bitmez zaten. Gunes altinda olunca alet isi pompasini calistirip bataryayi sogutuyor ama tuketimi düşük, 300w falan bataryayi bitiremez. Tesla'ya tatil modu eklenecekmis, arabayi uzun sure terkedilecegi zaman uzak erisim, guncelleme, isitma sogutma falan gibi seyleri iptal edebilecekmissin. Kimsede benim kontrolum disinda arabama neden erisiyorsun ki dememis. Dogrudan mulkiyet hakkina tecavuz aslinda. İki ayda yüzde 10 düştü ama kapalı garajdaydı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi bu arabalar kapıda yatarsa haftada bir çalışsa bataryalara bişey olumu. Bişe olmaz Mertol Kip yazdı: Tebrik ederim ama umarım Toyota şanzımanı gibi incelemiyorsundur. Halâ benim menfaatime bir şey yazmadın. Şase konusunu geç, bana kalsa pilin önüne arkasına taşıyıcıların eklendiği bir modeli değil, monokok şaseli olanı seçerdim. Benim arabada kullanılan moduler tasarim mesela, kafalarina gore her modele uyarlayabiliyorlar. 3008 de 10 cm kisa 5008 de 10 cm uzun, elektrikli ile benzinlinin teker mesafesi bile farkli. Ayni şaseyi cherokee de falan da kullanacaklar. Uretici icin esneklik sagladigindan ve maliyetini düşürdüğünden iyi ama bana faydasi yok. Geçen bi önden vuran tesla videosu düştü önüme arabanın sol ön şasesi B direğine kadar girmiş. Yanıbaşında batarya. Korkutucu. Var mı bilmiyorum ama benzinlilerdeki kaza olunca motoru birakip arabanin altina girmesini saglayan sistem benzerini elektriklilerde bataryayi yere birakan bir önlem tasarlansa iyi olur bence. Madrm sürücü koltuğunu uçaklardaki gibi fırlatamıyoruz, bataryayi aşaği birakalim. Akımı o sınırlamıyor, sadece kontrol ediyor. Akımı kontrol eden arabadaki OBC. Kontaktore bağlı düz kablo var bunlarda. Sınırlıyor bro. Igbt modülleri filan inceledik içini. Gövde ne verirsen elinle o gelir seninle diyen salak bişey Mertol Kip yazdı: Youw dostum youw kurtulamazsın öyle. Istanbul'a dönünce şarja ben de sana geleceğim. 40-50 km falandir. 8-10kw harca 80 kw doldur misssss Ha cok istiyorsan kw ina 6 lira para da veririm, nasilsa o dolana kadar cay kahve yemek derken senden misliyle tahsil ederim ajsjdkdk Çay simit başka bişe yok 🍆 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Tebrik ederim ama umarım Toyota şanzımanı gibi incelemiyorsundur. Halâ benim menfaatime bir şey yazmadın. Şase konusunu geç, bana kalsa pilin önüne arkasına taşıyıcıların eklendiği bir modeli değil, monokok şaseli olanı seçerdim. Benim arabada kullanılan moduler tasarim mesela, kafalarina gore her modele uyarlayabiliyorlar. 3008 de 10 cm kisa 5008 de 10 cm uzun, elektrikli ile benzinlinin teker mesafesi bile farkli. Ayni şaseyi cherokee de falan da kullanacaklar. Uretici icin esneklik sagladigindan ve maliyetini düşürdüğünden iyi ama bana faydasi yok. Geçen bi önden vuran tesla videosu düştü önüme arabanın sol ön şasesi B direğine kadar girmiş. Yanıbaşında batarya. Korkutucu. Var mı bilmiyorum ama benzinlilerdeki kaza olunca motoru birakip arabanin altina girmesini saglayan sistem benzerini elektriklilerde bataryayi yere birakan bir önlem tasarlansa iyi olur bence. Madrm sürücü koltuğunu uçaklardaki gibi fırlatamıyoruz, bataryayi aşaği birakalim. Akımı o sınırlamıyor, sadece kontrol ediyor. Akımı kontrol eden arabadaki OBC. Kontaktore bağlı düz kablo var bunlarda. ağırlık ve fazla iç hacim herkesin işine gelir. Ayrıca rakiple aynı ağırlıkta menzil artışı yapılabilir ağırlık dağılımı ve rijitlik daha iyidir. Tek kötü yanı tamiri. Daha masraflı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts