Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şahsıma yönelim imaları bazen abartıyorsunuz. Daha ben yazmadan başladınız, emmi almışsa en iyisi odur, ondan iyisi yoktur.. vs vs.. Araba güzel, aksi iddia eden, alternatif sunsun.. Ben bunu söyleyince hemen alaya almaya başlıyorsunuz. 1075 e benzeri varken gittim ben bunu aldım. Bunu yazınca da dalga geçiyorsunuz. Dalga geçmiyoruM. ŞakalaşıyoruM. Tıpkı bugüne kadar bana yapıldığı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Önder Özcan yazdı: Dalga geçmiyoruM. ŞakalaşıyoruM. Tıpkı bugüne kadar bana yapıldığı gibi. Ama ben şahsınıza hiç laf etmedim. Çoğul yazdım, Çoğunlukla Sani ve şimdi de sen.. Şu an yaptığın şahsıma yönelik bir durum. Kişiliğime yönelik bir şakalaşma diyeyim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama ben şahsınıza hiç laf etmedim. Çoğul yazdım, Çoğunlukla Sani ve şimdi de sen.. Şu an yaptığın şahsıma yönelik bir durum. Kişiliğime yönelik bir şakalaşma diyeyim. Peki, daha dikkatli olurum. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Mehmet Abi, güzel günlerde kullanın 🧿 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts