Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şahsıma yönelim imaları bazen abartıyorsunuz. Daha ben yazmadan başladınız, emmi almışsa en iyisi odur, ondan iyisi yoktur.. vs vs.. Araba güzel, aksi iddia eden, alternatif sunsun.. Ben bunu söyleyince hemen alaya almaya başlıyorsunuz. 1075 e benzeri varken gittim ben bunu aldım. Bunu yazınca da dalga geçiyorsunuz. Dalga geçmiyoruM. ŞakalaşıyoruM. Tıpkı bugüne kadar bana yapıldığı gibi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Önder Özcan yazdı: Dalga geçmiyoruM. ŞakalaşıyoruM. Tıpkı bugüne kadar bana yapıldığı gibi. Ama ben şahsınıza hiç laf etmedim. Çoğul yazdım, Çoğunlukla Sani ve şimdi de sen.. Şu an yaptığın şahsıma yönelik bir durum. Kişiliğime yönelik bir şakalaşma diyeyim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama ben şahsınıza hiç laf etmedim. Çoğul yazdım, Çoğunlukla Sani ve şimdi de sen.. Şu an yaptığın şahsıma yönelik bir durum. Kişiliğime yönelik bir şakalaşma diyeyim. Peki, daha dikkatli olurum. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Mehmet Abi, güzel günlerde kullanın 🧿 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Mehmet abi güzel tercih olmuş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Sende 3 faz yok mu? yazıııık Monofaz da bassan pin mevzusu aynı. Tesisat yandı bitti kül oldu Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de, ben de.. Dün denedim. evden çıkarken sıfırladım, 0/100 tüketim ile vardım dükkana (sürekli iniş) .. gelirken eğimi az yollardan eko modla gelirim. Gelirken 15-16 yaksam ortalama 8'e gelir. o da o da dükkan hesabı ile 2.5 liraya falan gelir.. Dükkan filan karıştırma 🍆 Mehmet Ozyurek yazdı: Biri Arda'da.. Esas kıyamet okullar açılınca kopacak.. Heç pejoya güvenme araba bozuk 🔪 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Tesisat yandı bitti kül oldu Dükkan filan karıştırma 🍆 Heç pejoya güvenme araba bozuk 🔪 3,60 botu kaçla götürür şimdi bu? hazırsa çöke..... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çoğunlukla Sani Dur daha sen. Dikişleri bi göreyim dünyanın en güzel arabasında, daha neler edeceğim sana. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu cereyanlılarda, peygamber vitesi varmı ? 1 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Abi hayırlı olsun. güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi bu arabalar kapıda yatarsa haftada bir çalışsa bataryalara bişey olumu. ec4 de 1haftada hiç inmedi. ek bilgi; uzun süre kullanılmayacak araçlar %50-60 civarı bırakmak lazım. Saim Ulaş Yılmaz yazdı: MG4 benim listemde merak ettim ne gibi eksiği var Comfort ısı pompasız, Luxury fazla pahalı. menzil fena değil ama garip eksiklikleri var Servet Abinin dedikleri gibi. ek olarak 2023 de araç geldi ve bitti artık mg4 diye bir şey gelmeyecek gibi. Servet Aydın yazdı: Doğuştan pilli olan güzel araç varmı Sürtünmeyi azaltacaz diye garip garip şekilli araçlar çıkardılar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Dur daha sen. Dikişleri bi göreyim dünyanın en güzel arabasında, daha neler edeceğim sana. Dikişler orijinal. İlk buna baktım. 😂 Haşmet Güngör yazdı: Bu cereyanlılarda, peygamber vitesi varmı ? Var abi. Ama kullanmamak daha mantıklı oluyor. ☺️ Onur Demir yazdı: Comfort ısı pompasız, Luxury fazla pahalı. menzil fena değil ama garip eksiklikleri var Servet Abinin dedikleri gibi. ek olarak 2023 de araç geldi ve bitti artık mg4 diye bir şey gelmeyecek gibi. Arda da görmüş. Bundan al diyip duruyordu. Yok dedim, trafikte sırıtmasın. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Haşmet Güngör yazdı: Bu cereyanlılarda, peygamber vitesi varmı ? Var. Boşa atabiliyorsunuz. Boşa atinca regen olmuyor haliyle. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Şehir içinde elektrikli şart oldu artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts