Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Tesisat yandı bitti kül oldu Dükkan filan karıştırma 🍆 Heç pejoya güvenme araba bozuk 🔪 Fıstık sarma, en sevdiğim 1 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Fıstık sarma, en sevdiğim Tatlınızla gelin diyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Tatlınızla gelin diyor. En tatlımız kendisi zaten 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: En tatlımız kendisi zaten O zaman iyi ki doğdun, iyi ki varsın Servet Abi. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Servet abiye ulaşan oldumu. 😥 Hop Tamer Topaç yazdı: O zaman iyi ki doğdun, iyi ki varsın Servet Abi. Selam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu arabayla saate 90 km hız sabit gidersen %10 şarj ile Eskişehir Valla beşiktaş opelden gebzeye ortalama 10 ile geldim ama trafik yoğundu.. uzun yolda 10 ortalama ile gidemez.. Bir de o kadar risk almaya değmez. arada bir yerde 20 dakika şarj etsek 200 km menzil yüklemiş oluruz.. Direnmeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Direnmeye gerek yok. olmuşsun sen , iknasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: olmuşsun sen , iknasın Sıradakini alalım. Kırmızı bize kalsın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce 20 yıl önceye götürdün beni Mehmet abi. Focusu satıp 1.3 Grande Punto aldım diye linç yemiştim bu forumda. 😀 Onun öncesinde de focusa lpg taktıracaktım topluca vazgeçirildim. Eleştirilere dayanamayıp ülke değişmiştim 😂 Hayırlı olsun şimdi pilleri ters takınca geri geri mi gidiyor bu? 😎 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Mehmet Taner Kadak yazdı: 20 yıl önceye götürdün beni Mehmet abi. Focusu satıp 1.3 Grande Punto aldım diye linç yemiştim bu forumda. 😀 Onun öncesinde de focusa lpg taktıracaktım topluca vazgeçirildim. Eleştirilere dayanamayıp ülke değişmiştim 😂 Hayırlı olsun şimdi pilleri ters takınca geri geri mi gidiyor bu? 😎 Emmi de zamanında elektrikli araçlar bana göre değil diyordu zoe alanlara laf söylediğini hatırlıyorum Neyse ki zoe yerine corsa aldı Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Ali Gülmez yazdı: Emmi de zamanında elektrikli araçlar bana göre değil diyordu zoe alanlara laf söylediğini hatırlıyorum Neyse ki zoe yerine corsa aldı Dizelde sevmezdi eskiden 😎 Yorum bağlantısı
Recommended Posts