Mahmut Yıldız 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Tesisat yandı bitti kül oldu Dükkan filan karıştırma 🍆 Heç pejoya güvenme araba bozuk 🔪 Fıstık sarma, en sevdiğim 1 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Fıstık sarma, en sevdiğim Tatlınızla gelin diyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tamer Topaç yazdı: Tatlınızla gelin diyor. En tatlımız kendisi zaten 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: En tatlımız kendisi zaten O zaman iyi ki doğdun, iyi ki varsın Servet Abi. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Servet abiye ulaşan oldumu. 😥 Hop Tamer Topaç yazdı: O zaman iyi ki doğdun, iyi ki varsın Servet Abi. Selam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu arabayla saate 90 km hız sabit gidersen %10 şarj ile Eskişehir Valla beşiktaş opelden gebzeye ortalama 10 ile geldim ama trafik yoğundu.. uzun yolda 10 ortalama ile gidemez.. Bir de o kadar risk almaya değmez. arada bir yerde 20 dakika şarj etsek 200 km menzil yüklemiş oluruz.. Direnmeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Direnmeye gerek yok. olmuşsun sen , iknasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: olmuşsun sen , iknasın Sıradakini alalım. Kırmızı bize kalsın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 20 yıl önceye götürdün beni Mehmet abi. Focusu satıp 1.3 Grande Punto aldım diye linç yemiştim bu forumda. 😀 Onun öncesinde de focusa lpg taktıracaktım topluca vazgeçirildim. Eleştirilere dayanamayıp ülke değişmiştim 😂 Hayırlı olsun şimdi pilleri ters takınca geri geri mi gidiyor bu? 😎 4 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: 20 yıl önceye götürdün beni Mehmet abi. Focusu satıp 1.3 Grande Punto aldım diye linç yemiştim bu forumda. 😀 Onun öncesinde de focusa lpg taktıracaktım topluca vazgeçirildim. Eleştirilere dayanamayıp ülke değişmiştim 😂 Hayırlı olsun şimdi pilleri ters takınca geri geri mi gidiyor bu? 😎 Emmi de zamanında elektrikli araçlar bana göre değil diyordu zoe alanlara laf söylediğini hatırlıyorum Neyse ki zoe yerine corsa aldı Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Gülmez yazdı: Emmi de zamanında elektrikli araçlar bana göre değil diyordu zoe alanlara laf söylediğini hatırlıyorum Neyse ki zoe yerine corsa aldı Dizelde sevmezdi eskiden 😎 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: 20 yıl önceye götürdün beni Mehmet abi. Focusu satıp 1.3 Grande Punto aldım diye linç yemiştim bu forumda. 😀 Onun öncesinde de focusa lpg taktıracaktım topluca vazgeçirildim. Eleştirilere dayanamayıp ülke değişmiştim 😂 Hayırlı olsun şimdi pilleri ters takınca geri geri mi gidiyor bu? 😎 Ortağın focusa lpg taktırmadım.. 4 yıl benzinle gezdi. Sonra her gün lafını etmişti Yorum bağlantısı
Recommended Posts