Mehmet Ozyurek Cumartesi 20:34 Yazar Paylaş Cumartesi 20:34 Çağlar Bayur yazdı: bu saatte evden çıkıp gitmene bişi denmiyomu, pilli araba alaayım ben ya Evin dibi ya. Yarım saat geçince aradılar. Nerde kaldın dediler. Mertol Kip yazdı: Muhatap olma benzinlilerle artık ya. Olmayım. Satılık Qashqai. 25000 de. Skypack 4x4 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:51 Paylaş Cumartesi 20:51 Mehmet Göktürk yazdı: Alalal https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-regal-raptor-regal-raptor-k5-1265344278/detay alıp gelirken, canlı yol yayını açsak 1 haftada kaç izleme alır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 20:54 Paylaş Cumartesi 20:54 Çağlar Bayur yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-regal-raptor-regal-raptor-k5-1265344278/detay alıp gelirken, canlı yol yayını açsak 1 haftada kaç izleme alır Arabacıktan şarj etme canlı yol yerine anca canlı park çekersin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:56 Paylaş Cumartesi 20:56 Servet Aydın yazdı: Arabacıktan şarj etme canlı yol yerine anca canlı park çekersin solar güçbankası bağlarız telefona Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:00 Paylaş Cumartesi 21:00 Servet Aydın yazdı: Kapalıyız gelme nası da anladı ama ya bişi denicektim Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 21:15 Paylaş Cumartesi 21:15 Mehmet Ozyurek yazdı: Satılık Qashqai. 25000 de. Skypack 4x4 Allah kurtarsin kardeş ahshsjsjs 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 21:48 Paylaş Cumartesi 21:48 Çağlar Bayur yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-regal-raptor-regal-raptor-k5-1265344278/detay alıp gelirken, canlı yol yayını açsak 1 haftada kaç izleme alır Menzil gebzeye gelir mi? Bu sizin orda iyi de yokuş çıkmaz mı modlamak lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 21:58 Yazar Paylaş Cumartesi 21:58 Mertol Kip yazdı: Allah kurtarsin kardeş ahshsjsjs Seviyorum arabamı ya. Onun yeri ayrı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 22:04 Paylaş Cumartesi 22:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Seviyorum arabamı ya. Onun yeri ayrı. Insan sevdigini opuyor sjsjsjsjs 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Arabayı panter mi kullanmış , nasıl çizikler öyle Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Arabayı panter mi kullanmış , nasıl çizikler öyle Kullanmadan değil de, temizlemeden kaynaklanıyor olmalı bence. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Arabayı panter mi kullanmış , nasıl çizikler öyle Acilinden Rupes Ibrid Nano alınıp çiziksiz yapılmalı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Arabayı panter mi kullanmış , nasıl çizikler öyle Uzun tırnaklı bir vatandaş kullanmış bence.. Orada start/stop düğmesi var. Kameraya çok yansımış ya. normalde bu kadar göze batmıyor.. Ali Elöver'den tavsiye aldım.. Şöyle dedi.. meguens'in plastik cilası ve en son kat polisi var ben grandland'dekileri öyle yapıyorum 3-4 ayda bir sıfır gibi oluyor pamukla ama ufak bir polisaj makinesi olsa harika olur Ne dersin, yapar mısın? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Acilinden Rupes Ibrid Nano alınıp çiziksiz yapılmalı O ne.. deneyelim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Uzun tırnaklı bir vatandaş kullanmış bence.. Orada start/stop düğmesi var. Kameraya çok yansımış ya. normalde bu kadar göze batmıyor.. Ali Elöver'den tavsiye aldım.. Şöyle dedi.. meguens'in plastik cilası ve en son kat polisi var ben grandland'dekileri öyle yapıyorum 3-4 ayda bir sıfır gibi oluyor pamukla ama ufak bir polisaj makinesi olsa harika olur Ne dersin, yapar mısın? Yaparız abi , hem ben de merak ediyorum corsayı canlı görürüm Mehmet Ozyurek yazdı: O ne.. deneyelim. Çok pahalı, kapatalım konuyu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O ne.. deneyelim. tekirdağlı hybrid... Ibrid beaaa Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sani Gerşon yazdı: Kullanmadan değil de, temizlemeden kaynaklanıyor olmalı bence. Piyano black tüketiciye atılmış kazık yahu, üflesen çiziliyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Çok pahalı, paspasa 2333 tl dökmüş adama... ayıp ayıp 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O ne.. deneyelim. Abi Ali Aloe Vera kim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Yaparız abi , hem ben de merak ediyorum corsayı canlı görürüm Çok pahalı, kapatalım konuyu Yardım lazımsa geleyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Piyano black tüketiciye atılmış kazık yahu, üflesen çiziliyor. Qashqainin kapı B sütunu mu oluyor ora.. Aldığım hafta hiç yıkamadan çizildi Ali Darbaz yazdı: Abi Ali Aloe Vera kim Tanımadığın için şanslısın diyom.. o kadar bil 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Yardım lazımsa geleyim Saatleri ayarlayalım Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqainin kapı B sütunu mu oluyor ora.. Aldığım hafta hiç yıkamadan çizildi Arka kapı kolunun üst kısmı sanırım abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts