Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: etlerı kettle tabanında pişirir otel odası kettle ı neden kullanılmaz bilion dimi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 dakika önce Yazar Paylaş 31 dakika önce Talha Bilgi yazdı: Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sağol kardeşim. Bunlar dün şanzımana bağlamışlardı konuyu. Bugün de mangala bağladılar. 😂 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Abi ben yeni gördüm konuyu hayırlı uğurlu olsun bir elektrikli araç sahibi olarak bağımlılık yapar söyleyeyim bir de küçük hatchback oldu mu yeme de yanında yat 😍 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Kerim Bilge yazdı: Abi ben yeni gördüm konuyu hayırlı uğurlu olsun bir elektrikli araç sahibi olarak bağımlılık yapar söyleyeyim bir de küçük hatchback oldu mu yeme de yanında yat 😍 Evin vaz geçilmezi oldu bir anda. Qashqaiyi Aküsü bitmesin diye arada bir çalıştırıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts