Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: etlerı kettle tabanında pişirir otel odası kettle ı neden kullanılmaz bilion dimi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. 4 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Talha Bilgi yazdı: Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sağol kardeşim. Bunlar dün şanzımana bağlamışlardı konuyu. Bugün de mangala bağladılar. 😂 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Abi ben yeni gördüm konuyu hayırlı uğurlu olsun bir elektrikli araç sahibi olarak bağımlılık yapar söyleyeyim bir de küçük hatchback oldu mu yeme de yanında yat 😍 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kerim Bilge yazdı: Abi ben yeni gördüm konuyu hayırlı uğurlu olsun bir elektrikli araç sahibi olarak bağımlılık yapar söyleyeyim bir de küçük hatchback oldu mu yeme de yanında yat 😍 Evin vaz geçilmezi oldu bir anda. Qashqaiyi Aküsü bitmesin diye arada bir çalıştırıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: @Servet Aydın gelmezse ben gelmem Hedef gösterip durma!🍆 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Servet Aydın yazdı: Hedef gösterip durma!🍆 Gerek yok ki abi Google maps'te bile var Çağlar Bayur yazdı: otel odası kettle ı neden kullanılmaz bilion dimi Genelde lobi de olurum Baktım Çağlar abim sürekli lobi soruyor vardır bir hikmeti dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts