Çağlar Bayur Perşembe 13:20 Paylaş Perşembe 13:20 Oğuzhan Çakır yazdı: etlerı kettle tabanında pişirir otel odası kettle ı neden kullanılmaz bilion dimi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 13:31 Paylaş Perşembe 13:31 (düzenlendi) Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Perşembe 13:32 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 14:37 Yazar Paylaş Perşembe 14:37 Talha Bilgi yazdı: Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sağol kardeşim. Bunlar dün şanzımana bağlamışlardı konuyu. Bugün de mangala bağladılar. 😂 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge Perşembe 14:40 Paylaş Perşembe 14:40 Abi ben yeni gördüm konuyu hayırlı uğurlu olsun bir elektrikli araç sahibi olarak bağımlılık yapar söyleyeyim bir de küçük hatchback oldu mu yeme de yanında yat 😍 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 14:54 Yazar Paylaş Perşembe 14:54 Kerim Bilge yazdı: Abi ben yeni gördüm konuyu hayırlı uğurlu olsun bir elektrikli araç sahibi olarak bağımlılık yapar söyleyeyim bir de küçük hatchback oldu mu yeme de yanında yat 😍 Evin vaz geçilmezi oldu bir anda. Qashqaiyi Aküsü bitmesin diye arada bir çalıştırıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 16:11 Paylaş Perşembe 16:11 Adnan Çakır yazdı: @Servet Aydın gelmezse ben gelmem Hedef gösterip durma!🍆 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 17:27 Paylaş Perşembe 17:27 Servet Aydın yazdı: Hedef gösterip durma!🍆 Gerek yok ki abi Google maps'te bile var Çağlar Bayur yazdı: otel odası kettle ı neden kullanılmaz bilion dimi Genelde lobi de olurum Baktım Çağlar abim sürekli lobi soruyor vardır bir hikmeti dedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 18:03 Paylaş Perşembe 18:03 Oğuzhan Çakır yazdı: Gerek yok ki abi Google maps'te bile var Google mapse güzel şeyler yazsak takipçi sayısı artar mı acaba? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Bende vardı bundan bir zamanlar, nerede acaba Şimdilik alma abi bir araştırayım bulursam boşa alınmış olmasın Ben söylerim Bendekini bulamadım abi @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Recommended Posts