Osman Ünal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İstasyonlara ABRP uygulamasından bakmıştık.. Benim tespitlerime göre en doğru ve detaylı veriler Voltla uygulamasında. Hah tamam o zaman, ben o uygulamalara zaten güvenmiyorum. Firmaların uygulamalarından bakıp 150-200 km içinde hangisi varsa ve bulunduğu konum itibarı ile hangisini beğenirsem orayı hedef yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ben sivasdan 9 saate geldim 4.5 litre ortalama ile. Sadece 1 saat yemek ve 15 dakika yakıt molası verdim. 10:22 saat sürdü. Opel ecorsa aynı yolu kaç saate giderdi merak ettim. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce emmi abpr kullanıyorsun o kesin birde icarpro 2s obd cihazı alıyorusn olay kapanıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: merak ettim. araba sadece excel tablosundaki bir rakam değildir. kullanım zevki de vardır Ali Gülmez yazdı: emmi abpr kullanıyorsun o kesin birde icarpro 2s obd cihazı alıyorusn olay kapanıyor yok öyle bir app sildik yaktık denize attık bizi inşaat sahasına götürdü şarj istasyonu var diye Mehmet Ozyurek yazdı: Örnek, bir petrolde Zes istasyon görünüyor. ona göre plan yaptık, ancak vardığımda sadece istasyonda alt yapının hazırlanmış olduğunu şarj cihazlarının olmadığını gördük. amma da naziksin lem olmaz olsun öyle uygulama toz toprağın içinde şantiyeye girdik ayılar kurtlar sardı etrafımızı Önder Özcan yazdı: Yavaş git! Türkiye dağ bayır topografik haritası girdi rüyalarıma kabus gibi bişi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Osman Ünal yazdı: Bu arada gebze otoyol hala kapalı değil mi, ben Düzce Berceste ye kadar e5 ten gideyim. Gebze girişinden E5'e yönlendiriyor. Saatine göre E5 de sıkıntı abi. kuzey marmara da olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben sivasdan 9 saate geldim 4.5 litre ortalama ile. Sadece 1 saat yemek ve 15 dakika yakıt molası verdim. 10:22 saat sürdü. Opel ecorsa aynı yolu kaç saate giderdi merak ettim. Kabaca 900 kilometre 110 maksimum hız ile gidersen %90 şarj ile çıkarsan, 5 şarj yaprsın, bunun için 125 dakika harcarsın. %40 ile eve gelirsin.. 1800 lira yakarsın.. 9 saat 20 dakika yolculuğun sürer.. Daha yavaş gidersen, daha az yakarsın. bir şarjı eksik yaparsın. ama sürem yine aynı olur veya uzar.. Elektrikli arabada olay şu.. Şurada bi yemek yiyelim demek; önce arabayı şarja takayım sonra gidip yemek yiyeyim demek oluyor.. Şurada bir lavaboya gidelim demek.. Aa istasyon boşmuş. şuraya şarja takıvereyim demek oluyor.. Her şey kayıtlı olunca şarja takıp çıkarmak 2 dakika zaten.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Kısaca şarj problem değil. istasyonların konuşlanma planlaması problem. bir rotada ilerlerken karşı şeritte 5 istasyon geçilirken gidilen yol üstünde hiç yok mesela. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün 4 yetişkin ile Dönüşte yarı yola kadar 3 yetişkin, devamında Çağlar ve ben olmak üzere yola çıktık Baktınız sarfiyat fazla. yolda yolcu indirmeye başladınız sanırım emmi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Kısaca şarj problem değil. Valla kabloyu da yanımıza alsaydık, hiiiç problem değildi. Cennet bahçesinde şarj olurken çay içecektik.. Nasip değilmiş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Baktınız sarfiyat fazla. yolda yolcu indirmeye başladınız sanırım emmi rampa çıkarken yolcular faydalı inip ittirioz, inişte gerek kalmayınca merso ya koşup kurtuluyorlar. Mehmet Ozyurek yazdı: Cennet bahçesinde şarj olurken çay içecektik.. en son ki cennet li aşklı vadi gezisi hastane acilin de sonlamıştı. verilmiş sadakamız varmış 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Baktınız sarfiyat fazla. yolda yolcu indirmeye başladınız sanırım emmi Ahaha.. gidişte, ilk şarjda zaten Doktor ve Müdürü fransız mercedesine aktarıp Emini aldık.. En az 130 kilo tasarruf ettik.. Dönüşte Emini aldık, onu da yarı yolda aktardık.. Sabit olan Çağlar ve ben idik.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 250nm daimi her hızda hazır torku bulunca insan inmek istemiyor tabii 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mesela, sabah arka sokataki arabayı otoparka almak için çıktım, çıkmışken ekmek alayım dedim, ekmek alıp gelirken evin yanındaki istasyonu boş gördüm. %80'e programlayıp şarja taktım, Hemen yanındaki marketten alınacaklar vardı. alıp çıktım, şarj 21 dakikada sürmüş % 44 ten % 80 e çıkıp şarjı kesmiş.. Eşyaları arabaya koyup eve geçtim.. Bu şartlarda benim için benzin almak bu kadar kolay olmazdı. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 250nm daimi her hızda hazır torku bulunca insan inmek istemiyor tabii Ve "0" gürültü.. yazıyla sıfır.. Gaza yüklenince kendini 6500 devire dayayıp, garip sesler çıkaran şeyler yok altta. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kabaca 900 kilometre 110 maksimum hız ile gidersen %90 şarj ile çıkarsan, 5 şarj yaprsın, bunun için 125 dakika harcarsın. %40 ile eve gelirsin.. 1800 lira yakarsın.. 9 saat 20 dakika yolculuğun sürer.. Daha yavaş gidersen, daha az yakarsın. bir şarjı eksik yaparsın. ama sürem yine aynı olur veya uzar.. Elektrikli arabada olay şu.. Şurada bi yemek yiyelim demek; önce arabayı şarja takayım sonra gidip yemek yiyeyim demek oluyor.. Şurada bir lavaboya gidelim demek.. Aa istasyon boşmuş. şuraya şarja takıvereyim demek oluyor.. Her şey kayıtlı olunca şarja takıp çıkarmak 2 dakika zaten.. abi abrp 14:55 saat diyo. Ben 15 saat gitsem yolda bir öğün yemek daha yemek zırunda kalırdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi abrp 14:55 saat diyo. Ben 15 saat gitsem yolda bir öğün yemek daha yemek zırunda kalırdım. Voltla ile bak abrp boşver. Hep bi sonraki noktaya bakın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ve "0" gürültü.. yazıyla sıfır.. Gaza yüklenince kendini 6500 devire dayayıp, garip sesler çıkaran şeyler yok altta. breh breh ne aletmiş arkadaş, valla bende pilli pejosunu kullanıyorum, sessizlikte corsadan iyi clio dan kötü, sessiz derken uçuyorsunuz sanki, pillide lastik sesi yokmu emmi, havadamı gidiyor bu alet? asfalt sesi herşeyi baskılıyor zaten... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: breh breh ne aletmiş arkadaş, valla bende pilli pejosunu kullanıyorum, sessizlikte corsadan iyi clio dan kötü, sessiz derken uçuyorsunuz sanki, pillide lastik sesi yokmu emmi, havadamı gidiyor bu alet? asfalt sesi herşeyi baskılıyor zaten... Merhaba Ali. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Merhaba Ali. Merhaba Togg T10F çıkmış fiyata bak, 2.363, opsiyon ekle 2.463, peheyy... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: breh breh ne aletmiş arkadaş, valla bende pilli pejosunu kullanıyorum, sessizlikte corsadan iyi clio dan kötü, sessiz derken uçuyorsunuz sanki, pillide lastik sesi yokmu emmi, havadamı gidiyor bu alet? asfalt sesi herşeyi baskılıyor zaten... Geceleri uyuyabiliyor musun Ali abi? Ali Cihangiroğlu yazdı: Merhaba Togg T10F çıkmış fiyata bak, 2.363, opsiyon ekle 2.463, peheyy... MEgan kaç para? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Geceleri uyuyabiliyor musun Ali abi? MEgan kaç para? Megan dedin Fox olan aklıma geliyor Uyuyorum evet, kesintisiz hemde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bence bizde para yok. olsada vermem zaten... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi abrp 14:55 saat diyo. Ben 15 saat gitsem yolda bir öğün yemek daha yemek zırunda kalırdım. Nasıl baktın len. ben de ordan bakıp yazdım.. Sen 70 le falan mı gidiyorsun yola.. Mehmet Göktürk yazdı: Voltla ile bak abrp boşver. Hep bi sonraki noktaya bakın Bayılıyorum bu uygulamaya.. onun üstünden şarj etme de var galiba.. onu bi kurcalayacağım.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts