Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Murat Sahın yazdı: 5 şarj süre olarak ne kadar ediyor? Ortalama şarj başı 20 dk diyeblir miyiz? Sivas merkez, istanbul merkez için uygulama net olarak 124 dakika süre verdi.. Ancak değişkenlere göre değişir.. Ben sivastan % 90 ile çıkacak, eve vardığında da en az %40 şarjı olsun şeklinde öneri istedim. Benim sivasta evim olsa. evden % 95 e kadar şarj eder çıkardım diye düşündüm. Murat Sahın yazdı: Motor kısmı okey, rüzgar ve yol sesi yalıtımı nasıl abi? Bu konuda yorum yapmayacağım.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Murat Sahın yazdı: Antalya dönüşünde tuvalet bulamayıp 2 saat çişimi tuttum. 1 gidiş 1 geliş bölünmemiş çirkin bir yolda gidebildiğim kadar giderek 2 saat bu arada. Kurallara uysam rahat 30 dk daha koyardı. Bulamadığım şey tuvalet. Başka bir şey demiyorum. Girmeyeceksin abim o yollara. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sivas merkez, istanbul merkez için uygulama net olarak 124 dakika süre verdi.. Ancak değişkenlere göre değişir.. Ben sivastan % 90 ile çıkacak, eve vardığında da en az %40 şarjı olsun şeklinde öneri istedim. Benim sivasta evim olsa. evden % 95 e kadar şarj eder çıkardım diye düşündüm. Cidden merak ettim, neden 90-95 neden 100 değil. Aynı şeyi 1-2 kere daha yazdın sanırım. Mantığı ne? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Önder Özcan yazdı: Cidden merak ettim, neden 90-95 neden 100 değil. Aynı şeyi 1-2 kere daha yazdın sanırım. Mantığı ne? Bu aletler enerji de üretebiliyor olması sebebiyle, %100 ile çıkarsam, Örnek pazar günkü eskişehirdeki köyden inişe geçersem 20 km iniş. orada en az 2-3 kw üretecektir. %100 olan bataryaya bir de üretmeye kalkarsak dinamikleri değişecek. frenleme yapamayacak. belki bir yerlere zarar verecek. Neler olacağını da tam bilmiyorum, Ayrıca tüm pillerde şayet hemen tüketilmeyecekse % 100 dolum önerilmiyor. Üretici 20-80 aralığında kullanmayı öneriyor. Dolum İstasyonları % 80 olunca uyarı gönderiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce %100 şarj ile rampa iniş olursa evet batarya dolu ise yine frenleme yapar ancak rejen yapmaz. Batarya veya diğer sistemler stres yaşamaz. Bi günü şunu yapsana Emmi; bir yer belirle. 0-100 tam güç ile 0-100 soft hızlanma. Kaç kw fark çıkacak? Sıfırlayıp tabi. Şundan sebeple sordum, bizim pilli bebelerde acceleration seri ise pil ömrü uzun oluyor Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sivas merkez, istanbul merkez için uygulama net olarak 124 dakika süre verdi.. Ancak değişkenlere göre değişir.. Ben sivastan % 90 ile çıkacak, eve vardığında da en az %40 şarjı olsun şeklinde öneri istedim. Benim sivasta evim olsa. evden % 95 e kadar şarj eder çıkardım diye düşündüm. 2 saat. O kadar mola verilir. Şarj noktası bulmakta sorun yoksa süre olarak etki etmiyor diyebiliriz. Mehmet Ozyurek yazdı: Bu konuda yorum yapmayacağım.. Peki Mehmet Ozyurek yazdı: Girmeyeceksin abim o yollara. E bende isteyerek girmedim, kayboldum Mehmet Ozyurek yazdı: Bu aletler enerji de üretebiliyor olması sebebiyle, %100 ile çıkarsam, Örnek pazar günkü eskişehirdeki köyden inişe geçersem 20 km iniş. orada en az 2-3 kw üretecektir. %100 olan bataryaya bir de üretmeye kalkarsak dinamikleri değişecek. frenleme yapamayacak. belki bir yerlere zarar verecek. Neler olacağını da tam bilmiyorum, Ayrıca tüm pillerde şayet hemen tüketilmeyecekse % 100 dolum önerilmiyor. Üretici 20-80 aralığında kullanmayı öneriyor. Dolum İstasyonları % 80 olunca uyarı gönderiyor. Zaten tam şarj tam deşarj hiç bir cihaz için önerilmiyor abi. 20-80 en ideal deniyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: %100 şarj ile rampa iniş olursa evet batarya dolu ise yine frenleme yapar ancak rejen yapmaz. Batarya veya diğer sistemler stres yaşamaz. Bi günü şunu yapsana Emmi; bir yer belirle. 0-100 tam güç ile 0-100 soft hızlanma. Kaç kw fark çıkacak? Sıfırlayıp tabi. Şundan sebeple sordum, bizim pilli bebelerde acceleration seri ise pil ömrü uzun oluyor Kısa sürede ortalama tüketim veri aktarmıyor.. Nasıl test edebiliriz bilemedim. Anlık tüketim zaten en fazla 50 gösteriyor. ona varıp dayanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Murat Sahın yazdı: Peki Facebookta arsa satanların DM'den bilgi verildi dediği gibi.. Ben sana özelden yazarım dinamiklerini Bu konuda olumlu bir şey yazmak istemiyorum. Olumsuzu yazayım. Araç frenlemesi alışkanlık gerektiriyor. Hele ki B mod aktif ise az bi şiddet uygulamada daha çok basmış hissi veriyor.. Şehir içinde falan ani duruşlarda Abs erken devreye giriyor. Büyük kısmı mişlen lastik kaynaklıdır ancak diğer pillilerde de benzer şikayet görüyorum.. Direksiyon beni rahatsız etmiyor hatta seviyorum ama, bir focus 2 değil. Focusta ne yaparsın mesela; viraja sert girersen bunu direksiyonda hiisedersin. araç direnir sana. Bunda öyle bir şey yok. Hız da aynı şekilde; bu araçta hızlanmayı hissetmiyorsun, bir çaba yok, bir efor yok, kalkış da ona keza, bu da dalgınlık durumunda tehlike oluşturabilir. Her devirde yüksek tork olması acemiler için tehlike oluşturur.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: OBD den bağlanıp al verileri Bunun obd soketini direksiyonun altına saklamışlar.. oradaki kapağı sökmem gerekecek.. wifi uyumlu uygun bir obd okuyucu alayım ben.. Bendeki bluetooth ile çalışıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: %100 şarj ile rampa iniş olursa evet batarya dolu ise yine frenleme yapar ancak rejen yapmaz. Batarya veya diğer sistemler stres yaşamaz. Bi günü şunu yapsana Emmi; bir yer belirle. 0-100 tam güç ile 0-100 soft hızlanma. Kaç kw fark çıkacak? Sıfırlayıp tabi. Şundan sebeple sordum, bizim pilli bebelerde acceleration seri ise pil ömrü uzun oluyor Evet bunu yaşadım fren tutmadı yani fren yapmak zorunda kaldım. Yayladan %100 ile çıkmamak gerekiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben sana özelden yazarım dinamiklerini Önce ben sordum Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 0-100 tam güç ile 0-100 soft hızlanma. Abi soft'u emmi yaparda sen tam güç'ü Arda'ya söyle bence 8 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Metin Akbal yazdı: Önce ben sordum DM'den bilgi verilmiştir.. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Facebookta arsa satanların DM'den bilgi verildi dediği gibi.. Ben sana özelden yazarım dinamiklerini Tamamdır abi Mehmet Ozyurek yazdı: Bu konuda olumlu bir şey yazmak istemiyorum. Küstürdünüz adamı Metin Akbal yazdı: Önce ben sordum Çok darıldım ama, sen ben mi var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Evet bunu yaşadım fren tutmadı yani fren yapmak zorunda kaldım. Yayladan %100 ile çıkmamak gerekiyor. Kaç kw tesla? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Kaç kw tesla? rejen 50kw galiba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Murat Sahın yazdı: rüzgar ve yol sesi yalıtımı nasıl %90 nında direksiyondaydım. rüzgar sesi yok 130 üstünü bilmem radar sınırı üstüne çıkmadık. yol sesi berbat asfaltta bile makul, köy yollarında rahatsızlık verecek bir sertlik te yok ama amortisör yapısı sert, segmentine göre yana oraya buraya yığılma yok, elektrikli direksiyona rağmen hissi güzel. mesela c4 ile ile kıyaslarsam (güncel kasa) corsa daha hisli, virajda ne alemdeyiz sana söyüyor sürpriz kopma yapmıyor. gece temde aniden bir olumsuzluk yaşadık orda da stabil kaldı, yolcu biraz kol dayamaya yapıştı ama güvenlikte zaafiyet yoktu. kg hissetrimiyor Servet Aydın yazdı: belirle. 0-100 tam güç ile 0-100 soft hızlanma. Kaç kw fark çıkacak? Sıfırlayıp tabi. tüketimde 50kw üstünü göstermiyor. 60 ta harcasa ekran 50 diyor Mehmet Ozyurek yazdı: acemiler için tehlike oluşturur.. bu kesin var, hızı ekrandaki bir rakam mesela 112 yazıyor, ilerideki viraj bunu kaldırır mı yola göre hızlmıyım yokuş mu çıkıorum belli değil. bağıran motor yok devir saati yok vites yok, hız sadece bir rakam olarak kalıyor. pedala dokunduğun anda zaten 130 135 140 arasını göremiyorsun bile. acemide sorun oluşturma riski var 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: %90 nında direksiyondaydım. rüzgar sesi yok 130 üstünü bilmem radar sınırı üstüne çıkmadık. yol sesi berbat asfaltta bile makul, köy yollarında rahatsızlık verecek bir sertlik te yok ama amortisör yapısı sert, segmentine göre yana oraya buraya yığılma yok, elektrikli direksiyona rağmen hissi güzel. mesela c4 ile ile kıyaslarsam (güncel kasa) corsa daha hisli, virajda ne alemdeyiz sana söyüyor sürpriz kopma yapmıyor. gece temde aniden bir olumsuzluk yaşadık orda da stabil kaldı, yolcu biraz kol dayamaya yapıştı ama güvenlikte zaafiyet yoktu. kg hissetrimiyor tüketimde 50kw üstünü göstermiyor. 60 ta harcasa ekran 50 diyor bu kesin var, hızı ekrandaki bir rakam mesela 112 yazıyor, ilerideki viraj bunu kaldırır mı yola göre hızlmıyım yokuş mu çıkıorum belli değil. bağıran motor yok devir saati yok vites yok, hız sadece bir rakam olarak kalıyor. pedala dokunduğun anda zaten 130 135 140 arasını göremiyorsun bile. acemide sorun oluşturma riski var Atraksiyon yapmaya, oradan çıkıp buraya dalmaya geliyor yani? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: %90 nında direksiyondaydım. rüzgar sesi yok 130 üstünü bilmem radar sınırı üstüne çıkmadık. yol sesi berbat asfaltta bile makul, köy yollarında rahatsızlık verecek bir sertlik te yok ama amortisör yapısı sert, segmentine göre yana oraya buraya yığılma yok, elektrikli direksiyona rağmen hissi güzel. mesela c4 ile ile kıyaslarsam (güncel kasa) corsa daha hisli, virajda ne alemdeyiz sana söyüyor sürpriz kopma yapmıyor. gece temde aniden bir olumsuzluk yaşadık orda da stabil kaldı, yolcu biraz kol dayamaya yapıştı ama güvenlikte zaafiyet yoktu. kg hissetrimiyor tüketimde 50kw üstünü göstermiyor. 60 ta harcasa ekran 50 diyor bu kesin var, hızı ekrandaki bir rakam mesela 112 yazıyor, ilerideki viraj bunu kaldırır mı yola göre hızlmıyım yokuş mu çıkıorum belli değil. bağıran motor yok devir saati yok vites yok, hız sadece bir rakam olarak kalıyor. pedala dokunduğun anda zaten 130 135 140 arasını göremiyorsun bile. acemide sorun oluşturma riski var Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. 1 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. eski nüfüsta kayıt yeri dülgerzade yazıo gelin uleynnnnn Mehmet Göktürk yazdı: istanbul parka çıkılıyor mu semi slick lastik ile öttürür hocam, sahibi arabada idi kafdan kayma var mı yok mu test edemedik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts