Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Olumsuzu yazayım. Araç frenlemesi alışkanlık gerektiriyor. Hele ki B mod aktif ise az bi şiddet uygulamada daha çok basmış hissi veriyor.. Şehir içinde falan ani duruşlarda Abs erken devreye giriyor. Bu yüzden aklında bulunsun, sonraki aracn pilli olursa B modu olmasın, kademe ayarı olsun, R5 i eleme sebeblerimden biride buydu... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. Dün akşam evdeki pilli oyuncakları çöpe attım, kumadanın pilini söktüm. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Bu yüzden aklında bulunsun, sonraki aracn pilli olursa B modu olmasın, kademe ayarı olsun, R5 i eleme sebeblerimden biride buydu... Onun için iki corsa parası vermek gerekiyordu Ali. Borçla 2008 audiden bu araca çıktık.. Bütçe meselesi.. Bütçe olsa astra da alabilirdim.. Hem teslada hiç yok len.. bunda yine açıp kapatabliyorsun Ha kapatınca da yapıyor işini. ama şiddedi düşük.. Önder Özcan yazdı: Dün akşam evdeki pilli oyuncakları çöpe attım, kumadanın pilini söktüm. Mekanik çalışan kıvırmalı çevirmeli patlamalı bişeyler koy yerine.. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. Afagsgagag Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. basınca biranda 130-135-140 yapıyormuş arayı göremiyormuş bah bah uçak mübarek hız sınırı içinde seste yohmuş bak seen, camda açıkken dimi çok sessizmiş evet, çıt yohh, 110 dan sonra 1.2 puretech gibi hızlanıyor ama idare et artık, harbiden atlaya atlaya hızlanıyormuş yalnız Mehmet Ozyurek yazdı: Onun için iki corsa parası vermek gerekiyordu Ali. Borçla 2008 audiden bu araca çıktık.. Bütçe meselesi.. Bütçe olsa astra da alabilirdim.. Hem teslada hiç yok len.. bunda yine açıp kapatabliyorsun Ha kapatınca da yapıyor işini. ama şiddedi düşük.. Mekanik çalışan kıvırmalı çevirmeli patlamalı bişeyler koy yerine.. bundan sonraki aracında dedimya zaten, daha iyisini alacaksın, bunda alıştırma yapmış say teslayı boşver, bozdu işi, arabada cam falan çatlayıp duruyor, otonom sürüş için tonla abonelik parası veriyorsun kafasına göre bariyere falan giriyor, mındar 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: basınca biranda 130-135-140 yapıyormuş arayı göremiyormuş bah bah uçak mübarek hız sınırı içinde seste yohmuş bak seen, camda açıkken dimi çok sessizmiş evet, çıt yohh, 110 dan sonra 1.2 puretech gibi hızlanıyor ama idare et artık, harbiden atlaya atlaya hızlanıyormuş yalnız Çağlar Bey, danışmaya lütfen.. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar Bey, danışmaya lütfen.. alıntıyı yanlış kişiye yapmışım tühh, neyse sen iletirsin şundan alalımda test edelim 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: bah bah uçak mübarek acemi için çok kısa süre üstelik hissetirmeden ekranda tek bir rakam ile, mesela cuprada hiç değilse hisiedilir jorr zorrr motor var devir saati gidip geliyor veites atyor. 2-3 saniye daha yavaş sadece ama acemi için risk var. aynen uçak. her an 250 tork pedalda hıza bağlı değil, anlatılmaz yaşanır. Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar Bey, danışmaya lütfen.. soy ağacında karagümrük te var , gagıla sor bak neler diyecek Ali Cihangiroğlu yazdı: R5 i eleme s bası arabalar insta güzelidir, yolda görene kadar. leş gibi olmuış tasarım orantıları 1 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mekanik çalışan kıvırmalı çevirmeli patlamalı bişeyler koy yerine.. Kömür düşünüyorum. Kok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Önder Özcan yazdı: Kömür düşünüyorum. Kok. muz? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts