Ali Cihangiroğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Olumsuzu yazayım. Araç frenlemesi alışkanlık gerektiriyor. Hele ki B mod aktif ise az bi şiddet uygulamada daha çok basmış hissi veriyor.. Şehir içinde falan ani duruşlarda Abs erken devreye giriyor. Bu yüzden aklında bulunsun, sonraki aracn pilli olursa B modu olmasın, kademe ayarı olsun, R5 i eleme sebeblerimden biride buydu... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. Dün akşam evdeki pilli oyuncakları çöpe attım, kumadanın pilini söktüm. 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Bu yüzden aklında bulunsun, sonraki aracn pilli olursa B modu olmasın, kademe ayarı olsun, R5 i eleme sebeblerimden biride buydu... Onun için iki corsa parası vermek gerekiyordu Ali. Borçla 2008 audiden bu araca çıktık.. Bütçe meselesi.. Bütçe olsa astra da alabilirdim.. Hem teslada hiç yok len.. bunda yine açıp kapatabliyorsun Ha kapatınca da yapıyor işini. ama şiddedi düşük.. Önder Özcan yazdı: Dün akşam evdeki pilli oyuncakları çöpe attım, kumadanın pilini söktüm. Mekanik çalışan kıvırmalı çevirmeli patlamalı bişeyler koy yerine.. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. Afagsgagag Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Eyvah eyvah.. Şimdi Ali ve Önder gelirler.. Bittin sen.. basınca biranda 130-135-140 yapıyormuş arayı göremiyormuş bah bah uçak mübarek hız sınırı içinde seste yohmuş bak seen, camda açıkken dimi çok sessizmiş evet, çıt yohh, 110 dan sonra 1.2 puretech gibi hızlanıyor ama idare et artık, harbiden atlaya atlaya hızlanıyormuş yalnız Mehmet Ozyurek yazdı: Onun için iki corsa parası vermek gerekiyordu Ali. Borçla 2008 audiden bu araca çıktık.. Bütçe meselesi.. Bütçe olsa astra da alabilirdim.. Hem teslada hiç yok len.. bunda yine açıp kapatabliyorsun Ha kapatınca da yapıyor işini. ama şiddedi düşük.. Mekanik çalışan kıvırmalı çevirmeli patlamalı bişeyler koy yerine.. bundan sonraki aracında dedimya zaten, daha iyisini alacaksın, bunda alıştırma yapmış say teslayı boşver, bozdu işi, arabada cam falan çatlayıp duruyor, otonom sürüş için tonla abonelik parası veriyorsun kafasına göre bariyere falan giriyor, mındar 19 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: basınca biranda 130-135-140 yapıyormuş arayı göremiyormuş bah bah uçak mübarek hız sınırı içinde seste yohmuş bak seen, camda açıkken dimi çok sessizmiş evet, çıt yohh, 110 dan sonra 1.2 puretech gibi hızlanıyor ama idare et artık, harbiden atlaya atlaya hızlanıyormuş yalnız Çağlar Bey, danışmaya lütfen.. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar Bey, danışmaya lütfen.. alıntıyı yanlış kişiye yapmışım tühh, neyse sen iletirsin şundan alalımda test edelim 19 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: bah bah uçak mübarek acemi için çok kısa süre üstelik hissetirmeden ekranda tek bir rakam ile, mesela cuprada hiç değilse hisiedilir jorr zorrr motor var devir saati gidip geliyor veites atyor. 2-3 saniye daha yavaş sadece ama acemi için risk var. aynen uçak. her an 250 tork pedalda hıza bağlı değil, anlatılmaz yaşanır. Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar Bey, danışmaya lütfen.. soy ağacında karagümrük te var , gagıla sor bak neler diyecek Ali Cihangiroğlu yazdı: R5 i eleme s bası arabalar insta güzelidir, yolda görene kadar. leş gibi olmuış tasarım orantıları 19 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mekanik çalışan kıvırmalı çevirmeli patlamalı bişeyler koy yerine.. Kömür düşünüyorum. Kok. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Önder Özcan yazdı: Kömür düşünüyorum. Kok. muz? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: muz? O yemek için yha. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Bu yüzden aklında bulunsun, sonraki aracn pilli olursa B modu olmasın, kademe ayarı olsun, R5 i eleme sebeblerimden biride buydu... Sırf bunun için elediysen hata yapmışsın. Gaz pedalından regen i zaten kontrol edebiliyorsun. Benim araba hep en son kademede mesela. Çağlar Bayur yazdı: her an 250 tork pedalda hıza bağlı değil, anlatılmaz yaşanır. Bunlaaaağr basarlar ama anlamazlaaaaar Servet Aydın yazdı: Anca taşır 0.12ton insanı Yatıyo aşağıda. Elektrik bedavayken benzine para vermem. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Şarj olurken ısıtma-soğutma çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Sırf bunun için elediysen hata yapmışsın. Gaz pedalından regen i zaten kontrol edebiliyorsun. Benim araba hep en son kademede mesela. sebeblerden biri demişim dikkat.. pedalla regeni bende yapıyorum say, normal arabadada aynı mantıktırya zaten, gazı öyle bir verirsinki araba süzülür-komresyona girer vs. sana kalmış... Biraz önce motorun karbüratörü ayarladım mesela, yolda gazı kesince öne yığılma yapıyordu hafiften, rolanti benzin ayarı az kısık kalmış (benzin hava karışım ayarı tamam fakat miktar genel olarak az geliyormuş), çalışmada sorun yok, karışım ayarı tam, gaz verince tepki falan süper, buji kiremit rengi vs. ama süzülmede hoş değildi, ince ayar çektim şimdi, bir nevi regen ayarı say, benizi arttırmıyor ama olsun gazı kesince süzülme süper oldu, gaz verince mini bir gecikme vardı onuda düzeltmiş oldum, ulen alacam şu CB yi haa, otur ayarla ne güzel, 4 silindir 4 karbüratör, senkron ayarı yok sibob ayarı vs. tam benlik yada gidip royal enfiled classic 650 falan alıp az yenimi takılsam acep... neyse, arabada regen ayarı olmasınıda isterim ama, madem var böyle özellik, aracımdada olmalı. 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Şarj olurken ısıtma-soğutma çalışıyor mu? Üzgünüm.. olumlu cevap vereceğim.. Evet çalışıyor.. Ali Cihangiroğlu yazdı: sebeblerden biri demişim dikkat.. pedalla regeni bende yapıyorum say, normal arabadada aynı mantıktırya zaten, gazı öyle bir verirsinki araba süzülür-komresyona girer vs. Öyle olmuyor işte Elektriklide boyut çok farklı. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle olmuyor işte Elektriklide boyut çok farklı. biliyorum canım, boşta gazı bıraknıca süzülme olayını ayarlama açısından benzerlikler var, hani regeni gaz pedalına basarak ayarlıyprum diyorya, bu açıdan benzer, bende süzülmeyi gaza basarak ayarlayabiliyorum, sende regen bende kompresyona binme gibi benzerlik açısından yani... Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce @Mehmet Ozyurekabi benim c4x le senin arabanın sistem aynı. Valla ben B modsuz kullanmıyorum çok yardımcı oluyor fakat hiç abs devreye girmedi. Senin lastikler ile ilgili bi sıkıntı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Üzgünüm.. Allah başka dert vermesin abi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sebeblerden biri demişim dikkat.. pedalla regeni bende yapıyorum say, normal arabadada aynı mantıktırya zaten, gazı öyle bir verirsinki araba süzülür-komresyona girer vs. sana kalmış... Biraz önce motorun karbüratörü ayarladım mesela, yolda gazı kesince öne yığılma yapıyordu hafiften, rolanti benzin ayarı az kısık kalmış (benzin hava karışım ayarı tamam fakat miktar genel olarak az geliyormuş), çalışmada sorun yok, karışım ayarı tam, gaz verince tepki falan süper, buji kiremit rengi vs. ama süzülmede hoş değildi, ince ayar çektim şimdi, bir nevi regen ayarı say, benizi arttırmıyor ama olsun gazı kesince süzülme süper oldu, gaz verince mini bir gecikme vardı onuda düzeltmiş oldum, ulen alacam şu CB yi haa, otur ayarla ne güzel, 4 silindir 4 karbüratör, senkron ayarı yok sibob ayarı vs. tam benlik yada gidip royal enfiled classic 650 falan alıp az yenimi takılsam acep... neyse, arabada regen ayarı olmasınıda isterim ama, madem var böyle özellik, aracımdada olmalı. Karbüratörün ayarı tektir abi. Ya ayarlıdır ya değil. Bak kendin demişsin öncesinde gaz verdiğinde ilk etapta yemiyormuş.. süzülmeyi nasıl arttırıyorsun onu anlamadım.. Sen yokuş aşağı komtağı kapat, gazı yasla sonra gazı kes kontağı aç. Kahvelerin yanında yap iyi oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hakan Gürsu yazdı: @Mehmet Ozyurekabi benim c4x le senin arabanın sistem aynı. Valla ben B modsuz kullanmıyorum çok yardımcı oluyor fakat hiç abs devreye girmedi. Senin lastikler ile ilgili bi sıkıntı olabilir mi? İlk aldığımda çok kötüydü. etikette lastik havaları için 36 diyordu ama lastiklerde 30 ps varmış.. Şimdi idare eder duruma geldi. Ancak yine de memnun olduğum söylenemez.. Sevmiyorum ben michelin'i. Yorum bağlantısı
Recommended Posts