Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: 4 silindir 4 karbüratör, senkron ayarı yok sibob ayarı vs. tam benlik yok derken? Ali Cihangiroğlu yazdı: biliyorum canım, boşta gazı bıraknıca süzülme olayını ayarlama açısından benzerlikler var, hani regeni gaz pedalına basarak ayarlıyprum diyorya, bu açıdan benzer, bende süzülmeyi gaza basarak ayarlayabiliyorum, sende regen bende kompresyona binme gibi benzerlik açısından yani... Benzer değil hatta yakınından bile geçmiyor. Kompresyonla bu farklı şeyler. Çağlar Bayur yazdı: çok demode, şahanda kokpitte boş düğme yuvasına rezistans düğmesi takılır o da acc ye bağlanır, kontakla uğraşılmaz oradan kesilirdi elenktrik hem de gizli kontak olur arabayı çalamazlardı.. gagılda yazmaz bu, rus vk sitelerinde bile yazmaz, gerçi sscb vk ya girince 30 saniye sonra başka mecralar tıklanıyor chatGPT? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol senin arabada internet tarayıcı var mı? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Mertol senin arabada internet tarayıcı var mı? Var da doğru düzgün çalışmıyor. Bağlantı için e-sim 'in telekomunikasyon kuruluna bildirilmesi lazım ithal edilirken onu yapmıyorlar. Telefondan internet paylaşımını açarsam çalışıyor ama çok yavaş. Telefondan chrome açıp ekranı yansıtmak daha pratik. Bazılarında yokmuş. Neye göre var neye göre yok onu da anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Var da doğru düzgün çalışmıyor. Bağlantı için e-sim 'in telekomunikasyon kuruluna bildirilmesi lazım ithal edilirken onu yapmıyorlar. Telefondan internet paylaşımını açarsam çalışıyor ama çok yavaş. Telefondan chrome açıp ekranı yansıtmak daha pratik. Bazılarında yokmuş. Neye göre var neye göre yok onu da anlamadım. hareket halinde youtube felan olanağı var mı? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Benzer değil hatta yakınından bile geçmiyor. Kompresyonla bu farklı şeyler. Benzeri bırak yaptığı iş aynısı ama sende ilave şarj etme var buda yan etki zaten, ayağını gazdan çekince süzülmesi yada kompresyona binmesi açısından düşün... rejen olmasa kompresyonda yok sizin pillilerde, neyle duracaksın, fren balatasımı dayanır ilkel pil hamallığı yapan araca 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Düşündün mü abi @Mertol Kip e-simi yokmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Benzeri bırak yaptığı iş aynısı ama sende ilave şarj etme var buda yan etki zaten, ayağını gazdan çekince süzülmesi yada kompresyona binmesi açısından düşün... rejen olmasa kompresyonda yok sizin pillilerde, neyle duracaksın, fren balatasımı dayanır ilkel pil hamallığı yapan araca Alicim bizim bozdağlardan inerken Tiguan pek frensize müsade etmez. klimayı açarım hatta farları açarım ama yine de önemli noktalarda fren ister. Olabildiğince azaltırım. Tesla ile fren işi bitti. Anca aniden durman gerekirse ani ışık vs. Bir kez yayladan inerken %98 le başladım yola boş bulundum araba dolmuş. Fren birkaç km sonra balataya yüklendi. Onu da pek frene basmadan ara noklatarda çok yavaşlamasına müsade ederek idare ettim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Alicim bizim bozdağlardan inerken Tiguan pek frensize müsade etmez. klimayı açarım hatta farları açarım ama yine de önemli noktalarda fren ister. Olabildiğince azaltırım. Tesla ile fren işi bitti. Anca aniden durman gerekirse ani ışık vs. Bir kez yayladan inerken %98 le başladım yola boş bulundum araba dolmuş. Fren birkaç km sonra balataya yüklendi. Onu da pek frene basmadan ara noklatarda çok yavaşlamasına müsade ederek idare ettim. doğrudur, bende onu diyorum zaten, rejenin şar etme olayını hariç tut, o faydası ama asıl işi bizim içten yanmalılardaki gibi bir nevi kompresyonla frenleme yada sal gitsin ayarını yapabiliyorsunya, hatta aracı durduracak kadar güçlü fren(kompresyon da bir nevi fren etkisi zaten) bu açıdan benzer demek istedim, pil dolduysa şiştin tabi, bas bakalım frene o ağırlığı durdurmaya çalış, o yüzden 20-80 aralığı iyi, %100 yapmamak lazım... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Teslada ayar olmamasını çok doğru buluyorum. Artık belli moda alıştın freni fren gibi düşünmüyorsun git-gitme gibi bir kontrola dönüşüyor ayak. joystick gibi. Zaten cazibenin bi kısmı orda bence. A B C felan uğraşamam ben ayağımı çekince en sert yavaşlamayı yapsın ama teslada mesela togg gibi arkadan gelmediği için bizde joystick hissi oluyor. Teslada ayar olmamasını çok doğru buluyorum. Artık belli moda alıştın freni fren gibi düşünmüyorsun git-gitme gibi bir kontrola dönüşüyor ayak. joystick gibi. Zaten cazibenin bi kısmı orda bence. A B C felan uğraşamam ben ayağımı çekince en sert yavaşlamayı yapsın ama teslada mesela togg gibi arkadan gelmediği için bizde joystick hissi oluyor. Togg kullandım araba "ben fren yapıyorum bak rejen" diyor.. teslada böyle birşey hissetmiyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Teslada ayar olmamasını çok doğru buluyorum. Artık belli moda alıştın freni fren gibi düşünmüyorsun git-gitme gibi bir kontrola dönüşüyor ayak. joystick gibi. Zaten cazibenin bi kısmı orda bence. A B C felan uğraşamam ben ayağımı çekince en sert yavaşlamayı yapsın ama teslada mesela togg gibi arkadan gelmediği için bizde joystick hissi oluyor. tek pedal olayı, bence alışınca güzel sistem, bu olunca rejen ayarıda olsa kullanmazdım sanırım. 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: hareket halinde youtube felan olanağı var mı? Giderken hic denemedim ama durdugu yerde seyredebiliyorsun. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Benzeri bırak yaptığı iş aynısı ama sende ilave şarj etme var buda yan etki zaten, ayağını gazdan çekince süzülmesi yada kompresyona binmesi açısından düşün... rejen olmasa kompresyonda yok sizin pillilerde, neyle duracaksın, fren balatasımı dayanır ilkel pil hamallığı yapan araca Ali korkarim sen kılioya bine bine referansin bozulmus. Benim ilk 2 tonluk arabam degil bu. Hava girisini kapatip motora/kranga ters tork uygulamakla bir elektrik motorunun donmesinden elektrik uretirken tekerleklere ters tork uygulamak cok farkli seyler. Ben hep yaziyorum zaten, normalde de ben arabalarimi gaz pedali ile kullanan biriyim. Frenle durma noktasina gelmeden işim olmaz. 80 binden once fren balatasi degistirdigimi hatirlamiyorum. Oyle akma falan bana bir sey ifade etmiyor. Kaldi ki akmasini istersem atarim boşa gider gidebildigi kadar. İlkay Başaran yazdı: Düşündün mü abi @Mertol Kip Anlamadim. Mehmet Göktürk yazdı: Teslada ayar olmamasını çok doğru buluyorum. Artık belli moda alıştın freni fren gibi düşünmüyorsun git-gitme gibi bir kontrola dönüşüyor ayak. joystick gibi. Zaten cazibenin bi kısmı orda bence. A B C felan uğraşamam ben ayağımı çekince en sert yavaşlamayı yapsın ama teslada mesela togg gibi arkadan gelmediği için bizde joystick hissi oluyor. Togg kullandım araba "ben fren yapıyorum bak rejen" diyor.. teslada böyle birşey hissetmiyorsun. Ayarlanabilir olmasi iyi ama mandatory degil bence. Nice to have. Ancak opeldeki gibi direksiyon kulakciklarinda olmasini tercih etmezdim. Direksiyon kulakciklarina suruş modlarini koysalar daha mantikli olurdu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ali korkarim sen kılioya bine bine referansin bozulmus. Benim ilk 2 tonluk arabam degil bu. Hava girisini kapatip motora/kranga ters tork uygulamakla bir elektrik motorunun donmesinden elektrik uretirken tekerleklere ters tork uygulamak cok farkli seyler. Ben hep yaziyorum zaten, normalde de ben arabalarimi gaz pedali ile kullanan biriyim. Frenle durma noktasina gelmeden işim olmaz. 80 binden once fren balatasi degistirdigimi hatirlamiyorum. Oyle akma falan bana bir sey ifade etmiyor. Kaldi ki akmasini istersem atarim boşa gider gidebildigi kadar. Anlamadim. yav arkadaş, dallandırıp budaklandırarak olayı çeviremezsin, diyorumki ikiside temelde fren görevi görüyor, dediğim sadece bu kısmı, ne giriyorsun başka yerlere, bu kadar basit... Cliomu, bu yaşıma kadar sadece bunamı biindim yani, demek balatanı 80 binden önce değişmezsin, o bende rodaj km si 250 binde yarıya inmez benim balata, ne fren nede debriyaj, tarih yazmaz yazmadıda, 210 binde sattığım araç orjinal balatalarıyla gitti, gaz pedalı, motor freni nasıl kullanılır çok iyi bilirim anlayacağın, bana anlatmana gerek yok... Anladında işte.... 31 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts