Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Abi, Ali abi bir önceki mesajında sana ... açısından düşün demiş bende o yüzden düşündün mü abi dedim. Aman o hep birşeyler diyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Alamayan gürültülüdür diyelim 🎃 O yüzden topa hiç girmiyorum. Travego ile aynı gürültüye sahip. Bir retarderim eksik. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Yahu sen anlıyorsunda antikalık yapacaksınya işte... başka arabalara binmedimmi ben derken, clioya binince algım neden bozulsun, uzay aracımı bu, diğerleri gibi bu da araba işte, bir kere dediğin saçma, dediğimi anlamadın diyorsun birde Hala aynı terane, ikisininde amacı elbette sadece fren değil, ama dediğim fren kısmı, rejen hiç olmasa ne yapacaktı senin pil hamalı araban, neyle durduracaktın o boşa taşıdığın kütleyi, retarderlemi, balatamı dayanırdı, demekki neymiş fren etkisi varmış, hatta olmasıda şart pillilere, bunu başka yere çekmesen olmaz dimi, siyatikli dede, sen kendine bak önce, bende sistem sağlam Benimle sidik yarışına istesende giremezsin, kaale almam bile, basınç maksimum valf sağlam, nereye geçiyorsun, amatör seni, birde kendinden emin büyük büyük konuşuyor, kazanırmışmış bah bah ... düşündüm, o zaten anlamamış sende anlamamışsın özelliklede belirttim ne açıdan baktığımada... Hı hmm tamam. Bak heryerde böyle bilican bilican yazma dalga geçerler. Sen motoru kompresyona sokmak için ayağını komple gazdan çekmen lazim. O durumda gaz kelebeğin tamamen kapanir ve motora hava girmez, dolayisi ile.yakit da puskurtulmez. Eger motorun stop etmeyecegi kadar azicik aralik birakmazsan kelebek flapping yapar. Hani senin motorunda olan mevzu olur sonra. Eger olmasi gerekenden fazla aciklik olursa da senin ayar yaptigin durum meydana gelir. Oysa şarj için benim ayagimi komple gazdan cekmeme gerek yok, araba eger kendi ataleti ile gidebiliyorsa hem sarj eder hem de frenlemeyi kisitli/dozajli yapar. Komple cekersem max yuk biner tekerlere ve jenerstor max donusume ulastigi icin frenleme yapar bu da bana 50kw/h olarak geri döner. Yani senin ilkel teknolojili gecen yuzyildan kalma arabanin yaptigi kompresyonunla alakasi yok. O nedenle ben arabanin regenini max da tutup ayagimla kafama gore regen ayarlayabiliyorum ve tasarruf da yapiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Önder abi ile konuştuk şimdi elantra daha sessiz diyor. Anahtarı koydu ortaya Mehmet Ozyurek yazdı: Evet sabah 8 de yazmış bana.. Ben de daha sessiz olduğuna ikna olup geri yattım. Mecburen yazdım. Sabah arabadan aradım, Elantranın ne kadar sessiz olduğunu göstermek için ama maalesef işler umduğum gibi gitmedi, gürültüden konuşamadık. Adamın evi bile bile Elantradan daha gürültülü, anlaşamadık ben de yazdım 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Önder abi ile konuştuk şimdi elantra daha sessiz diyor. Anahtarı koydu ortaya Çalışmayınca sessiz şahidim 1 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Çalışmayınca sessiz şahidim Zaten bazen çalışıyor O yüzden sessiz zaten. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Oysa şarj için benim ayagimi komple gazdan cekmeme gerek yok, Enerji ekranı bunu çok güzel gösteriyor.. Gazla ayarlayıp tam sıfır pozisyonunda tutup salabiliyoruz.. Bu da çok zor olmuyor. Öyle sürekli oraya bakmamıza gerek kalmıyor. Aracın ne yaptığını ekranlara bakmadan anlıyor ve alışıyoruz zaten.. Bunu benzinli de kompresyon yapıyor diyen Ali'ye yazdım Yapmıyor len işte. Dün ilk defa Qashqaiyi kullandım. araba akıp gidiyor.. Yani elektrikli ile hiiç alakası yok. 3 vites düşürdüm ancak yavaşlama moduna geçebildi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu arada bu ses testini 210 la giderken yapalım Hadi? 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu arada bu ses testini 210 la giderken yapalım Hadi? 150 den sonrası beni bozar.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: 150den sonra ceryan yapabilir. Mehmet abi hastanede. Araba sessiz olunca 100 le giderken durdum zannedip inmiş 1 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mehmet abi hastanede. Araba sessiz olunca 100 le giderken durdum zannedip inmiş İlkay hocam bugün ardı ardına patlıyorsun esprileri. Taş düşünce bir rahatlık geldi sanırım. Mehmet abiye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Mehmet abi bir de zonno ustanın dediklerine çok şey etme. Bugün biz gitsek bile siz buradasınız. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün ilk defa Qashqaiyi kullandım. araba akıp gidiyor.. Yani elektrikli ile hiiç alakası yok. 3 vites düşürdüm ancak yavaşlama moduna geçebildi. Dandik araba, oysa Clio 1.3 TCe SLX-AK olsaydı öyle olmazdı. ahgdsjhags 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts