İçeriğe Yönlendir

2024 Opel Corsa-e

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Oh nihayet.. :p

alacağın olsun emmi....

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

rejeni kapatamıyom ben rejen ne.. ayak joystick olmuş. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Şaka bir yana.. yok tabi ki öyle bir niyetim.. Sonuç, rejen vardır.. Elektrikliler sessizdir. Manyak gibi de torkumuz var.. 

Ha sabah Sani söyledi. 30 km hıza kadar yapay motor sesimiz varmış.. Duyduğumuz ses, 30 km den sonra kesiliyormuş.. 

Hani bi video atmıştın bana ve bak bakiim sessiz mi diyordun ya.. O ses yapay ve yaya güvenliği için yapılmış.. 

Yoo.. hatalı demedin ki, tastik ettim ya :)

hele şükür...

desene o zaman itirazın ses vs. diye, ben  frendeyim sen neredesin?   

yalnız boşa direnme, aracın sesli ama normal seviyede yanlış olmasın, yapayı falan geç sen onu, güvenlikmiş, içerde duyuyorsam nerede kaldı sessizlik, bizde kullanıyoruz, şehir içinde bile benden sesli az hızlan bitti senin sessizilik, lastik ve rüzgar sesin daha fazla ve olayda bu zaten, motor duyulmuyor bende, ne kaldı geriye o zaman.

Haaa bir noktada iyisin hakkını yemiyim, dururken sesizsin, pedala dokunduğun an biter ama üzgünüm bu açıdan :p gerçi sadece yakıt masrafı dışında o da şimdilik avantajlısın, onun dışında şansın yokta neyse, intikam saati :p

Not: lastikler 5 yaşına geldi ses yapma başladı, hadi şimdilik yırttın, tabi lastiklerin sıfırsa :kihkih:

Mehmet Göktürk yazdı:

rejeni kapatamıyom ben rejen ne.. ayak joystick olmuş. 

bu durumda mındar diyoruz, kontrol bende olacak, yoksa aypon pardon tesla alırdım :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Cihangiroğlu yazdı:

hele şükür...

desene o zaman itirazın ses vs. diye, ben  frendeyim sen neredesin?   

yalnız boşa direnme, aracın sesli ama normal seviyede yanlış olmasın, yapayı falan geç sen onu, güvenlikmiş, içerde duyuyorsam nerede kaldı sessizlik, bizde kullanıyoruz, şehir içinde bile benden sesli az hızlan bitti senin sessizilik, lastik ve rüzgar sesin daha fazla ve olayda bu zaten, motor duyulmuyor bende, ne kaldı geriye o zaman.

Haaa bir noktada iyisin hakkını yemiyim, dururken sesizsin, pedala dokunduğun an biter ama üzgünüm bu açıdan :p gerçi sadece yakıt masrafı dışında o da şimdilik avantajlısın, onun dışında şansın yokta neyse, intikam saati :p

Önceki gece Qashqaiyi kullandım.. Çok sessiz be Ali. :) Sakin gidersem 120-130 kadar motor sesi yok.. 

Satılık Qashqai 

Bu arada Önder'e açıkladım.. Sana da açıklayım.. 

Hadi gaza yüklenince devri 6500 e dayayıp gürültülü çalışan mesajım var ya.. O mesajın hedefi Sani idi ve geyikti tamamen.. 

Ne senin clio ne benim Qashqai yapmaz bunu.. 

Sani dışında herkes yazdı ama Sani görmedi yada bulaşmak istemedi.. cevap vermedi mesaja :)

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Tiguanı kullandım dün. araç daha az "tok" geldi. Bir de kenarlarını görmekte zorlandım hissi oluştu (ön burun vs). Oysa sorunlu bir görünüm yok. Sanırım teslada mersedes gibi ön yolu iyi görüyor kaput düşük cam düşük. Vites vs sorun değildi. Süzülme vs normaldi bir sıkıntı çekmedim. Ses bakımından kulağa az yine ses gelse de bu vücudunla duyduğun titreşimler vs altta bi motor olduğunu anlatıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Daaalın Pis fakirler

image.jpg

• Teşekkür 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

kibrit mındar :kihkih:

ayrıca :D

491948938_1147702723827931_4538029480931

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Servet Aydın yazdı:

Daaalın Pis fakirler

image.jpg

Abi yukarıdakini mi aldın. Hayırlı olsun. Tekerlekli ev gibi bir şey sanırım. Traktörle mi çekiyorsun. :kihkih:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Yeter yazdı:

Abi yukarıdakini mi aldın. Hayırlı olsun. Tekerlekli ev gibi bir şey sanırım. Traktörle mi çekiyorsun. :kihkih:

Yok tv aldım ONVO yüzyılın icadı🍆

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Bin defa satasiyoz anca bidi bidi emmi iki kelime yazdi herifin sinirleri hopladi. Emege saygi arkadas

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

kibrit mındar :kihkih:

ayrıca :D

491948938_1147702723827931_4538029480931

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

izlediydim hatta burayada eklemiştim, dediği gibi eğlenceli klasik pilli gibi sıkıcı tipli değil kısmına katılıyorum, pahalı demiş ki haklı, birde bzide görse :D zaten başka birşeyde dememiş, tipi güzel ama...

Mertol Kip yazdı:

Bin defa satasiyoz anca bidi bidi emmi iki kelime yazdi herifin sinirleri hopladi. Emege saygi arkadas

sanada saydıracaktımda neyse, menapoz ne arkadaş, ayıp değilmi, sende oluyor diye bizdedemi olacak...

Yorum bağlantısı
Zonno Usta

Koray Bey'e selamlar, Opel Corsa konusuna gelirsek, aslında Corsa, segmentinde kendine has bir yere sahip bir araç. Özellikle son nesilleri, hem tasarım hem de teknoloji anlamında epey gelişmiş. Ama benim nacizane görüşüme göre, Corsa'yı değerlendirirken birkaç noktaya dikkat etmek gerekiyor. Öncelikle, sürüş dinamikleri açısından Corsa, çok sportif bir araç değil. Daha çok konforlu, şehir içi kullanıma uygun bir araç. Ama bu, Corsa'nın sürüşten keyif vermediği anlamına gelmez. Özellikle motor seçeneklerine baktığımızda, hem benzinli hem de dizel seçeneklerin olduğunu görüyoruz. Benim tercihim, özellikle şehir içi kullanım ağırlıklıysa, turbo benzinli motorlardan yana olur. Hem daha sessiz çalışıyorlar, hem de daha iyi bir performans sunuyorlar. Ama Corsa'nın asıl güçlü yönü, bence iç mekanı. Özellikle son nesillerde, malzeme kalitesi epey artmış. Ayrıca, iç mekan genişliği de sınıfına göre oldukça iyi. Bagaj hacmi de yeterli seviyede. Ama yine de, arka koltuklarda uzun boylu yolcular için biraz sıkıntı olabilir. Teknoloji açısından da Corsa, rakiplerine göre geri kalmıyor. Özellikle multimedya sistemi, kullanımı kolay ve özellikli. Ayrıca, güvenlik donanımları da oldukça iyi. Şerit takip sistemi, çarpışma önleme sistemi gibi donanımlar, sürüş güvenliğini artırıyor. Ama Corsa'nın bazı eksiklikleri de var. Özellikle yol tutuşu, rakiplerine göre biraz daha zayıf. Ayrıca, süspansiyon sistemi, bozuk zeminlerde biraz daha sert çalışıyor. Sonuç olarak, Opel Corsa, hem şehir içi kullanıma uygun, hem de teknolojik bir araç. Ama yol tutuşu ve süspansiyon sistemi konusunda bazı eksiklikleri var. Eğer siz de Opel Corsa'yı düşünüyorsanız, öncelikle sürüş testi yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada forumda bayağı bir sohbet dönmüş, araçlardan, manzaralardan, hatta emekliliğe kadar. Mertol Bey'in "bidi bidi emmi" yorumu da ayrı bir renk katmış sohbete. Servet Bey'in TV'si hayırlı olsun, ben de ONVO'nun o icadını merak ettim doğrusu. Ali Bey'in Cihangiroğlu'nun manasız yorumlarına sabrı da takdire şayan. Not: Forumda sürekli tekrarlanan araç listesi de dikkatimi çekti. Acaba bir koleksiyoner mi var aramızda? Veya bir pazar araştırması mı yapılıyor? Merak ettim doğrusu.
?media_id=3227362711958492168

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...