Oğuzkan Işık Pazar 09:28 Paylaş Pazar 09:28 Mehmet Ozyurek yazdı: Hava soğudu Koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kalorifer derken; telefon gibi şarj eder olduk 12 kW olan ortalama tüketimimiz bu günlerde 15 kW Elektriği 10,5 liradan alıyorum. Bu arada kışlık lastikleri taktım. Yakıt artışında en az %10 payı vardır diye düşünüyorum. Ohooo benim dizel daha az yakıyor 5.5 kw 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazar 11:31 Paylaş Pazar 11:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Hava soğudu Koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kalorifer derken; telefon gibi şarj eder olduk 12 kW olan ortalama tüketimimiz bu günlerde 15 kW Elektriği 10,5 liradan alıyorum. Bu arada kışlık lastikleri taktım. Yakıt artışında en az %10 payı vardır diye düşünüyorum. Krs hesabı olarak Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 11:34 Paylaş Pazar 11:34 Mustafa Tüfekçi yazdı: Krs hesabı olarak 1.57 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 12:02 Paylaş Pazar 12:02 Ali Cihangiroğlu yazdı: benzinli üretimi 2035 de bitecek kararı süresiz iptal diyola Otomatik olarak bitecek zaten Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 12:31 Paylaş Pazar 12:31 Mehmet Göktürk yazdı: Otomatik olarak bitecek zaten bence bitmeyecek, gelecek daha baya gelecekte sanki... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:57 Paylaş Pazar 12:57 Mehmet Ozyurek yazdı: Koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, tüketici şımarması, eldiven tak? pekmez iç üşüme 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 13:12 Paylaş Pazar 13:12 Donanımın var derdin var Şair burada var ki kullanıyoruz fakirler siz düşünün demek istemiş 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 16:49 Yazar Paylaş Pazar 16:49 8-9 derecenin altında kaloriferini çok başarılı bulmadım, bu sebeple koltuk ısıtma gerekiyor. 10 derecenin üstünde iyi. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazar 20:18 Paylaş Pazar 20:18 Mehmet Ozyurek yazdı: 8-9 derecenin altında kaloriferini çok başarılı bulmadım, bu sebeple koltuk ısıtma gerekiyor. 10 derecenin üstünde iyi. Golf 8 de dış Sicaklik 10 derece altında ise ilk kontakta koltuk ve direksiyon ısıtma otomatik açılıyor. Hatta klima ayarlari menüsünden başlarken ki seviyesini ayarlayabiliyorsun. Bence güzel bir özellik. 4 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 05:43 Paylaş Dün saat 05:43 Mehmet Ozyurek yazdı: Hava soğudu Koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kalorifer derken; telefon gibi şarj eder olduk 12 kW olan ortalama tüketimimiz bu günlerde 15 kW Elektriği 10,5 liradan alıyorum. Bu arada kışlık lastikleri taktım. Yakıt artışında en az %10 payı vardır diye düşünüyorum. Benim mesafem çok kısa, akşamları oğlanı kursa götür getir yapıyorum. 20kw ortalama. Bu hafta aynı mesafeyi meaganela yaptım ortalama 10lt. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:28 Yazar Paylaş Dün saat 07:28 Köksal Yılmaz yazdı: Arkada ısıtma var mı abi? Arkada yok. Ön iki koltuk 3 kademe.. Soğutma yok. Koltuklar kumaş. Emin Önal yazdı: Golf 8 de dış Sicaklik 10 derece altında ise ilk kontakta koltuk ve direksiyon ısıtma otomatik açılıyor. Hatta klima ayarlari menüsünden başlarken ki seviyesini ayarlayabiliyorsun. Bence güzel bir özellik. Saab ilk üretimleri de öyleymiş. Dış sıcaklığa göre otomatik açarmış. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 08:09 Paylaş Dün saat 08:09 Pili az giden arabalarınız öldüm parasına alınır 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 09:51 Paylaş Dün saat 09:51 Isıtmayan araçlarınıza 2KW japon zebasto takılır. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 11:18 Paylaş Dün saat 11:18 Arka koltuklarda ısıtma olmayan araçlarınıza gizli özellik açılır. 1 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 12:05 Paylaş Dün saat 12:05 Metin Akbal yazdı: Arka koltuklarda ısıtma olmayan araçlarınıza gizli özellik açılır. Metin Bey sizin Taigo'da kesin direksiyon isitma acilmistir; gizli ozellikten; benimkini de acalim mi? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 12:11 Paylaş Dün saat 12:11 Mehmet Ozyurek yazdı: 8-9 derecenin altında kaloriferini çok başarılı bulmadım, bu sebeple koltuk ısıtma gerekiyor. 10 derecenin üstünde iyi. Egzozdan su geliyor mu? Damlama var mı? 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 12:18 Paylaş Dün saat 12:18 Gökhan Tuna yazdı: Metin Bey sizin Taigo'da kesin direksiyon isitma acilmistir; gizli ozellikten; benimkini de acalim mi? Cam tavan kodlaması bile yaptım 🤣 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 12:49 Paylaş Dün saat 12:49 Metin Akbal yazdı: Cam tavan kodlaması bile yaptım 🤣 Cam tavan kodlamasi icin Kurban'da kesin oradayim bu durumda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:02 Yazar Paylaş Dün saat 14:02 Önder Özcan yazdı: Egzozdan su geliyor mu? Damlama var mı? Su damlayacak bir yeri bile yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:47 Paylaş Dün saat 14:47 Mehmet Ozyurek yazdı: Su damlayacak bir yeri bile yok içeri mi akıtıo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 16:36 Paylaş Dün saat 16:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Su damlayacak bir yeri bile yok yanlışın olmasın ve akıtmasın aman.... Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 17:38 Paylaş Dün saat 17:38 Mehmet Ozyurek yazdı: Su damlayacak bir yeri bile yok Cam fıskiyesi de mi yok elektrikli süpürge mi var yoksa emmi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts