Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gideceğim. İlk fırsatta Ankara Ankara kesmez abi Urfa olsun. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ancak 10 bin liralık bir ara ünite alınca 220 ile şarj olabiliyor. Arabadaki şarj kablosunun haricinde yani O zamani bu kabloyu alayım ben,bide araba kalıyor geriye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: Arabadaki şarj kablosunun haricinde yani O zamani bu kabloyu alayım ben,bide araba kalıyor geriye Arabadaki kablo ile AC istasyonlarda şarj ediliyor. DC istasyonlarda sabit kendi kablolasu var getirip onu takıyoruz. Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arabadaki kablo ile AC istasyonlarda şarj ediliyor. DC istasyonlarda sabit kendi kablolasu var getirip onu takıyoruz. Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli Anladım abi, Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Ayni karoseri hybridte de kullandiklari icin. Ureticinin degil benim menfaatime olan bir tek neden gosterebilir misin? Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 saat önce Paylaş 1 saat önce @Mehmet Ozyurek İstanbul daki opel bayisinin müdürünün arabasını nerden buldun abi sarı siteden mi denk geldi 😊 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor California yasaları için üretilen Toyota RAV4 çok güzel arabaydı mesela. Benim yaşım itibari ile Toyota prius lansmanına kadar hatırlarım. O zamanlar bloggerlar vardı. Yutube yoktu. Prius alan bir bloggeri takip ederdim. Üniversite öğrencisi bir genç doğa tutkunu idi. Translate yoktu lise İngilizcesi ile hasbel Kader anlar yolculuklarını okurdum. Bol bol resim koyardı. O adama özendiğim için bende bol bol resim koyuyorum. https://john1701a.com/prius/album/prius-album_fallcolors.htm 43 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: alman malı mı varta yazıyor burada? sonra rusun biri gelecek okuyacak gidip yazacak Kabin içi pil markası farklı Çağlar Bayur yazdı: sebep? Doğuştan pilli olan güzel araç varmı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biz pilli arabaları fi tarihinden beri inceliyoruz elektrikliye göre tasarlanan şaside pil bölümü şasinin bir parçası oluyor. Ama benzinli şasisinde batarya üstüne montaj ediliyor. böylece sadece elektrikli için tasarlanan şasi hem iç hacimde hem de ağırlıkta daha fazla avantaj sağlıyor Yav ikisi de biliyor cevabı. Üretim maliyeti ucuz. Yoksa bi milyona alınamaz. Mehmet Ozyurek yazdı: Arabadaki kablo ile AC istasyonlarda şarj ediliyor. DC istasyonlarda sabit kendi kablolasu var getirip onu takıyoruz. Evden şarj etmek için ayrıca şu lazımmış, gerçi Servet bir diyotla hallederim diyor ama https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-elektrikli-arac-tasinabilir-sarj-cihazi-3-5-kw-16a-tip-2-ev-tipi-schuko-fis-8m-kablolu-220v-ac-tasima-cantasi-hediyeli Sistem basit akım sınırlayıcı. Yapılır mı kesinlikle ama atılan taş kurbağayı oynatmıyor yerinden. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 dakika önce Yazar Paylaş 17 dakika önce Mustafa Resül Kara yazdı: @Mehmet Ozyurek İstanbul daki opel bayisinin müdürünün arabasını nerden buldun abi sarı siteden mi denk geldi 😊 Evet sarı sitede buldum.. Hangi müdür kullanıyordu bunu.. Kadın mı? Sürücü tarafı halı paspas delinmiş Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Abi hayırlı olsun ne zaman gelelim. Çarşamba sabah attığım adreste buluşalım. 😀😀😀😀😀😀😀😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts