Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kazanacağım yarışa girmem ben. Temsili Emmi 😁 3 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben i20 ile 4.5 litre ile giderim o yolu. Yolda duraklamalarda yaptığın yeme içmede masrafa ekliycen. Ayrıca evden erzak almakta olmuycak. Gerekmedikçe Yemen len. Çocuk muyum. Çağlar Bayur yazdı: 100 kmde kaç tl yapar bu Hiç işte. Bu ay iki lira düştü ya. Ona güveniyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gerekmedikçe Yemen len. Çocuk muyum. Hiç işte. Bu ay iki lira düştü ya. Ona güveniyor. Amerikan Hava kuvvetleri bir nato tatbikatına veya uçuş gösterisine katıldıklarında Kullandıkları f22 raptor uçağının gaz kollarını %80'den fazla açmamalarını hiç bir zaman Raptor ucağının gerçek performansını açık kaynakta göstermemelerini istermiş. Ben bir süredir üstün sürüş tekniklerimi kullanmıyorum. Kullanırsam çok üzülürsün. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Baştan yanlış. 200km yolu 5 saatte giderim iki litre yakarım. Süre sınırı olmalı. 200km 2.5 saat max süre denecek ve değı doldurmacalı yemek ısmarlamalı olacak ki değsin. Ben 2.0 dizelle katılırım Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bolu Gölcük'te toplantı yapılsın. Katılan bütün araçlar Gebze gişelerde km sıfırlayıp start alsın 🤔 sucuk ekmek yapar döneriz 🫣 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Baştan yanlış. 200km yolu 5 saatte giderim iki litre yakarım. Süre sınırı olmalı. 200km 2.5 saat max süre denecek ve değı doldurmacalı yemek ısmarlamalı olacak ki değsin. Ben 2.0 dizelle katılırım her tür yancı olurum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben bir süredir üstün sürüş tekniklerimi kullanmıyorum. Kullanırsam çok üzülürsün. Yok Ali, gaza gelmem gaza gelecek bir durum da yok yani Kontak da kapasan tüketim de elektrikli corsadan iyi olamazsın.. Servet Aydın yazdı: Baştan yanlış. 200km yolu 5 saatte giderim iki litre yakarım. Süre sınırı olmalı. Ben de öyle giderim.. ne kadar yavaş o kadar az elektriklide Adnan Çakır yazdı: Bolu Gölcük'te toplantı yapılsın. Katılan bütün araçlar Gebze gişelerde km sıfırlayıp start alsın 🤔 sucuk ekmek yapar döneriz 🫣 Kar yağsın da gidelim diyeceğim de.. Ben oraya elektrikli ile girmem Qashqai iel giderim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: elektrikli ile girmem alianz varsa her yere girerim (nası slogan ama ) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: alianz varsa her yere girerim (nası slogan ama ) Şarjım bitti yolda kaldım hattını deneyelim mi bi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kar yağsın da gidelim diyeceğim de.. Ben oraya elektrikli ile girmem Qashqai iel giderim. Defender ile gidelim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Defender ile gidelim. O da olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts